• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. smhshntrk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

smhshntrk

@smhshntrk

2024EU088XX

10
    İtibar
    59
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

smhshntrk Takip etme Takip Et

smhshntrk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

@Zeynep-İlkbal-Yazıcı 2024 talihlisi olarak ilk iş DS-260 formunu gönderdikten sonra ingilizcemi geliştirmek için bir kurs arayışı içerisine girdim. Mayıs ayında kursa yazıldım. Bence bu aşamada yapılabilecek en iyi şey dil yetkinliğini artırmak ve tüm konuları sıkıca araştırmak. Sudan çıkmış balığa dönmemek için tüm araştırmaları gitmeden tamamlamayı hedefliyorum. Bu aşamada herkes kendi yol planını dikkatlice kendisi çizmeli. Oradaki yaşama minimum sürede adaptasyon sağlamayı hedefliyorum. Eğer Amerika'da geçerli bir mesleğiniz varsa hangi bölgelerde yoğunlukta bunu araştırabilirsiniz. Araştırmalarım sonucu kendi mesleğimizi orda devam ettirmek hayat kalitesi için oldukça önemli. Farklı kişilerin GC serüvenini izleyip kendine ders çıkartabilirsin.

Umarım sıkıntısız bir mülakat yılı olur. Olumsuzluklara karşı her zaman bir B planı hazırlamakta fayda var . Sevgiler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      smhshntrk
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz Şuan bildiğimiz sadece 2 dosyaya mülakat verildi 7300 ve 7500 lerdeler. Umarım ikinci dağıtım olur. Çok fazla emek verdik araştırdık sonuçsuz kalmasın🙏

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      S
      smhshntrk

Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Malezyada dil okulu kaydı ardından 6 aylık oturum alma süreci kaç ay sürdü. İşlemleri şimdi başlatsak 30 Eylül e kadar yetişir mi onu merak ediyorum? En son çare olarak çıkış yolu arıyorum.

S
      smhshntrk

@yldrmflz siz yinede eşiniz içinde evrakları hazırlayıp sabah erken saatlerde vfs nin kapısına dayanın.Durumu anlatıp ricada bulunun. Bir ihtimal yardımcı olma ihtimalleri var randevunuz olmasa bile.

S
      smhshntrk

@Caner-Urker Mülakatınız olduğu için Filipin konsolosluğu umarım kabul eder. Süreç bitene kadar ara ara mail atmayı bırakmayın derim. Bol şans..

S
      smhshntrk

@Fatih-Kaymak evet bu site.

S
      smhshntrk

smhshntrk tarafından gönderilen son iletiler

@Fatih-Kaymak evet bu site.

S
      smhshntrk

@erhanim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smhshntrk merhaba dosya durumunuz transit olarak değişti mi kontrol ettiniz mi ?

Değişmedi malesef hala at NVC. Mail gelmeden önce In transit oluyor dediler orayı da kontrol ediyorum sürekli.

S
      smhshntrk

@rezanclz Şuan bildiğimiz sadece 2 dosyaya mülakat verildi 7300 ve 7500 lerdeler. Umarım ikinci dağıtım olur. Çok fazla emek verdik araştırdık sonuçsuz kalmasın🙏

S
      smhshntrk

@nazlihande Bende aynı durumdayım. Malezya'dan mail gelmedi. Mülakat mailleri KCC tarafından dağıtım haftasında bir seferde mi oluyor? Bilgisi olan var mı?

S
      smhshntrk

@Caner-Urker Mülakatınız olduğu için Filipin konsolosluğu umarım kabul eder. Süreç bitene kadar ara ara mail atmayı bırakmayın derim. Bol şans..

S
      smhshntrk

@baran-bozdogan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

DVcharst a şimdi baktım günellenmiş sayılar ile son kalan vize sayısı 3250 civarı apleri hesaba katmadan.

Geçen sene son dağıtım olmadan önceki kalan sayıyı hatırlayan var mı? Bu sene daha yavaş ilerliyorsa belki Eylül başı değil ortalarında biter.

S
      smhshntrk

@yldrmflz siz yinede eşiniz içinde evrakları hazırlayıp sabah erken saatlerde vfs nin kapısına dayanın.Durumu anlatıp ricada bulunun. Bir ihtimal yardımcı olma ihtimalleri var randevunuz olmasa bile.

S
      smhshntrk

Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Malezyada dil okulu kaydı ardından 6 aylık oturum alma süreci kaç ay sürdü. İşlemleri şimdi başlatsak 30 Eylül e kadar yetişir mi onu merak ediyorum? En son çare olarak çıkış yolu arıyorum.

S
      smhshntrk

@Riethian, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@smhshntrk Alabiliyorsanız her ihtimale karşı B2 Turist vizesi almaya çalışın. Yetişmediği taktirde oraya gidip avukat vasıtası ile hızlandırabilirsiniz. Bir arkadaşımın teyzesi 2023 talihlisi ve Cuma günü Miami'ye giderek hızlandıracak. Case Number 28 binlerde.

Greencard çıkanlar turist vizesine başvuramıyor diye biliyorum. Bilen biri teyit edebilir mi?

S
      smhshntrk

@Zeynep-İlkbal-Yazıcı 2024 talihlisi olarak ilk iş DS-260 formunu gönderdikten sonra ingilizcemi geliştirmek için bir kurs arayışı içerisine girdim. Mayıs ayında kursa yazıldım. Bence bu aşamada yapılabilecek en iyi şey dil yetkinliğini artırmak ve tüm konuları sıkıca araştırmak. Sudan çıkmış balığa dönmemek için tüm araştırmaları gitmeden tamamlamayı hedefliyorum. Bu aşamada herkes kendi yol planını dikkatlice kendisi çizmeli. Oradaki yaşama minimum sürede adaptasyon sağlamayı hedefliyorum. Eğer Amerika'da geçerli bir mesleğiniz varsa hangi bölgelerde yoğunlukta bunu araştırabilirsiniz. Araştırmalarım sonucu kendi mesleğimizi orda devam ettirmek hayat kalitesi için oldukça önemli. Farklı kişilerin GC serüvenini izleyip kendine ders çıkartabilirsin.

Umarım sıkıntısız bir mülakat yılı olur. Olumsuzluklara karşı her zaman bir B planı hazırlamakta fayda var . Sevgiler.

S
      smhshntrk