• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mevlanus
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 24
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mevlanus

@mevlanus

3
    İtibar
    67
    Profil Görüntülemeleri
    24
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mevlanus Takip etme Takip Et

mevlanus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhabalar bizde 4 Nisan da Dq olmuştuk bugün itibariyle randevu tarihini aldık 12 Aralık da

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      mevlanus
      mevlanus
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@tubfrdmn Bilgi için çok teşekkürler. Kafa karıştırıcı bir durumdu bu olay. Öğrenmemiz çok iyi oldu

mevlanus
      mevlanus

mevlanus tarafından gönderilen son iletiler

@Ezgi-2 merhaba bizim dosyamız onaylanıp vizeyi alana kadar 2 sene geçti evliliğimizin üzerinden bize de 2 senelik mi yoksa 10 senelik green cart mi verirler

mevlanus
      mevlanus

@salimekoken, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@mevlanus bu konuyu arastirdim, soyle yaziyor. CR-1/IR-1 ile gelen gocmen kisinin damgasi farkli oluyormus (adi bile var unuttum.) bu damga kisinin bir yil gecerli greencardi sayiliyormus ve girdigi gibi calisabilirmis o damga sayesinde

Teşekkürler 1 hafta oldu geleli şuan wegmans'da iş görüşmesine gittim sadece vizemin fotoğrafını istediler. Ssn nosu da 1 ay içinde en geç gelicekmiş

mevlanus
      mevlanus

Arkadaşlar merhaba bir sualim olacaktı. Benim tüm sürecim bitti bir hafta sonra hayırlısıyla Amerikaya açacağım. Pasaport ile gelen Grenkart ödemesini yaptim. Gidince Gren kart tam olarak kaç günde geliyor. Benim hemen işe başlamam gerekiyor. Kart veya sosyal güvenlik numarası olmadan çalışabilir miyiz? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

mevlanus
      mevlanus

@tubfrdmn Bilgi için çok teşekkürler. Kafa karıştırıcı bir durumdu bu olay. Öğrenmemiz çok iyi oldu

mevlanus
      mevlanus

@Gizem-Alioglu olur yazarsanız çok iyi olur. teşekkür ederim

mevlanus
      mevlanus

@Ezgi-2 Covid aşısı için net bir bilgim yok maalesef ben de giden arkadaşlar olursa burdan bir bilgi talep ediyorum. Diğer konu içinde cevabınız için teşekkür ederim umarım mail olarak atarlar sonucu kalmam gerekmez veya aynı gün verirler.

mevlanus
      mevlanus

@Olkan-Oflaz-0 merhaba sağlık sonucunu elden mi veriyorlar? yoksa mail ile direkt konsolosluğa mı gönderiliyor. Ben öğleden önce saat 11.55'e aldım randevumu İstanbuldan geleceğim. Sonucu elden veriyorlarsa bir gün kalmam gerekir mi. Sonuçları elden veriyorlarsa ve bir gün sonra çıkacaksa ona göre otel, kalacak yer filan ayarlayacağım da. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

mevlanus
      mevlanus

@uguran, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@mevlanus sadece siz. abd dış temsilciliklerinde yapılacak mulakatlarda(sizin durumunuz için bu abd ankara konsoloslugu olacak) sadece abd ye gidecek eş(yani siz) mülakata giriyorsunuz.

Cevap için teşekkürler 🙏🏻 peki mülakatta tam olarak ne soruyorlar. Deneyimleyen var mı red ihtimali var mı

mevlanus
      mevlanus

Merhaba bir sorum olacak biz eşimle (eşim ABD vatandaşı) Türkiye'de evlendik ve surecimizi burdan başlattık sorum şu konsolosluk görüşmesinde eşim de olacak mı yoksa sadece ben mi gireceğim?

mevlanus
      mevlanus

@mevlanus Birde benim aşı kartımda zaten bağışıklık kazanmıştır. Tek doz yeterlidir (dso) tarafından diye bir emare de yazılmış.

mevlanus
      mevlanus