• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Apsaras 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 64
    • En İyi 28
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Apsaras 0

@Apsaras 0

68
    İtibar
    214
    Profil Görüntülemeleri
    64
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Apsaras 0 Takip etme Takip Et

Apsaras 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba, sıcağı sıcağına deneyimimizi paylaşmak isterim.

15.03.2023 Çarşamba, iki yetişkin, bir 11 yaş çocuk olarak, 3 kişilik ailemizin Unganlar randevusu vardı. Düzen Laboratuvarı'nın olduğu işhanı içinde Unganlar.
      Önce dördüncü kata giriş işlemleri için çıktık. Eşimden,
      Pasaportları,
      Covid Aşı çıktılarını (E-Nabız),
      Çocuk Aşı belgelerini aldılar.
      Ben çocuğumuzun hastane aşı kartını saklamıştım. Ancak oradaki bazı aşıları ve bazı aşıların dozları E-Nabız ’da görünmüyordu. Aile hekimimize elimdeki özel hastane aşı bilgileri ile E-Nabız çıktısında “Yapılmadı“ diye yazan aşıları nasıl güncelleyebilirsiniz diye sordum. Böyle bir şey yapamayacağını ama mevut çıktıları kaşeli imzalı verebileceğini söyledi. Öyle yaptık. Özel hastanenin aşı kartının da fotokopisini, doğum yaptığım hastanenin tıbbi sekreterliğinden ıslak imza kaşe yaptırdım. Eminim hepimizin yöntemi farklılık gösteriyordur, bazı hekimlerin bunu halledebildiğini duymuştum çünkü.
      Fotoğraflarımızı çektiler.
      Sonrasında, kan vermek için 5. Kata yönlendirildik. Eşim asıl talihli; ondan kan istenmedi. Ben kan verdim yalnızca. İkimiz de röntgene girdik. Çocuğumuza laboratuvar ile ilgili işlem yapılmadı.
      Düzen Laboratuvara 1564 TL ödedik.
      5. Katta işimiz bitti ve oradan, 3. Kata Röntgen için yönlendirildik.
      Röntgenden sonra tekrar ilk çıktığımız 4. Kata inip, doktor sıramızı bekledik. Önce eşim, sonra ben ve en son çocuğumuzla tekrar ben girdim. Klasik sorularla hızlıca bitti (Kalp, şeker, diyabet, astım, ameliyat, alkol, psikiyatrik tanı, sigara var mı? Vs.)
      Çocuk için; TDap, Menenjit, Varicella, Influenza
      Bizim için; TDap, MMR, Hepatit B, Varicella, Influenza
      Bizim için ; 340’ar $, çocuk için 350 $ = Toplam 1030 $ ödedik.
      Ertesi gün 15:00 itibariyle alabilirsiniz dediler. Ödeme esnasında mail adreslerimize eş zamanlı hemen faturaları gönderdiler,
      09:00 da başlayan işlemler, 11:15’te bitti. Biraz gecikirseniz öğleden sonraya kalma durumu var sanırım. Kalabalıktı ve sadece DV işlemleri yoktu gözlemlediğim kadarıyla. O yüzden olabilir.
      Tüm personel, yardımsever, ilgili, güler yüzlü ve sabırlıydı.

