• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. nevadasfault
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 33
    • En İyi 14
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

nevadasfault

@nevadasfault

Registered Nurse 👩🏻‍⚕️

17
    İtibar
    155
    Profil Görüntülemeleri
    33
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi instagram.com/klinisyenhemsire Konum İstanbul Yaş: 29

nevadasfault Takip etme Takip Et

nevadasfault tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

11/05/2026 Unganlar Muayene Deneyimi

Henuz vize gorusmemize gidemedigimiz icin sadece muayene deneyimimizi yazabilecegim. Insallah 1 Haziran'da vize gorusmemizden sonra da buraya olumlu deneyimimi yazmak nasip olur.

Oncelikle benim vize kategorim DV olmadigi icin farkliliklar olabilir. EB3 vizesi icin oldugundan ve bu kategoride bir deneyim basligi bulamadigimdan buraya yazarak ozellikle bu vize kategorisinde gidecek olanlar icin deneyimlerimi paylasmak istiyorum.

Ben, esim ve 3 cocugumuzla gittik. Cocuklarimizin yaslari 1,3 ve 5. 1 yasindaki cocugumuz vize basvurusunda henuz dogmamis oldugundan, DS260 formu yoktu tabi. Bu nedenle de muayene randevusu alamamistik. Bu konu icin @DARTHU ya tesekkurlerimi sunarim. onun dedigi sekilde Ankara Buyukelciligine mail atarak cocugumu forma eklettirdim ve muayene randevusu alabildim. Merak edenler icin :Vize Mulakati Verildikten Sonra DS Formu Actirma

Formu actirmadan once malesef USTravelDocs'a kayit olmustum ve sonrasinda bebegimi bu basvuruya ekleyemedim, ve bu sistemden reschedule yaparak vize tarihimi yeniden almis bulundugum icin bebegi eklemek istiyorsam aldigim randevuyu iptal etmem gerekiyordu. Iptal edersemde bir kac ay daha randevu bulamayacagimi bildigimden iptal etmedim.Umarim bunu konsoloslukta hallederler. Bu konuyada insallah mulakat deneyimimi paylastigimda ayrica deginirim.

UNGANLAR GUNU

Forumda o kadar cok okumusuz ki, gordugumuzde hic yabanci olmayan o mekana geldik. Sabah 09:20-09:45 arasi 5 randevumuz vardi. Sabah trafigine kalmamak adina 07:00 de yola ciktik. 45 dklik bir yolculugun sonunda kavaklidereye geldik. Cokca polis memuru vardi. Otopark icin bizi yonlendirdiler sagolsunlar. Cafe 1919 un sokaginda gunluk 300 tlye park ettik (Occidental Ankara, vale hizmeti mevcut) Arabayi teslim ettikten sonra yuruyerek Unganlarin muayenehanesine gectik. Binada 2 asansor var biri tek katlara digeri cift katlara cikiyor(1,3,5 ve 2,4,6 seklinde)ve asansorler kucucuk. Bebek arabasiyla ben zor sigdim. Esim ve cocuklar merdivenden ciktilar. Unganlarin muayenehanesine girdik 08:30 da. Tabi daha acilmamisti. Hemen sagda bi alanda bizi beklettiler. 2 kisi vardi bizden once. 9'da aciliyormus. 9 da bizi sekreterin oldugu yere aldilar. Bina ve unganlarin ofisi cok derme catma eski ve hijyenikte gorunmuyordu. Pasaport ve asi belgelerimizi verdik. Baska belge istemediler. Asi belgesi olarak ben aile hekimliginden imzali evrak almistim ama e nabizdan aldigim screenshotlarin ciktisini aldilar. Imzali kagitlari almadilar.

