dvcharts incelerseniz ds260 formunu dolduran bütün numaraların çağrılmadığını birçok dosyanın atlandigini göreceksiniz. Mülakata giren birçok kişinin red aldığını, onay alan kişilerinde kaç kişilik aileler olduğunu tolam vize verilen sayıyı görebilirsiniz. Çok merak eden var fakat araştıran yok galiba...
minion_2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Birgariphayat vallahi 40 yıllık hayatımda hiç ihtiyacım olmadı. İnsanlar Türkçeyi zor konuşuyor. Bir kere Yunanistan a gitmiştim onlar Türkçe biliyordu sorun yaşamadım.
-
@Yıldıray81 karavanda yaşayabilirsiniz herkes ev bakıyor Türklerin beton merakı bitmiyor...
minion_2 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mert0653 önce soyadını sonra numaranı yaz aciyor
-
Ds260 formunda sağlık çalışanı mısın diye bir meslek sorusu var. Yesilpasaportlu olmak ya da sağlıkçı olmanın istatiksel olarak bilinen bir avantajı var mı
-
Ds260 formu ve evraklar için yapılan paylaşımlar için müteşekkirim. Amerika da adres belirtme kısmında önerisi olan var mı?
-
@newbie97 çok konforlu çadırlarda mevcut ama gittiğiniz mevsimi ve eyaleti göz önünde bulundurun.
-
@selamibasaran teşbih sanatını kullanmıştım, bahsettiğim şey madde değildi.
-
@Darko karavanı olduğu yerde ev kiralar gibi kiralayabiliyorsunuz bu yüzden ilk başta eve göre daha uygun olacaktır, aradaki mesafeyi motorsikletle aşabilecegimi düşünüyorum. Kendimce pratik çözümler üretiyorum şimdiden.
-
@Yıldıray81 karavanda yaşayabilirsiniz herkes ev bakıyor Türklerin beton merakı bitmiyor...
-
@Emre-Kurtulmuş Viyana da gelirinizi sordular mı bu kısmı nasıl çözdünüz . Türkiye de banka dokümanı isteniyor orda farklı bir uygulama var mı
-
dvcharts incelerseniz ds260 formunu dolduran bütün numaraların çağrılmadığını birçok dosyanın atlandigini göreceksiniz. Mülakata giren birçok kişinin red aldığını, onay alan kişilerinde kaç kişilik aileler olduğunu tolam vize verilen sayıyı görebilirsiniz. Çok merak eden var fakat araştıran yok galiba...