• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erhanim
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

erhanim

@erhanim

7
    İtibar
    50
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

erhanim Takip etme Takip Et

erhanim tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@Gokce-Taskiran Dosya taşıma işlemi gerçekleştirmiş ve şu an konsolosluktan vize basılı pasaportumu bekleyen biri olarak , hanımefendinin üslubu ve cevaplarından anlaşıldığı üzere , forumda da yöneticilerin defalarca tekrarladığı süreç boyunca hiçbir danışman desteğine ihtiyacınız yok arkadaşlar . Eğer talihli olduğunuz andan itibaren forumu dikkatli bir şekilde inceleyip sürecinizi takip ederseniz herhangi bir danışmandan daha az bilgiye sahip olmayacaksınız

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      erhanim
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Selamlar arkadaşlar , Biliyorsunuz geçen sene kota dolduğundan süreç Eylül ayı başında sonlanmıştı . Sizce bu sene süreç hangi tarihlere kadar devam eder ? Bu konuda bir yorumu olan var mı ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      erhanim

erhanim tarafından gönderilen son iletiler

• Houston Kiralık Apartman (Sublease)

Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle , aramızda yakında Houston'a gelmek isteyen ve ev konusunda sıkıntı yaşayan varsa Aralık ayı ortasına kadar kontratım olan 1+1 daireyi sublease etmek istiyorum. İş nedeniyle başka bir şehre gideceğim için evim boş olacak çok uygun fiyata yardımcı olabilirim.

Emlak içinde yayımlandı
      E
      erhanim
    • RE: Biyoteknoloji (Biotech) ve İlaç Sanayi (Pharma) Sektöründe Çalışmak

@ahuramazda @somebody Merhabalar. Ben de biyomühendislik mezunuyum, 6 yıldır ilaç sektöründeyim. Son 1 yıldır da klinik ve portföy geliştirme alanında çalıştım. İngilizcem var profesyonel olarak, son yöneticim de hintliydi. Bütün şartlar lehime gibi gözükürken iş ilanlarına baktığımda sanki hiçbirine uymuyorum ve yeterince kalifiye değilmişim gibi hissediyorum...Şu an aktif olarak bu alanda çalışan birileri var mı, varsa iletişime geçebilirsek çok sevinirim.

Sağlık Sektörü içinde yayımlandı
      E
      erhanim
    • RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@Gokce-Taskiran Dosya taşıma işlemi gerçekleştirmiş ve şu an konsolosluktan vize basılı pasaportumu bekleyen biri olarak , hanımefendinin üslubu ve cevaplarından anlaşıldığı üzere , forumda da yöneticilerin defalarca tekrarladığı süreç boyunca hiçbir danışman desteğine ihtiyacınız yok arkadaşlar . Eğer talihli olduğunuz andan itibaren forumu dikkatli bir şekilde inceleyip sürecinizi takip ederseniz herhangi bir danışmandan daha az bilgiye sahip olmayacaksınız

E
      erhanim
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smhshntrk merhaba dosya durumunuz transit olarak değişti mi kontrol ettiniz mi ?

E
      erhanim
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Selamlar arkadaşlar , Biliyorsunuz geçen sene kota dolduğundan süreç Eylül ayı başında sonlanmıştı . Sizce bu sene süreç hangi tarihlere kadar devam eder ? Bu konuda bir yorumu olan var mı ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      E
      erhanim