2 ocak başvuru tarihli owp ye 19 ocakta Correspondance mektubu almıştım. 22 Ocak ta onaylandı. Burda bilgisini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Ahmet Gümüş
@Ahmet Gümüş
Ahmet Gümüş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayıKanada içinde yayımlandı
-
@Seda-Uysal-Avcı fransizca yeterliligine ulasan birinin pr almama ihtimali cok dusuk. sizlere basarilar diliyorum.
-
@cenkaytoronto kardeşim senin Kanada ile ilgili ne travman var anlayamadım. Ben geleli 4 ay oldu. Türkiye’de alamadığım arabayı rahatça sahip olabildim. Türkiye’de yapamadığım market alışverişini burada kolayca yapıyorum. Çocuğumun eğitimi için yıllık 400 bin tl özel okul parası ödüyordum. Nezaket içinde bir toplum. Herkes kurallara riyayet ediyor.Çocuğun bisikletle okula burada tek başına okula gidebilir endişe etmezsin. Permanent residency konusunda da Kanada içinde kalanlara kolaylıklar gelecek. Gelmese bile burada 3 yıl geçiren biri kendine b planı yapabilir. Türkiye huzursuz,güvensiz kapalı bir rejime dönüştü.Elinizde fırsat varken denemenizi tavsiye ederim.
-
RE: Kanada Turist Vizesi BaşvurusuKanada içinde yayımlandı
@Ahmet-Gümüş pasaportumu bugün teslim ettiler. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kanada görüşmek temennisi ile.
-
@Seda-Uysal-Avcı çok teşekkürler. luftansayı aradım sorun olmayacağını söylediler.
-
evet ucuz oldugunu soyleyemem. hamama giren terler

-
@Yusuf-4 biyometrik bilgilerinin onaylandigi ve dosyanin incelendigi anlamina geliyor. onay cok yakin demekki..
-
Sevgili dostum sürecin kolay olduğunu iddia etmedim lakin tarım ve eğitim sektörlerinde eyalet programlarının şartlarını okuduğumda görüyorumki fırsatlar var. Bu fırsatlar yeterli puanlara ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birşeyin olmasını arzuluyorsanız eğer, o işi nasıl yaparım? vizyonu ile bakın. Zorluklara bakarsanız zorluklar,fırsatlara bakarsanız fırsat görürsünüz.
-
Buranın admini var mı acaba. Adam farklı hesaplardan kendi negatif argümanını desteklemek için alıntılar yapıyor farklı kişilermiş gibi yazıyor. Lütfen bunu engelleyelim. Hiç işiniz başka derdiniz yok mu Allah aşkına. Nasıl bir işsizlik seviyesi.
-
@pirilparlak başvurudan 3-4 gün sonra biyometrik vermiştim.
Ahmet Gümüş tarafından gönderilen son iletiler
-
@cenkaytoronto senin iletişim dilinde ciddi problem var dostum. Kimin ne iş yaptığı senide ilgilendirmez. Kazanç denkleminde Kanada içindeki imkanları anlatmaya çalışıyorum. Şikayet etmeyi hayat tarzı haline getirmişsin. Kanada kötü bir ülke değil. İsteyen konfor alanından çıkıp yeni bir hayat kurmayı deneyebilir. Keza bu bakış açısı ile VPN’le girdiğiniz instagramda başkalarının hayatlarını izleyip hayıflanırsın. Bu benim son postumdu bu forumda bir daha bir satır yazmayacağım. Allah’a emanet olun.
-
@cenkaytoronto hazır parayla geçinilirmi kardeşim. Çalışıyorum tabiki. Burada asgari ücretli iki eş mütevazi bir hayat yaşayabilir. Bulunduğum yerde 2 bed town house 2000-2400 dolar arası. Kanada Toronto vs metropol merkezlerini baz alarak konuşmak doğru değil. Hiç bir yerde göçmenlik kolay değil fakat Kanada nın çok avantajları var aileler için.
-
@cenkaytoronto kardeşim senin Kanada ile ilgili ne travman var anlayamadım. Ben geleli 4 ay oldu. Türkiye’de alamadığım arabayı rahatça sahip olabildim. Türkiye’de yapamadığım market alışverişini burada kolayca yapıyorum. Çocuğumun eğitimi için yıllık 400 bin tl özel okul parası ödüyordum. Nezaket içinde bir toplum. Herkes kurallara riyayet ediyor.Çocuğun bisikletle okula burada tek başına okula gidebilir endişe etmezsin. Permanent residency konusunda da Kanada içinde kalanlara kolaylıklar gelecek. Gelmese bile burada 3 yıl geçiren biri kendine b planı yapabilir. Türkiye huzursuz,güvensiz kapalı bir rejime dönüştü.Elinizde fırsat varken denemenizi tavsiye ederim.
-
@cenkaytoronto yok link. Bir çalışma var Eylül ayında açıklayacaklar. Detayları hepberaber göreceğiz.
-
@pharmacygreen Eylül ayında dediğin sitede açıklayacaklar.
-
@pharmacygreen asla olmayacak derken ? Bakanın söylemini dinlendin mi? Kanada göçmen statüsü almak konusunda zorlaştırılması herkesin malumu. Kanada içindeki hak sahiplerinin durumu bambaşka. Daycare çalışanları için 4.00 ielts le pr veriyorlar şuan.
-
Göçmen bakanı geçici oturumlularla ilgili sayının çok fazla olduğunu söylemişti. Bunu azaltmak için bir eylül ayında bir program açıklayacaklar. Pr yolu açılacak ve Kanada’da olanlar daha avantajlı olacak benim fikrim.
-
Buranın admini var mı acaba. Adam farklı hesaplardan kendi negatif argümanını desteklemek için alıntılar yapıyor farklı kişilermiş gibi yazıyor. Lütfen bunu engelleyelim. Hiç işiniz başka derdiniz yok mu Allah aşkına. Nasıl bir işsizlik seviyesi.
-
@enver-cyprus sen ismini değiştirip yazıyorsun farklı hesaplarl değil mi ?
-
@enver-cyprus tamam kardeşim hepimiz sudaki ördeğiz. Lakin her başlığın altına aynı mesajı yazmak zorunda değil. Bir sürüde fırsat var Kanada içinde onları konuşalım.