Demekki reis boşuna demiyordu aklı olanlar bu ülkeyi terk etti olmayanlar hala burda diye
Bide bizim gibi terk etmek isteyip edemeyenler var
Gelecek görmüyorum artık bu ülkede kendimi geçtim çocuğum içinde bir gelicek görmüyorum
Aas20 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
ABD ye taşınma sürecinde TR deki 2. El eşyaların satımıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba böyle bir başlık var mı görmedim ama merak ettiğim bir konu. Belki başlık olarak kalması faydalı olur diye düşündüm. ABD ye taşınma sürecinde ev eşyaları ve elk eşyalarınızı nasıl değerlendirdiniz. Toplu alım yapan yerler var mı yoksa tek tek mi İnternet üzerinden sattınız.
-
60 gün geçerde çıkmazsa 360 gün nasıl geçicek
neyse çıkmasada denemeye devam edicem -
Zaman geçtikçe heyecan artıyor. İlk başvurum onunda ayrı bi heyecanı var. İlk başvuruda galiba herkese böyle olmuştur.
-
@akıf_turk bende il önce YouTube daki Videolara bakıp iç çekiyordum
sonra forumu buldum ekimden beri burdaki yazılanları okuyorum çok muhteşem bir oluşum olmuş. Umarım herkesin gönlüne göre olur -
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Herkese merhaba turist vizem onaylandi.bnde tecrübelerimden aktarmak istedim belki yardımcı olur birilerine ben bu forumdan çok faydalandım. İçeriye giriş parmak izi vs bunlar zaten içerdeki görevliler yardımcı oluyor. Sonra mülakat ki önemli yer burası, bana sorulan sorulari aşagıda siralayacagım.
-neden amerikaya gitmek istiyorsunuz ( burada sadece turist cevabini duymak istemiyorlar kisaca planınız dan bahsetmek gerek)
-
daha önce yurt dışına çıktınız mı
-
ne iş yapiyorsunuz
-
eşime aynı şekilde nerede çalışıyorsunuz ve goreviniz nedir diye sordu daha sonra kaç yıldır çalıştığını sordu
Ve vizeniz onaylandı dedi
-
-
@Melih-Tokal evet sanki kazanmışım da nere gitsem nası yapsam derdine düşmüşüm gibi hissediyordum. Şu aralar çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü gerçekten küçük bir ihtimal. Ama denemeye devam tabiki

-
RE: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalımTexas içinde yayımlandı
@semavi çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
-
@EArslan galiba herkes aynı şeyleri yapıyor.

Aas20 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ucak Yolculugu ve Ucak BiletiYolculuk içinde yayımlandı
@akara cevabınız için teşekkürler. diğer arkadaşların yorumlarını da birleştirince aktarmadan vazgeçtik. Direk uçuş aldık.
-
@akara aynı havayolu olduğu için direk diğer kapıya gidiyorsun yazmışti biri. Aktarmalı uçuşta mı siz kontrolden geçtiniz.
-
biritish airways ile heathrow aktarmalı new york uçuşu almayı planlıyorum aktarma süresi 1 saat 25 dakika. Bu yeterlimi sadece kabin bagajı almayı planlıyoruz. daha önce deneyimleyen oldu mu ?
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin TecrübeleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
merhaba e2 statü değişikliği yaparken henüz e2 yapmadan yada başvurmadan şirket kurup depo kiralayıp ilgili iş ile ilgili ticari bir faaliyette bulunabiliniyormu ? e ticaret yapacaksak satış yapabiliyormuyuz. sormamın sebebi bir kaç iş fikri var ama e2 öncesinde bir süre deneme yapabiliyormuyuz
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@newbie97 başvuruyu bu şekilde yaptım umarım olur.
-
@10urdmn bir çok kez söyledim fakat bugün çekildi fotoğrafı eşinin fotoğrafını yüklemesek oluyor mu yada bu durumda ne yapmak lazım
-
merhba bir sorum olucaktı arkadaşım fotoğraf çekindi başvurmak istiyor fakat eşi çekinmedi o başvurmayacak evli çocuk yok. tek başına başvurabilir mi , evli veya bekar kısımda hangi bölümü işaretlemeli yardımcı olabilir misiniz
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Arne-Saknussemm ben götürdüm fakat hiçbir evrağa bakmadılar. Önümdeki diğer mülakatlarda da bakıldığını görmedim herhangi bir evrağa. Ama götürmekte fayda var diye düşünüyorum
-
@celica evet hollanda fransa ve balkan ülkeleri , ama önemli olan schengen ülkeleri galiba.