Dostlar selamlar. şükürler olsun vizem pasaportuma basıldı. Allah bekleyenlere yardımcı olsun. belki de en zor süreci ben geçirdim. totalde 3 sene sürdü. tam 3 sene... 2022 Kasım 22 de başvurdum. 2025 Kasım 18 de pasaportum geldi.
ereneren tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
ereneren tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Dostlar selamlar. şükürler olsun vizem pasaportuma basıldı. Allah bekleyenlere yardımcı olsun. belki de en zor süreci ben geçirdim. totalde 3 sene sürdü. tam 3 sene... 2022 Kasım 22 de başvurdum. 2025 Kasım 18 de pasaportum geldi.
-
@yeşim-yıldırım Yeşim hanım evet ama 3 sene oldu ya. Ben bilsem Meksika üzeri giderdim. adamlar gitti dönecek oldu ya. ayıptır. bekliyorum bakalım. Doldurdum gönderdim.. Bu exel dosyasında yazıyorum güncel olarak. saygılar.
-
@rock selamlar. daha çok araştıracaklarmış hocam. belgenin ismi eDS-5535. doldurdum gönderdim. bekliyorum
araştırsınlar. ajan değiliz sonuçta!!! -
selam arkadaşlar. yeni kendime gelebildim. BAna red verdiler. eDS-5535 belges doldurmam gerektiği söylendi. aynı gün doldurdum. Gönderdim. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım ayrıca Frakfurttaki görevli hiç iyi bir tavır sergilemedi. Herkesin Allah yardımıcısı olsun.
-
@gokcesak Ya evet. sinir olduk. çok şükür hallettik. Biz Almanya'dayız. bu sisteme ilk girdiğinizde orda ülke yazıyor. ben de tuttum türkiye yi seçtim. oysaki girdiğim link almanya sayfası. Orayı da Türkiye yapınca değiştiremiyormuşuz. Taaa Almanya dan Türkiye de ki Konsolosluk ile iletişime geçtik. onlar kaydı almanya olarak yaptılar. pasaportu teslim almak için buraya interwiew tarihini girmeniz gerekiyor Gökçe hanım. Adamı deli ederler. nihayet herşeyi hallettim. 16 ekim de doktor muaynem var. 24 Ekimde de Konsolosluk randevüm var. Saygılar. Mulakat maili almadıysanız endişelenecek birşey yok. Aldıysanız kayıt yapın bir an önce.
-
Dostlar merhaba. " https://www.ustraveldocs.com/" adresine kayıt olmamız gerekiyormuş. kayıt oldum. sisteme giriş yapmaya çalışıyorum. şöyle bir hata alıyorum. " We're sorry, but something went wrong. Please try again, and if this persists, contact the website administrator.
Error ID # [8fa74622-5753-4d1e-bac2-98d5d4defeaa]
10/3/2025 9:48:02 PM UTC
USG 3961e737-f1e1-4028-9a1a-5ed2652d979a""" bu normal mi ? ayrıca mülakata gitmeden önce buraya kesinlikle registir yapmamız lazım doğru mu anlyıorum ? -
Arkadaşlar merhaba. Dün DQ oldum çok şükür. Ben Almanya Franfurttan yazıyorum. yalnız DQ nun hemen ardına şu mesajı yazmışlar. Case FE Review note: "The income reported as stated on form I-864, I-864A is insufficient to overcome the public charge grounds of inadmissibility for visa issuance. To avoid delays, an additional Affidavit of Support Form I-864 from a joint sponsor may be submitted. For more information visit https://nvc.state.gov/aos and https://www.uscis.gov/i-864p. A consular officer will decide if you meet these requirements at the time of the interview. Note: You, as the sponsor, and any other sponsors household members and joint sponsors, must provide updated or additional evidence for the applicant to present at the time of their interview such as: * Other income * Assets * Proof of current employment Note: You submitted documentation to the National Visa Center through the Consular Electronic Application Center CEAC. You can continue to upload documents to CEAC up until the date of your visa interview. " ne yapmam gereklidir ? naşka sponsor bulma şansım da yok
böyle bir durum yaşayan var mı ? -
@salimekoken teşekkür ederim cevanınız için. Şimdi bir soru daha sorabilir miyim ? ben bütün belgeleri göndermiştim. bir kaç kabul etmediler. Tekrar gönderdim. Şimdi mail aldım mesaj geldi diye. Hepsi acceppted olmuş ama mesajlara baktığımda "Please submit every 2024 W-2, 1099, and Schedule form for Kevin" Kevin sponsorumuz. bu belgeyi zaten göndermiştim. göndermesemde süreç işler mi ?Çünkü sonuç olarak Accepted olmuş
-
Selam Dostlar. Pasaportumuza göçmen vizesi basıldığında o süre ne kadar oluyor ? 6 ay mı ? 1 sene mi ? teşekkürler şimdiden cevap için. Ben mulakata Frankfurt/DE gireceğim. detayların hepsini yazacağım. Bu sıra sadece vizenin süresini merak ettik
saygılar