17 Mart Cuma 09:15 Konsolosluk randevusu için, Tunalı’dan 08:20 gibi çıkıp, 08:45’da konsolosluğa ulaştık. Bunu özellikle şu yüzden belirttim; 08:00’den sonra trafik biraz yoğundu Ankara’da. Taksici arkadaşlar son yaşanan felaketlerden sonra bu yöne göçün artığını, trafiğin daha da yoğunlaştığını söyledi. Biz de 4 gün boyunca deneyimlemiştik. 08:00 öncesi varırsanız sanırım yollar daha boş.
      08:45 de sıraya girdik hemen. İlk giriş sağdan, çekmeceye pasaportları bıraktık. Mülakatımız kontrol edildi listeden. Sol kapıya yönlendirildik. Çantayla gelen kişiler vardı. Onları sıklıkla uyardı. Çantalarını verdiği yakınlarının da uzaklaşmasını istedi görevli. Montlarımızı çıkardık, biz tüm takı ve metallerimizi otelde bırakmıştık. XRayden geçtik, pasaportlarımızı aldık ve bahçedeki yoldan soldaki binaya yöneldik. Girer girmez, yine solda bankoda pasaportlarımızı verdik, barkod yapıştırıldı, 330$ ödeme için vezneye geçtik ve 2 adet sıra no aldık. Bu arada saat 09:00 oldu. Zannediyorum 20-25 dk sonra çağırıldık evrak teslimi için.
      Görevli evrakları tek tek istedi;
      Pasaportlar (Fotokopileri almadı)
      Fotolar (5x5) 3 kişi için
      Unganlar Sağlık raporları
      Evlilik Cüzdanı Aslı ve fotokopileri 2’şer adet
      Vukuatlı Nüfus örnekleri (E-Devlet’de Aile durumunu seçerek aldık, eşimin belgesinden 2 adet çıktı aldık. Benimki yine aile olarak, tek çıktı) .
      Adli Sicil Kayıtları ( E-Devlet çıktısı)
      Eşimin Üniversite Diploması ve Fotokopisi
      İki banka yetkilisi imzalı, kaşeli, noter onaylı, son 6 aylık Banka Hesap dökümü
      Tapu ve araba ruhsatının sadece fotokopisini istedi.
      Endeksadan ve Arabam.com’dan alınan değerleme çıktılarını da verdik.
      DS-260’daki adresimizin güncel olup olmadığını sordu. Güncel olmadığını söyledikten sonra, A4’e büyük puntolarla GC’nin gönderileceği yeni adres ve kişinin ad ve telefon bilgisinin yazdığı kâğıdı verdim.
      Yine DS-260’da beyan ettiğimiz, çocuğumuzun pasaport yenilenmesi durumuna bağlı olarak değişen eski pasaportunu alıp almayacaklarını sordum. Bunu mülakatta konsolos görevlisine sorun dedi ve almadı. Türkçe mi ingilizce mi yapacağımızı sordu görüşmeyi, türkçe istediğimizi belirttik
      Tekrar yerimize dönüp, mülakatımız için çağırılmayı bekledik.
      Burası biraz uzun sürdü. Numaralar biraz karışık gitti sanırım (+ - birkaç numara sadece). DV’ye bakan 2 banko gözlemledik.
      Biz güler yüzlü bir kadın konsolosluk görevlisine denk geldik. İngilizce konuşabilir misiniz, deneyelim mi dedi. Peki dedik, İngilizce devam ettik.
      İlk olarak yemin ettik ve parmak izlerimizi aldı ve sorulara geçti.
      İlk evliliğiniz mi?
      Tek çocuğunuz mu?
      Başka evliliğiniz oldu mu?
      Daha önce 6 aydan fazla başka bir ülkede yaşadınız mı?
      Nereye gideceksiniz? Orada kim var? Şuan ne iş yapıyorsunuz (eşim ve bana)?
      Hiçbir problem görünmüyor, vizenizi onaylıyorum. Önümüzdeki hafta PTT’de olur. Bu kadar sürdü. Sanırım en fazla 5 dk.
      Eski pasaportu gösterdim, gerek yok dedi. Diploma ve 6 aylık banka dökümünü ve diğer teminat fotokopilerini de geri verdi. AIS kaydını da istemediler.

Çok uzattıysam kusura bakmayın.

Aynı deneyimler gibi görünse de hepimizin takıldığı, dikkat ettiği ya da “bilseydim..” dediği küçücük bir detay, başka bir arkadaşın deneyimini değiştirebilir. Deneyimleri hep okudum o yüzden.. Forumda vakit geçirdim. Çünkü buradaki dayanışma ve ağı çıkarsızca yöneten bu sevgili ekip, bizlere sadece GC ya da Visa süreçlerinde değil, bir çok noktada dokundu. Tweetler, afetler, yeni yıllar, dayanmalar, dayanışmalar.. Bir parçamız burada sosyalleşti, gülümsedi. Yakınlarımıza söyleyemediğimiz şeyleri burada başka birinin postunda görünce bazen oh be dedik, bazen eyvah dedik..
      Hepinize teşekkür ederim. Tüm adminlere ve sizlere.. Paylaştığınız her detay için çok sagolun.
      Forumdan telegrama üye olmamı sağlayan sevgili @achillesoag a, sevgiler, teşekkürler ve vizesi için tebrikler…
      Ve tabii ki tüm sarkastik postlarını, yorumlarını merakla izlediğim, şehirlerarası otobüste her şeyimizi anlattığımız, yan koltuktaki sabır taşımız Sn. @gucarslan a sonsuz teşekkürler..
      Gönülden diliyorum ki, Nisan itibariyle EU numaraları coşsun,
      Ve dileyen herkes güzel bir Ankara baharında mülakatını alsın..

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: NodeBB forum yazılımı için oy desteği!

