Sizce Türkiye’de yaşıyor muyuz?
bilalcobanoglu
@bilalcobanoglu
bilalcobanoglu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenlerYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar. greencard çekilişini kazanıp herhangi sebeplerle gitmeme kararı alanların yerine yedek şansı vs. varmıdır. Ayrıca bir sorum daha; bu yıl çekilişe katılanların sayısında düşme varmıdır katılanların şansı daha yüksek umutlu olan varmı?
-
Turist vizesi ve greencard çekilişiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bir soru sormak istiyorum. İki senedir greencard cekilisine basvuruyorum. Cikmadigi taktirde kendim amerikaya turist vizesi icin muracaat edebilirmiyim. Greencarda muracatimin turist vizesinin verilmesinde etkisi varmidir
bilalcobanoglu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar 3 Yıldır Hollanda’dayım. 2 yıl sonra Buradan vatandaşlığı alıp hayalim olan Amerikaya yelken açmayı planlıyorum. Ama gözüm korkuyor. Burada herşey çok kolay ve gücenli ama amerika beni hem çok heyecanlandırıyor hemde çok ürpertiyor.
-
@ayvalik10 bende edremitten. Emlak işi mi yapıyorsunuz?
-
Turist vizesi ve greencard çekilişiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bir soru sormak istiyorum. İki senedir greencard cekilisine basvuruyorum. Cikmadigi taktirde kendim amerikaya turist vizesi icin muracaat edebilirmiyim. Greencarda muracatimin turist vizesinin verilmesinde etkisi varmidir
-
Sizce Türkiye’de yaşıyor muyuz?
-
green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenlerYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar. greencard çekilişini kazanıp herhangi sebeplerle gitmeme kararı alanların yerine yedek şansı vs. varmıdır. Ayrıca bir sorum daha; bu yıl çekilişe katılanların sayısında düşme varmıdır katılanların şansı daha yüksek umutlu olan varmı?