Sonra hepimizin tek tek fotograflarini cekerek imzalarimizi aldilar. Cocuklar icin ben imza verdim. Cocuklara sadece fizik muayene ve gerekiyorsa asi yapiliyor. Yetiskinlerden ise (EB3 vize kategorisi icin konusuyorum) Kan alip rontgende cekiyorlar. DV icin gelenlerden idrar numuneside istediklerini gordum. Bizden istemediler. Pasaport ve imzaladigimiz kagitlarla bir ust kata cikmamizi soylediler. Bebek arabasini orada biraktik rica ederek, tabi birakin dediler sagolsunlar. Ust katta Duzen lab a ucretini odeyip kan verdik. Sonrasinda 3. kata inerek rontgen cektirdik. Kan alan hemsire arkadas 5 yil cocuk acilde calismis cok tecrubeli. Ben cok kolay kan veremiyorum ama kendisi 1 dk da aldi. Rontgende ise 1 erkek 1 kadin personel var. Uzerinize uyan bir scrub verip uzerinizi cikarmanizi istiyorlar. Sonra hemcinsiniz olan personel sizla kaliyor digeri cikiyor, ki mahremiyet acisindan cok iyiydi. Benim kadin tarafindan esimin ise erkek personel tarafindan rontgen cekimi yapildi. Sonra muayenehaneye yonlendirdiler tekrar 4. kata.

MUAYENE SURECI

Tekrar sekretere donup ayni evragi ve pasaportu geri verdik. Sonrasinda bizi muayeneye cagirmalarini bekledik. Cocuklarda oldugu icin once esimi cagirdilar. Maske takarak iceri aldilar. Esim muayene oldu (Sadece Td asisi ve Covid asilari vardi) Iki enjektore cekilmis 5 asi yapildi ve cikti. Sonra ben girdim. Ustunuzu cikarip Box onlugu giyiyorsunuz. Doktoru bekliyorsunuz. Doktor geliyor muayene ediyor. Forumda kadinlara Handan hanim erkeklere Mehmet bey bakiyor diye okumustum ama bizim gittigimiz gun Handan hanim yoktu. Hepimizi Mehmet bey muayene etti cok kibardi guzelce acikladi sureci. Doktor bey geldi tansiyonumu olctu. Sorular sordu. Ameliyat oldunuz mu? Sezeryan oldunuz mu? Psikiyatrik teshis aldiniz veya tedavi gordunuz mu? Vucudunuzda belirgin bir leke veya iz var mi? Sonrasinda neden bu kadar cok asi oldunuz dedi. Bu kadar cok ile kastinizi anlamadim dedim. Yakin zamanda bir cok asi olmussunuz dedi. Yakin zaman ile kastiniz nedir dedim. 2018 den bu yana her yil asi olmussunuz dedi. Bende 2017 de ise basladigimi, hemsire oldugumu, kurum hekiminin yaptigi rutin muayenelerde bagisikligim olmadigini gorerek asi onerdigini ve ne asi onerdiyse hepsini yaptirdigimi soyledim. Herkes kacar genelde asilardan, onerilsede yaptirmaz siz hepsini yaptirmissiniz dedi. Tabiki ben bir hemsireyim, saglik profesyoneliyim. Ne onerdiyse doktor yaptirdim dedim. Bana hicbir asi yapamadi cunku eksik asim yoktu. Morali bozuldu. Sanirim o yuzden cok sorguladi. Var olan asilarim :
      Td x4
      Kuduz Asisi x4
      Su cicegi x2
      KKK x4 (bu normalde 2 dozdur ancak antikor yaniti olusmadigi icin tekrar yaptirmislardi)
      Hepatit B x4
      Covid-19 Biontech x2

Muayene bitince giyindim, tam o sirada gorevli hanim buyuk kizimi iceri getirdi. (5 yasinda) cocuklar tisort ve esofmanla ustlerini cikarmadan muayene oldular. Bizimle ayni sekilde boy kilo olcumu yapildi. Doktor geldi sirtini dinledi. Elle bogazini muayene etti. Abd'de cocuklara 2 doz su cicegi asisi yapiliyor, Tr de 1 doz o yuzden 2. doz asisini yapacagim dedi. iceri gitti geldi. Asi yapti. Sonrasinda cocugumu sakinlestirip ortancayi iceri aldim. (3 yasinda) islemler aynen yapildi muayene, boy kilo olcumu vs, yine su cicegi asisi oldu. En son bebegimi alip getirdim. 1 yas asilarini gecen hafta olmustu. Normalde sitede canli asi yaptirmayin yaziyor. Ama bebeklerin asi takvimi neyse onu yaptirabilirsiniz, hic sorun etmediler. Bebegimi tartmadilar, boyunu kilosunu ben soyledim. sonrasinda doktor bey sirtini gogsunu dinledi. Normalde abd'de 6. ayda hepatit A asisi yapiliyor. Turkiye'de 18. ayda yapiliyor dedi. Ellerinde asi yokmus. Hastaliktan oturu yapilamadi yazmis rapora da. Gitmeden asiyi bulursaniz yaptirmanizi oneririm dedi.

