• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. benmusti82
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

benmusti82

@benmusti82

4
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

benmusti82 Takip etme Takip Et

benmusti82 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

arkadaşlar merhaba.. 2023 nisan ayında ankara dan red almıştım.pasaportum cok boştu. ben ona yordum.
      Büğün 2. görüşme için istanbul a randevuma gittim.onayımı aldım. Değişen şartlarım arasında tek şey shengen vizemin olmasıydı.
      ziyaret amaçlı gideceğimi söyledim. memur gezmeden olmaz diye düzeltti beni 🙂 seyehat planı vs vs hiç bişey sormadı.
      kendime ait iş yerim olduğunu söyledim. bununla alakalı 4-5 tane sordu . kaç yıllık. kaç kişi çalışıyor. işinizizn açılımı nedir vs. evlilik ve cocuk durumlarımı sordu. kaç gün kalacaksınız vs vs yani forumda yazan ne varsa çıkıyor. bu arada yanınızda ne olur ne olmaz ds formunu destekleyici evrak götürün. benden yanına gideceğim kişiyle alakalı belgeleri istedi. mektup ve pasaportunu gösterdim. son olarakta pasaportumun tüm sayfalarını kontrol edip. vizeniz onaylandı dedi. en büyük izlenimlerimden biri kıvırmadan konuşmak kısa kesmek net olmak ve bankoya yaslanmamak oldu 🙂 bankoya yaslanıp mülakat yapanların coguna red verdiler sanki :)ds formunu dikkatli doldurup üzerinden bir kaç defa geçmem benim için çok faydalı oldu. forumdaki bu bilgileri bize aktaran süreci sıkıntısız yaşamamıza sebep olan tüm arkadaşlara gönülden teşekkürler.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      B
      benmusti82

benmusti82 tarafından gönderilen son iletiler

@ea1925
      Merhaba . Red almamla alakalı hiç soru sormadı . Ds deki açıklamaya şartlarım değişti yazdım

B
      benmusti82

29 nisan vize onayı.
      1 mayısın tatil olması sebebi ile 2 mayıs pasaport teslim aldım

B
      benmusti82

ilave olarakta memurların sorduğu sorular genelde aynı. dün dikkatimi çeken bir görüşmede memur genç bir arkadaşla mülakat yapıyordu. annenizin vizesi başvurursu varmı diye en az 5 defa sordu tükçe olarak. bütün salon anladı .fakat cocuk inatla anlamak istemedi. belliydi başka sorulara kitlendiği veya cok heycanlı olduğu. memur mecburen red vermek zorunda kaldı.soru cevplara iyi çalışın. bir kerede cevap verin. ve mutlaka pratik yapın derim.

B
      benmusti82

arkadaşlar merhaba.. 2023 nisan ayında ankara dan red almıştım.pasaportum cok boştu. ben ona yordum.
      Büğün 2. görüşme için istanbul a randevuma gittim.onayımı aldım. Değişen şartlarım arasında tek şey shengen vizemin olmasıydı.
      ziyaret amaçlı gideceğimi söyledim. memur gezmeden olmaz diye düzeltti beni 🙂 seyehat planı vs vs hiç bişey sormadı.
      kendime ait iş yerim olduğunu söyledim. bununla alakalı 4-5 tane sordu . kaç yıllık. kaç kişi çalışıyor. işinizizn açılımı nedir vs. evlilik ve cocuk durumlarımı sordu. kaç gün kalacaksınız vs vs yani forumda yazan ne varsa çıkıyor. bu arada yanınızda ne olur ne olmaz ds formunu destekleyici evrak götürün. benden yanına gideceğim kişiyle alakalı belgeleri istedi. mektup ve pasaportunu gösterdim. son olarakta pasaportumun tüm sayfalarını kontrol edip. vizeniz onaylandı dedi. en büyük izlenimlerimden biri kıvırmadan konuşmak kısa kesmek net olmak ve bankoya yaslanmamak oldu 🙂 bankoya yaslanıp mülakat yapanların coguna red verdiler sanki :)ds formunu dikkatli doldurup üzerinden bir kaç defa geçmem benim için çok faydalı oldu. forumdaki bu bilgileri bize aktaran süreci sıkıntısız yaşamamıza sebep olan tüm arkadaşlara gönülden teşekkürler.

B
      benmusti82