Oyladım şimdi, bu güzel altyapı ve sizlerle olan sorunsuz iletişimimiz için sonsuz teşekkürler:)

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Merhaba,
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?_=1665075790893

yönergeleri takip edebilirsiniz.

Bir de profilinizden sol alt köşede hepimizinki gibi görünen imzanızı oluşturun.
      Eğer sıkıntı olursa admin arkadaşlarımıza mesaj atın, online olacaklardır yakın zamanda
      Kolaylıklar dilerim

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gamefry O zaman yeniden CN numarasına dönebilir iş. Şimdi bile listede 700 civarı kişi mayıs ayında submit etmiş. Bu sene bambaşka bir sistem olabilir. Her yıl kendi yeni açmazını ve çözümünü doğurmuş gibi.
      Aradan seçilenler olmuş, 3klarda alamayanlar olmuş, 27k lar Ankarada girmiş.
      Bu gidişe ihtiyacı olan herkes mülakat alır umarım

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: İlkokul veya ortaokul'a kayıt yaptıracaklara tavsiyeler

Biz aynı eyalet içinde şehir değiştiriyoruz bu sıralar. Sizin işlemlerinize de belki bir alt metin olur ve başka arkadaşlar da aynı durumda olabilir diye paylaşmak istedim. Bir Transfer işlemi var. Eyalet içi mi yoksa başka bir eyalete taşınma mı diye özellikle sordular bugun öğrenci ofisinde. Belki de daha farklı bir işleyiş oluyor. Öğrenci ofisinizle görüşmenizde fayda var ve Transfer işlemi olacagını ve eyalet değişikliği yapacagınızı, hangi belgeleri size vereceklerini sorun. Bu arada yeni kayıt yaptıracağınız okulla da iletişime geçmeniz iyi olur. Bugün ben yeni kayıt yaptıracağımız okulun Transfer talep formunu verdim, onlar gerek yok biz hazırladık dediler. Bazı okullar bu bilgileri online olarak yeni okula da gönderebiliyormuş bu arada, araştırırken görmüştüm. Yeni adresimizi ve yeni kayıt yaptıracağımız okulun adını yazdırdılar.

1. Transcript / School Records / ESL dil belgeleri gibi
      2. Health Records ( Immunization - Physical - Vision ) bunları okuldan isteyebilirsiniz. Bugün ben istediğimde hepsini hazırlayıp Cuma vereceklerini soylediler.

Her şehir, her eyalete ve okullara göre her şey değişebiliyor. Belki de eyalet değişiminde daha farklı basit bir uygulama vardır. Kendi deneyimimizi bugün yaşayınca yazmak istedim. Umarım kolaylıkla halledersiniz!

K-12 ve Lise Eğitimi içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Şu ana kadar ilerleyen sürece bakarsak formu doldurma tarihlerine göre (submit) mülakat dağıtılıyor gibi ( Eğer cut-off tarihlerinde açıklanan CN içerisinde ise numaranız ki sizinki henüz değil). Ama adminler daha sağlıklı verilerin bir kaç cut-off daha görüldükten sonra olacağını söylüyor. Siz bu arada güncel sorularınız için sürecinizi görünür kılın ve telegrama üye olun isterseniz. Adminler gerekli bildirimleri yapacaktır zaten. Bu başlığın ilk sayfasına gidip, yönergeleri okuyabilir, excel dosyalarını görebilirsiniz,
      Yolunuz açık olsun

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

@orcunorcun1881 TR de net 2500$ dolar kazandıran işinizin global eksende karşılığı ya da karşılığı olan networkleri hiç mi yok acaba? Arkadaşın da dediği gibi az bir tecrübe değildir bu maaşı TR de size verdiren alan. Evet, oraya gidince kariyerin büyük ölçüde sıfırlandığını öğrendik tüm buradaki arkadaşlardan istisnalar olmasına karşın. Salt youtuber USA videolarının da az çok ne kadar şişirildiğini fark edebiliyoruz.
      Ama söylediğiniz çok çarpıcı olmuş.
      Ve bizim gibi yola çıkmaya hazırlananlar için de ürkütücü:))
      Gerçekler acıdır misali:))
      Hepimiz için iyi olur umarım.
      İçten paylaşımınız için teşekkürler..