UCRETLER

Ben hic asi olmadim 100$
      Esim 5 asi + muayene icin yaklasik 410$
      Asi olan cocuklar icin 200$
      Bebekte asi olmadi 100$ odedik.

Duzen lab'a yetiskin kisi basina 2400 tl gibi bir rakam odedik.

Faturayi hemen mail atiyorlar. Raporu ise 2 gun icinde yolluyoruz demislerdi. 24 saat sonra mail olarak bize iletildi.

Islemlerimiz 9 da basladik 11:30 da bitti. Ortalama 2,5 saat surdu 5 kisilik ailemiz icin. Cocuklara duzen labda balon verdiler bize cok yardimci oldular. ama tabi cocuklari oyalamak cok zor. Unganlarda tuvalet yok. bizi 3.kata yonlendirdiler tuvalet icin. Cocuk olmasa sorun yok ama cocuklarin tuvaleti gelince kostur kostur alt kata iniyorsun mecburen, bu kotuydu. Muayene sonrasi buyuk bir rahatlama ile cocuklari kugulu park'a goturduk. Ben ungan randevu maillerimi ve ustraveldocstan aldigim confirmation belgemi vs de cikti goturmustum ama istenmedi. Tc kimlikte istenmedi. Esim bi onceki gun kaybetmisti cok telaslanmistik ama zaten istemiyorlarmis. Sadece pasaport ve asi belgelerini aliyorlar.

Insallah ayni olumlu deneyimleri vize gorusemiz sonrasinda da paylasabilirim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@DARTHU siz harikasınız! Teşekkür ederim. Kaç gündür dosyamın avukatı cevap vermiyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi mi değil diye düşünmeye başlamıştım. Hemen doğum belgeleriyle konsolosluğa mail atayım.

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@okokok Cok gecmis olsun ailecek. Garip gercekten Turkiye'den cikarkende mi sorgulaniyoruz yani 🙂 sasirtti su an beni. Hayir legal gitsen sorgulaniyosun, illegal olsa bu kadar batar miydi acaba gozlerine. Frankfurtta tekrar tekrar guvenlige takimaniz buyuk talihsizlik olmus.

Yolculuk içinde yayımlandı
      nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@btek14
      Merhaba daha öncesi size perm ile ilgili soru sormuştum.
      Durumu öğrendiğim için açıklık getirmek istedim. Böyle bir durumla karşılaşıp konuya bakan olursa sonucuda görmesi amacıyla yazmam gerektiğini düşündüm.
      Hemşirelere(veya sağlık profesyonellerine emin değilim) ciddi bir ihtiyaç duyulmasından ötürü, perm başvurularında iş ilanın uzun süre kalmasına gerek olmadığı gibi bi karara varıldığı için o süreyi skip geçiyorlarmış anladığım kadarıyla. O yüzden bizi hire eden ajans direkt olarak eta 9089 imzalatarak I-140 formunu file etti premium process ile.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      nevadasfault
      nevadasfault

@DARTHU Hocam merhaba. Oncelikle tebrik ederim gorusmenizi. Umarim her sey gonlunuzce olur. Bende yakinda reschedule edip vize gorusmeme gidecegim. Ancak ds-260 doldururken halen dunyaya gelmemis olan bebegimiz, suan 11 aylik. Ds-260 lari actirmayi tavsiye etmiyorlar biliyorsunuzdur. Dr Ungan'a randevu alirken ds-260 confirmation number istiyor. Yenidogan muayenesi alirken o kismi bos birakamiyorum. Siz oraya ne yazdiniz acaba?

