• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. veyso34
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 21
    • Takipçiler 3
    • Konu 0
    • İleti 36
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

veyso34

@veyso34

31
    İtibar
    164
    Profil Görüntülemeleri
    36
    Takipçiler
    21
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum bursa Yaş: 36

veyso34 Takip etme Takip Et

veyso34 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam forum bizde dün akşam hong kong a iniş yaptık ülke girişinde bi form doldurmadık,hiç birşey soran olmadı pasaport kontrolünde vize diye 3 ay geçerli olan minik mi kağıt verdiler o kadar. Hava lanından sim kart alıp ülkeye giriş yaptık.Şu an tuttuğum air bnb evindeyiz bu gün dinlenicez yarın aşı kliniğine ve dr nichonson un kliniğine gidip önden bi keşif yapıp rota belirliycez herkese bol şans.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      veyso34
      veyso34

Selam forum bu gün nicolson da muayenemizi olduk prosedür daha önce giden arkadaşlar ile aynı o yüzden detaylı bir şekilde daha sonra deneyimlerde yazarım. Fakat ben çocuklu gidecek olan ailelere bi güncelleme yapayım burda 6 aylık tan itibaren covid aşısı mecbur diyorlar ben ilçe sağlık bakanlığından ülkemizde 12 yaş altına aşı uygulanmadığına dair eveak almıştım o yüzden aşı yaptırmadım ailecek gidecek olanların bilgisine herkese bol şans.

veyso34
      veyso34

@onuru hastaneye gittim ellerinde aşı yokmuş sistemde bi hata var dediler hangi hastane olursa olsun gitmeden önce hastaneyi arayıp sorun arkadaşlar sanırım hiç bi yerde aşı yok. bir de hong kongda aşı neden paralı ? bu aşılar tüm insanlara üçretsiz yaplmıyo muydu ? bi aşı 9 bin lira nedir ya ?

veyso34
      veyso34

@Mustafa-Bayram oturumunuz varsa sıkıntı yaşamazsınız hocam.

veyso34
      veyso34

Selam forum. FAM yönetmeliğinde açıkça bu şekilde yazıyor ( Departman yönetmelikleri, aksi belirtilmedikçe, bir göçmen vizesi (IV) veya çeşitlilik vizesi (DV) başvuru sahibinin, konsolosluk bölgesinde ikamet etmiyor olsa bile, fiziksel olarak konsolosluk bölgesinde bulunması durumunda başvurusunu kabul etmesi gerektiğini belirtir. Ancak, başvuru sahibi konsolosluk görevlisini, başvurunun işleme alınması için normalde gereken süre boyunca konsolosluk bölgesinde kalabileceğine ikna etmelidir. ) bu ikna süreci sanırım konsolosluktan mülakat maili geldikten yada öncesinde mi olucak ? yorumlarınız nelerdir ?

veyso34
      veyso34

arkadaşlar merhabalar ben kcc ile dosyamı taşıttım kcc den teyit mailinide aldım yani dosyamı taşımışlar lakin taşıttığım konsolosluktan sadece vatandaşlarına vize verdiği ile alakalı mail aldım şimdi tekrar dosyamı başka bi yere taşıtmam gerekiyo kcc ye nasıl bir mail yazmamı tavisye edersiniz ? taşıttığım konsolosluğu yazayımmı yoksa taşıtacağım yeri ankara olarak mı yazmalıyım ? yardım lütfen

veyso34
      veyso34

@EzgiLera ezgi hanım ben kimseyi yanıltmak istemedim bana böyle mail attılar belki daha sonra vize vermeye başlarlar kimsenin ahını almayım dedim siz öyle dediyseniz paylaşırım mail bana arnavutluk tiran dan geldi

veyso34
      veyso34

MERHABA 2025 talihlisiyim dosya numaram 10 binlerde sizce sıra gelirmi acaba..

veyso34
      veyso34

@DenizMaths valla biz 3 hafta bi otel odasında 2 çocukla kalırsak sıkıntı olcak gibi geliyo bana 😅😅

veyso34
      veyso34

ARDAŞLAR MERHABA ÇOCUKKEN OLDUĞUMUZ AŞILARIN KAYDINI NEREDEN BULUCAZ ? VE Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law? BU SORUYU NE YAPMALIYIM ?

veyso34
      veyso34

veyso34 tarafından gönderilen son iletiler

@gucarslan bu sebebten ötürü vizemi alır almaz alabilirsek tabi türkiyeye dönmeden direk amerikaya geçicem

veyso34
      veyso34

Selam forum bu gün nicolson da muayenemizi olduk prosedür daha önce giden arkadaşlar ile aynı o yüzden detaylı bir şekilde daha sonra deneyimlerde yazarım. Fakat ben çocuklu gidecek olan ailelere bi güncelleme yapayım burda 6 aylık tan itibaren covid aşısı mecbur diyorlar ben ilçe sağlık bakanlığından ülkemizde 12 yaş altına aşı uygulanmadığına dair eveak almıştım o yüzden aşı yaptırmadım ailecek gidecek olanların bilgisine herkese bol şans.

veyso34
      veyso34

Selam forum bizde dün akşam hong kong a iniş yaptık ülke girişinde bi form doldurmadık,hiç birşey soran olmadı pasaport kontrolünde vize diye 3 ay geçerli olan minik mi kağıt verdiler o kadar. Hava lanından sim kart alıp ülkeye giriş yaptık.Şu an tuttuğum air bnb evindeyiz bu gün dinlenicez yarın aşı kliniğine ve dr nichonson un kliniğine gidip önden bi keşif yapıp rota belirliycez herkese bol şans.

veyso34
      veyso34

@mehmetizmirli hocam neden herkes okuluna gidiyor ? e devler ten alınan kare kod lu mezuniyet belgesi de diploma yerine geçmiyor mu ?

veyso34
      veyso34

selam forum. hong kong randevu mailimde yani ESC sayfasında "siz ve uygun aile üyelerinizin varışta kimliğinizi kanıtlayacak yeterli belgeleri sunmanız gerekecektir." diye bi cümle var bu ne anlama geliyor ? uçaktan indiğimizde orda olduğumuza dair konsolosluğa bi kanıtmı yollamamız lazım ? teşekkürler.

veyso34
      veyso34

@mehmetgreen 10 ocakta bizde ordayız

veyso34
      veyso34

@onuru peki onur bey hong kong daki sizin adresiniz ile ilgili bir işleminiz oldumu ? yani konsolosluk size adres ile ilgili bir şey sordumu ?

veyso34
      veyso34

@Mustafa-Bayram oturumunuz varsa sıkıntı yaşamazsınız hocam.

veyso34
      veyso34

@DenizMaths valla biz 3 hafta bi otel odasında 2 çocukla kalırsak sıkıntı olcak gibi geliyo bana 😅😅

veyso34
      veyso34

@Mustafa-Bayram ben tiran a mail attım vatandaş olmayan ve oturum olmayan dosyalara bakmadıklarını söyleyen bi mail attılar. istersen sende bi mail at

veyso34
      veyso34