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

@salsalonia @hathor hayırlı olsun yeni yaşamınız, tebrikler:)) içten anlatımınız için ayrıca teşekkürler

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Armağan-Yılmaz Sıkmayın canınızı. Süreci en iyi gün geçtikçe kalabalıklaşacak olan Excell 2024'den ve buradaki arkadaşların ve adminlerin yönlendirmeleriyle çözebilirsiniz. Özellikle sıra gelir mi mevzuuna bir parça ışık olacak şey Excell 2023 listesinde geçtiğimiz sene yaşadıklarımız, submit tarihlerine göre mülakat dağıtımları, CN faktörü ve tabii ki meşhur Ankara.
      Tüm bu bilgileri süreç ilerledikçe otomatik takip edebilecek, tüm kavramları oturtacaksanız ister istemez, tabi forum inceleyerek ve okuyarak. Kolaylıklar dilerim

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

@Ercan-Geçgin Ben rastlamadım çocuk sorunu yaratana kendi deneyimimde. Sadece kişi sayısını merak ettiler. 4 kişilik bir aileye 1+1 vermek istemeyen emlakçılar var çünkü.
      Facebook gruplarını takip edebilirsiniz. Durumunuzu anlatan bir post yazın. Bazen sadece emlakçılar değil, bölge sakinleri ya da şuan TR de uzun süre kalması gereken kişiler de ( 3-6 Ay gibi) kısa süreli evlerini ya da odalarını kiraya verebiliyor.
      O süreçte de sizin adress proof gerektiren işleriniz hallolmuş olur. Eyalete karar verdiyseniz, hangi kasaba ve şehirse daha mikro gruplar da bulunabilir yine Facebooktan. Bize bir emlakçı 12 ay peşin bile olsa zor olduğunu söylemişti. Başka bir emlakçı oldurmaya çalışmak için elinden geleni yaptı. Yukarıda arkadaşlarımız yazmış olabilir belki, garantör şirketleri ile de çözen çok kişi var.
      Kolaylıklar dilerim

Emlak içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0

Apsaras 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 14 Yaşını Geçen Çocuklar İçin Mecburi Green Card Yenileme Süreci

@smartcells Aslında bugüne kadar tum islemleri DV GC odemeleri de dahil, Benim mailim ile ilerlemiştik. 11 yas icin biz gelirken ayrı hesap acilma bilgisi yoktu hiç bir yerde. Ama A- numaralarımız ve odeme feelerimiz hepimizin kendi adinaydi. Son tasinmamizda canlı chat ile USCIS'ten konuştuğum kisi de ona da hesap acmamizi söyledi dediğiniz gibi, ben de 14 yaşında acicam dedim. Tamam dedi, adres degisim islemlerimizi de teyit etti.
      Bu hafta sizin talimatlarınıza gore simdi yapicam bu islemi simdi. Ancak oncesinde de hesap acacagim, sanırım sikinti olmaz. Çok çok teşekkür ederim, bu kadar ayrintili ve temiz anlatiminiz icin. Bu konunun ayrı baslıkta olması harika.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: Turkiye'de satilan gayrimenkulun Amerika'da vergilendirilmesi

Bunu ben de merak ediyorum. Benzer bir başlık var mi acaba? Bulamadım konularda

Vergi Sistemi içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: 14 Yaşını Geçen Çocuklar İçin Mecburi Green Card Yenileme Süreci

@smartcells Merhaba, detaylı anlatım icin teşekkürler. Biz de bu ay bu islemi yapacağız. Yalnız bir şey kafama takıldı. Çocuğumuz adına hesap acarken, (Myuscis kimliği oluştururken yani) onun email adresi ve Mobil tel i mi verilmeli sisteme verificationlar ve notificationlar icin? Yoksa bizim adresler ve Tel nolari olabilir mi?

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: İlkokul veya ortaokul'a kayıt yaptıracaklara tavsiyeler

Biz aynı eyalet içinde şehir değiştiriyoruz bu sıralar. Sizin işlemlerinize de belki bir alt metin olur ve başka arkadaşlar da aynı durumda olabilir diye paylaşmak istedim. Bir Transfer işlemi var. Eyalet içi mi yoksa başka bir eyalete taşınma mı diye özellikle sordular bugun öğrenci ofisinde. Belki de daha farklı bir işleyiş oluyor. Öğrenci ofisinizle görüşmenizde fayda var ve Transfer işlemi olacagını ve eyalet değişikliği yapacagınızı, hangi belgeleri size vereceklerini sorun. Bu arada yeni kayıt yaptıracağınız okulla da iletişime geçmeniz iyi olur. Bugün ben yeni kayıt yaptıracağımız okulun Transfer talep formunu verdim, onlar gerek yok biz hazırladık dediler. Bazı okullar bu bilgileri online olarak yeni okula da gönderebiliyormuş bu arada, araştırırken görmüştüm. Yeni adresimizi ve yeni kayıt yaptıracağımız okulun adını yazdırdılar.