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@btek14 Ya ben yanlış anlattım sanırım.
      9089 formu sabit bir iş ilanı üzerinden direkt imzalanıyor sanırım. Bana gönderdikleri eta formun üzerinde bir case number vardı, tarihine baktım yolladığınız siteden, flag den yani, ocak ayından bi perm di. Ben temmuzda anlaştım. Onlar önceden perm e mi başvuruyorlar, yoksa sabit bir perm başvuruları mı var bilmiyorum. Schedule A list olarak geçiyor bakınız
      Teşekkürler amin cümlemize
      Bu retrogression olmasaydı iyiydi ama ne yapalım nasip😊

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@demir_fl Hayirli olsun. Darisi basimiza artik. Bugun aciklanan Ekim bulteni buyuk bir hayal kirikligi yasatti. Umarim hizlica Current olur yakin zamanda.

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@demir_fl Bunlarla ilgili forumda soyle bir baslik var :
      ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

Ceyrek yil oldugu icin benim beklentim bir kac ay ilerler yonunde. Ciddi bir hareket gormeyi beklemiyorum sahsen.

nevadasfault
      nevadasfault

@TOK sanırım pandemi süresince bir karmaşa olmuş, backloglar ve ellerindeki birikmeyle beraber ani bir gerileme oldu. Ama yeni bülten tamda beklediğim gibi hatta beklediğimdende fazla ilerledi. 8 ay ilerlemiş benim kategori(3rd, 01dec2021 den 01aug2022 ye) 2nd ise 15 july dan 01 november a ilerlemiş çok sevindirdi.
      Predictionlarda bile no movement bekleniyordu. Umut vadediyor.
      Edit: hocam siz sanırım artık current olmuşsunuz 08/2022 yazıyor imzanızda, hayırlı olsun. Hadi ilk tebrik eden ben olayım inşallah mülakatınızı alırsınız bir an önce

nevadasfault
      nevadasfault

nevadasfault tarafından gönderilen son iletiler

@Aysima-Kürkçü özelden cevapladım.

nevadasfault
      nevadasfault

@scholarway bana polio yapılmadı ama eşime yapılmış. Eşimin hiçbir aşısı yoktu. Neye göre yapıyorlar bilemiyorum.

nevadasfault
      nevadasfault

@phd kayıtlı olmayan aşılarınızıtekrar yapıyorlar ve antikor testide kabul etmiyorlar. Dv2026 mülakat deneyimlerinde yazan çokça kişi var oradan okuyun derim.

nevadasfault
      nevadasfault

@scholarway Ben daha bu hafta gittim muayeneye. Influenza asim yoktu, yapilmadi da. Bana hic asi yapilmadi. Var olan asilarim :
      Td x4
      Su cicegi x2
      KKK x4 (bu normalde 2 doz isteniyordu ancak antikor yaniti olusmadigi icin tekrar yaptirmislardi)
      Hepatit B x4
      Covid-19 Biontech x2

nevadasfault
      nevadasfault
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

11/05/2026 Unganlar Muayene Deneyimi

Henuz vize gorusmemize gidemedigimiz icin sadece muayene deneyimimizi yazabilecegim. Insallah 1 Haziran'da vize gorusmemizden sonra da buraya olumlu deneyimimi yazmak nasip olur.

Oncelikle benim vize kategorim DV olmadigi icin farkliliklar olabilir. EB3 vizesi icin oldugundan ve bu kategoride bir deneyim basligi bulamadigimdan buraya yazarak ozellikle bu vize kategorisinde gidecek olanlar icin deneyimlerimi paylasmak istiyorum.

Ben, esim ve 3 cocugumuzla gittik. Cocuklarimizin yaslari 1,3 ve 5. 1 yasindaki cocugumuz vize basvurusunda henuz dogmamis oldugundan, DS260 formu yoktu tabi. Bu nedenle de muayene randevusu alamamistik. Bu konu icin @DARTHU ya tesekkurlerimi sunarim. onun dedigi sekilde Ankara Buyukelciligine mail atarak cocugumu forma eklettirdim ve muayene randevusu alabildim. Merak edenler icin :Vize Mulakati Verildikten Sonra DS Formu Actirma

Formu actirmadan once malesef USTravelDocs'a kayit olmustum ve sonrasinda bebegimi bu basvuruya ekleyemedim, ve bu sistemden reschedule yaparak vize tarihimi yeniden almis bulundugum icin bebegi eklemek istiyorsam aldigim randevuyu iptal etmem gerekiyordu. Iptal edersemde bir kac ay daha randevu bulamayacagimi bildigimden iptal etmedim.Umarim bunu konsoloslukta hallederler. Bu konuyada insallah mulakat deneyimimi paylastigimda ayrica deginirim.

UNGANLAR GUNU

Forumda o kadar cok okumusuz ki, gordugumuzde hic yabanci olmayan o mekana geldik. Sabah 09:20-09:45 arasi 5 randevumuz vardi. Sabah trafigine kalmamak adina 07:00 de yola ciktik. 45 dklik bir yolculugun sonunda kavaklidereye geldik. Cokca polis memuru vardi. Otopark icin bizi yonlendirdiler sagolsunlar. Cafe 1919 un sokaginda gunluk 300 tlye park ettik (Occidental Ankara, vale hizmeti mevcut) Arabayi teslim ettikten sonra yuruyerek Unganlarin muayenehanesine gectik. Binada 2 asansor var biri tek katlara digeri cift katlara cikiyor(1,3,5 ve 2,4,6 seklinde)ve asansorler kucucuk. Bebek arabasiyla ben zor sigdim. Esim ve cocuklar merdivenden ciktilar. Unganlarin muayenehanesine girdik 08:30 da. Tabi daha acilmamisti. Hemen sagda bi alanda bizi beklettiler. 2 kisi vardi bizden once. 9'da aciliyormus. 9 da bizi sekreterin oldugu yere aldilar. Bina ve unganlarin ofisi cok derme catma eski ve hijyenikte gorunmuyordu. Pasaport ve asi belgelerimizi verdik. Baska belge istemediler. Asi belgesi olarak ben aile hekimliginden imzali evrak almistim ama e nabizdan aldigim screenshotlarin ciktisini aldilar. Imzali kagitlari almadilar.

Sonra hepimizin tek tek fotograflarini cekerek imzalarimizi aldilar. Cocuklar icin ben imza verdim. Cocuklara sadece fizik muayene ve gerekiyorsa asi yapiliyor. Yetiskinlerden ise (EB3 vize kategorisi icin konusuyorum) Kan alip rontgende cekiyorlar. DV icin gelenlerden idrar numuneside istediklerini gordum. Bizden istemediler. Pasaport ve imzaladigimiz kagitlarla bir ust kata cikmamizi soylediler. Bebek arabasini orada biraktik rica ederek, tabi birakin dediler sagolsunlar. Ust katta Duzen lab a ucretini odeyip kan verdik. Sonrasinda 3. kata inerek rontgen cektirdik. Kan alan hemsire arkadas 5 yil cocuk acilde calismis cok tecrubeli. Ben cok kolay kan veremiyorum ama kendisi 1 dk da aldi. Rontgende ise 1 erkek 1 kadin personel var. Uzerinize uyan bir scrub verip uzerinizi cikarmanizi istiyorlar. Sonra hemcinsiniz olan personel sizla kaliyor digeri cikiyor, ki mahremiyet acisindan cok iyiydi. Benim kadin tarafindan esimin ise erkek personel tarafindan rontgen cekimi yapildi. Sonra muayenehaneye yonlendirdiler tekrar 4. kata.