1. Transcript / School Records / ESL dil belgeleri gibi
      2. Health Records ( Immunization - Physical - Vision ) bunları okuldan isteyebilirsiniz. Bugün ben istediğimde hepsini hazırlayıp Cuma vereceklerini soylediler.

Her şehir, her eyalete ve okullara göre her şey değişebiliyor. Belki de eyalet değişiminde daha farklı basit bir uygulama vardır. Kendi deneyimimizi bugün yaşayınca yazmak istedim. Umarım kolaylıkla halledersiniz!

K-12 ve Lise Eğitimi içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: ABD yolculuğunda ilaç götürmek

@begumm Doktordan yazdırdıklarımızın reçetelerini ilaçların yanına koymuştuk biz gelirken. Ve Vitamin, takviyelerle ilgili herhangi bir şey sormadılar. Biz de büyük bir çanta ilaç ve takviye ile götürdük. Buradaki ilaçların etken madde dozajları sanırım farklı. Yukarıda arkadaşlardan biri bahsetmiş sanırım evet, özellikle kremler, mantar, hemoroid, cilt yanık, antibiyotikli krem gibi ürünler sanki bizimkiler daha efektif. Hala migren için tam aradığım etkide ilaç bulamadım. TR den getirtiyorum.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri

@EzgiLera Nasıl yalın, nasıl umut dolu ve ne güzel mücadeleniz...
      Dramasız, abartısız, akışta ne varsa bırakmışsınız.. Başka başka eyaletlerde hepimizden parçalar, ilk günler, korkular.. Teşekkür ederiz içten anlatımınız için.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Merhaba, New Jersey DMV deneyimimizden, benim bilmediğim bir detayı paylaşmak istedim. Daha önce belki biri yazmıştır ama ben kaçırmışım bilmiyordum.
      Türkçe çeviri sıkıntılı oluyor( anlamsız çeviriler) diye ben Ingilizce testi seçtim. Eşim Türkçe istedi. O ilk seferde geçti, ben 38 le kaldım. Türkçe sınavda, Türkçe sorunun sağ alt tarafında English diye bir buton varmış ekranda. Saçma gelen yerde ona bastım dedi. Sonraki hafta ben de Türkçe seçip, geçtim. Biraz da olsa İngilizceniz varsa aklınızda olsun.

Ve dipnot; onlar istemese de, TR Ehliyetinizi her gittiniz bankoya gösterin ve işleme almalarını sağlayın. DMV, Nüfus gibi çalışıyor sanki:) çok kalabalık yerler. İşlem yapanlar, her zaman dikkatli olmayabilir.
      Bir de sınavı geçemediyseniz ve Knowledge test için çok ileri tarihe gün varsa sitelerinde ( Zaten minimum 7 gün bekliyorsunuz), her gün yeniden deneyin. Bir kaç gün öncesine muhakkak boşalan yerler oluyor.

Forumdan görmüşsünüzdür zaten; NJ için

NJ Permit Practice Test
      NJ Permit Practice Test - Primo Driving School
      bu iki yerden çalıştık.
      Kolaylıklar herkese

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

@dytmelek yine bir sürü harika deneyim ve bilgi, teşekkür ederiz Melek hanım. Gönlünüzce olsun her şey..

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)

Merhaba, Online olarak adres değişikliğini yaptık ancak şöyle bir durum oldu sitede;
      Benim ve oğlumun değişikliğini yapınca değişiklik talebiniz kabul edilmiştir deyip, AR formunu online olarak print edilebilir butonu ile görüntüledi ve bu bilgiyi mail ile iletti.
      Ancak eşiminkini printible butonu ile vermedi, ona sadece "mail ile talebiniz kabul edilmiştir, AR başvuru nonuz budur" dedi.
      Ben de onun başvurusunu tekrar yaptım aynı bilgilerle, bu kez ona da printible butonu çıkarttı site. Fakat ona ilk gelen AR nosu ile ikinci gelen AR nosu farklı.

Velhasılı kelam, hiçbir şey değişmese de bir şeyler değişmiş midir?

Bu bir sorun mudur acaba? Kuruntu yaptım sanki gereksiz bilemedim:))

Apsaras 0
      Apsaras 0
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bedosamka Paranın sizin hesabınızda olması gerekiyor. Ailenizden parayı alıp, hesapta gösterin. Sonrasında verirseniz yine geri verin onlara tabii.

Apsaras 0
      Apsaras 0