MUAYENE SURECI

Tekrar sekretere donup ayni evragi ve pasaportu geri verdik. Sonrasinda bizi muayeneye cagirmalarini bekledik. Cocuklarda oldugu icin once esimi cagirdilar. Maske takarak iceri aldilar. Esim muayene oldu (Sadece Td asisi ve Covid asilari vardi) Iki enjektore cekilmis 5 asi yapildi ve cikti. Sonra ben girdim. Ustunuzu cikarip Box onlugu giyiyorsunuz. Doktoru bekliyorsunuz. Doktor geliyor muayene ediyor. Forumda kadinlara Handan hanim erkeklere Mehmet bey bakiyor diye okumustum ama bizim gittigimiz gun Handan hanim yoktu. Hepimizi Mehmet bey muayene etti cok kibardi guzelce acikladi sureci. Doktor bey geldi tansiyonumu olctu. Sorular sordu. Ameliyat oldunuz mu? Sezeryan oldunuz mu? Psikiyatrik teshis aldiniz veya tedavi gordunuz mu? Vucudunuzda belirgin bir leke veya iz var mi? Sonrasinda neden bu kadar cok asi oldunuz dedi. Bu kadar cok ile kastinizi anlamadim dedim. Yakin zamanda bir cok asi olmussunuz dedi. Yakin zaman ile kastiniz nedir dedim. 2018 den bu yana her yil asi olmussunuz dedi. Bende 2017 de ise basladigimi, hemsire oldugumu, kurum hekiminin yaptigi rutin muayenelerde bagisikligim olmadigini gorerek asi onerdigini ve ne asi onerdiyse hepsini yaptirdigimi soyledim. Herkes kacar genelde asilardan, onerilsede yaptirmaz siz hepsini yaptirmissiniz dedi. Tabiki ben bir hemsireyim, saglik profesyoneliyim. Ne onerdiyse doktor yaptirdim dedim. Bana hicbir asi yapamadi cunku eksik asim yoktu. Morali bozuldu. Sanirim o yuzden cok sorguladi. Var olan asilarim :
      Td x4
      Kuduz Asisi x4
      Su cicegi x2
      KKK x4 (bu normalde 2 dozdur ancak antikor yaniti olusmadigi icin tekrar yaptirmislardi)
      Hepatit B x4
      Covid-19 Biontech x2

Muayene bitince giyindim, tam o sirada gorevli hanim buyuk kizimi iceri getirdi. (5 yasinda) cocuklar tisort ve esofmanla ustlerini cikarmadan muayene oldular. Bizimle ayni sekilde boy kilo olcumu yapildi. Doktor geldi sirtini dinledi. Elle bogazini muayene etti. Abd'de cocuklara 2 doz su cicegi asisi yapiliyor, Tr de 1 doz o yuzden 2. doz asisini yapacagim dedi. iceri gitti geldi. Asi yapti. Sonrasinda cocugumu sakinlestirip ortancayi iceri aldim. (3 yasinda) islemler aynen yapildi muayene, boy kilo olcumu vs, yine su cicegi asisi oldu. En son bebegimi alip getirdim. 1 yas asilarini gecen hafta olmustu. Normalde sitede canli asi yaptirmayin yaziyor. Ama bebeklerin asi takvimi neyse onu yaptirabilirsiniz, hic sorun etmediler. Bebegimi tartmadilar, boyunu kilosunu ben soyledim. sonrasinda doktor bey sirtini gogsunu dinledi. Normalde abd'de 6. ayda hepatit A asisi yapiliyor. Turkiye'de 18. ayda yapiliyor dedi. Ellerinde asi yokmus. Hastaliktan oturu yapilamadi yazmis rapora da. Gitmeden asiyi bulursaniz yaptirmanizi oneririm dedi.

UCRETLER

Ben hic asi olmadim 100$
      Esim 5 asi + muayene icin yaklasik 410$
      Asi olan cocuklar icin 200$
      Bebekte asi olmadi 100$ odedik.

Duzen lab'a yetiskin kisi basina 2400 tl gibi bir rakam odedik.

Faturayi hemen mail atiyorlar. Raporu ise 2 gun icinde yolluyoruz demislerdi. 24 saat sonra mail olarak bize iletildi.

Islemlerimiz 9 da basladik 11:30 da bitti. Ortalama 2,5 saat surdu 5 kisilik ailemiz icin. Cocuklara duzen labda balon verdiler bize cok yardimci oldular. ama tabi cocuklari oyalamak cok zor. Unganlarda tuvalet yok. bizi 3.kata yonlendirdiler tuvalet icin. Cocuk olmasa sorun yok ama cocuklarin tuvaleti gelince kostur kostur alt kata iniyorsun mecburen, bu kotuydu. Muayene sonrasi buyuk bir rahatlama ile cocuklari kugulu park'a goturduk. Ben ungan randevu maillerimi ve ustraveldocstan aldigim confirmation belgemi vs de cikti goturmustum ama istenmedi. Tc kimlikte istenmedi. Esim bi onceki gun kaybetmisti cok telaslanmistik ama zaten istemiyorlarmis. Sadece pasaport ve asi belgelerini aliyorlar.

Insallah ayni olumlu deneyimleri vize gorusemiz sonrasinda da paylasabilirim.

nevadasfault
      nevadasfault

@sinemmurat39 Merhaba ne yaptiniz acaba? Bende ds 260 formumu actirip (anlaraya mail atarak) bebegimi eklettim ama ustraveldocs ta duzeltemedim. Orada hallederler diye dusunuyorum. Ankara bu konudaki maillerime cevap vermiyor. Ustravedocstan olusturdugum talebime ise basvurunuzu iptal edip tekrardan basvuru acin dendi. Ben o yolu izlemek istemiyorum. cunku asil vize gorusmeme gidemedim ve reschedule ettim. Randevu bulmakta cok zor. Bir ay daha beklemek istemiyorum.

nevadasfault
      nevadasfault

@DARTHU siz harikasınız! Teşekkür ederim. Kaç gündür dosyamın avukatı cevap vermiyordu. Bu konu hakkında bilgi sahibi mi değil diye düşünmeye başlamıştım. Hemen doğum belgeleriyle konsolosluğa mail atayım.

nevadasfault
      nevadasfault

@DARTHU merhaba. Yani doğru anladıysam ds 260 formunu açtırmadınız sadece bebeği eklettiniz değil mi? Ben çok heyecanlıyım çünkü az önce 1 hazirana tekrar randevu aldım mülakat için. Dr unganın ofisini aradım size sorduğum durumu sordum. Konsoloslukla görüşüp bebeği ds formuma eklettirmem gerektiğini söylediler sizinde söylediğiniz gibi. Oradan onlar ekleyince muayeneye gelebilirsiniz dediler. Bebeği ds-260 add applicant mı yaptınız? Öyle yaptıysanız tekrar dq olmayı beklediniz mi? İkinci mülakat randevumu çok zor aldım kaybetmek istemiyorum🥲 çok teşekkür ederim yardımınız için. Bebeklere muayenede ne yapıyorlar acaba?

nevadasfault
      nevadasfault

@DARTHU Hocam merhaba. Oncelikle tebrik ederim gorusmenizi. Umarim her sey gonlunuzce olur. Bende yakinda reschedule edip vize gorusmeme gidecegim. Ancak ds-260 doldururken halen dunyaya gelmemis olan bebegimiz, suan 11 aylik. Ds-260 lari actirmayi tavsiye etmiyorlar biliyorsunuzdur. Dr Ungan'a randevu alirken ds-260 confirmation number istiyor. Yenidogan muayenesi alirken o kismi bos birakamiyorum. Siz oraya ne yazdiniz acaba?

nevadasfault
      nevadasfault

merhaba arkadaslar. ben planlanan vize mulakatima gidemedim ve reschedule etmem gerekiyor. usvisascheduling sitesinden talep actim, randevu planlama kismi acildi. ama randevu yok , bos slot yok. aranizda hic rescheduling yapan oldu mu? tahmini saat kacta yeni slot aciliyor mesela bilgisi olan var mi? siteye giris cok zor belki bi yarim saat waiting roomda kaliyorum. Sik sik kontrol ediyorum ama, bos randevu bulamiyorum. Bunun bir trick i var midir ya da nvc ye mail atsam bana randevu verirler mi?

nevadasfault
      nevadasfault