• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Melih Tokal
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 128
    • En İyi 70
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Melih Tokal

@Melih Tokal

118
    İtibar
    265
    Profil Görüntülemeleri
    128
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Kocaeli Yaş: 29

Melih Tokal Takip etme Takip Et

Melih Tokal tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2022 Bekleme Odası

@kprelif Bu çekilişi her sene beklemek, çıktı mı çıkmadı mı psikolojisine kendinizi kaptırırsanız etkileneceksiniz. Bence bir b hatta Türkiye'de yaşadığımızı düşünürsek c planınız da olsun. Ekonomik sebepler, mobbing, kutuplaşmalar, siyaset vs. sebeplerden ötürü bir çoğumuz gitmeyi istiyoruz.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Dolar Çıldırdı

Daha geçenlerde eve ekmek götüremiyoruz diyen esnafa ''bana bu çok abartılı geldi'' diyen birinden bu ülkenin ekonomisi için bir adım atacağını beklemem açıkçası

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@zencipsikiyatr Önce bir kazanın sonra tek derdiniz bu olsun 🙂 Ayrıca forumda bununla ilgili birçok yazı mevcut. Forum kuralları gereği araştırıp okumanızı tavsiye ederim.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal

@Talhagokmenn 20-21 yaşında kazananların olduğunu gördüm bu forumda

Melih Tokal
      Melih Tokal

@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Melih-Tokal
      Kesinlikle dogru o bekleyis 1001 hayal alemine sokuyorsur insani ama umarim mutlu sinla biter tum bekliyen arkadaslarin sonu ..
      Bende iklim ve sicak seven bir insan olarak hep aklimin bir kosesinde florida var.
      Ayrica cok iyi magazalar ve outlerlerde yine bu eyalatte mevcut bende yillarca prakende sektorunde calismis biri olarak is imkani olarakda cazip kiliyor.

O yüzden çok fazla hayal kurmamak gerek ki sonucuna hazır olalım 🙂 Ben soğuk iklim insanıyım. Olur da kazanırsam maddi olarak Texas ya da Florida'da daha rahat başlangıç yapacağımı düşünüyorum. Sonrasında maddi olarak toparlandığım da kar ve yağmura olan tutkumdan dolayı kuzey eyaletlerinden birine taşınmayı düşünüyorum. Bu da ironik oldu, çok hayal kurmamak gerek derken hayal kuruyoruz yine 😃

Melih Tokal
      Melih Tokal

Yorumları okuyorum ve görüyorum ki kendini fena kaptıranlar var. Yanlış anlamayın amacım rencide etmek değil. Kendinizi bu kadar kaptırmayın. Çok düşük bir şans neticede. Kendimden biliyorum o umutların yerini hayal kırıklığına bırakmasını. Çünkü babam iflas edeceğini söylediği zaman toparlarız umuduyla bekleyipte her şeyimizi kaybettiğimiz zamanki yıkılmamı ve 1 sene boyunca ondan kurtulamadığımı biliyorum. Onla bu bir değil ama onla bunun bir olduğu mesele “UMUT”.

Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@Richmond Nasip olurda gelebilirsem amerikaya, bir yandan orduya girip vatandaşlık işlemlerini hızlandırmayı bir yandan da bölümüm için denklik almaya çalışacağım. Tekrardan üniversite okumayı kaldırabilir miyim bilmiyorum 😀

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: [Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Şimdiden yerimizi alalım.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Dolar Çıldırdı

6 yıl önce imam hatipten mezun olan biri olarak yaptığınız yorumları saygısızca buluyorum. İmam hatip, sadece din görevlileri yetiştirmiyor. Misal ben imam hatipte dil bölümü-ingilizce- okudum ve şu an üniversitede tercümanlık okuyorum. Ailem beni din eğitimi almam için imam hatip okumamı istedi. İnançlı olun veya olmayın ama saygı duyun. Her şeyin iyisi kötüsü var. Mesele karakter meselesi. Kendine ve milletine yararlı olmayı sen seçiyorsun. Bunun okuduğun okulla, tuttuğun partiyle bir ilgisi yok.

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

ilk başvurumdu açıkçası kazanacağımı pek sanmıyordum kendimi hazır hissediyordum üzülmem diyordum kendi kendime ama yinede o has not been selected yazıcı feci koydu

Melih Tokal
      Melih Tokal

Melih Tokal tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2023 Sohbet Odası

@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Son 2 senedir çekiliş sonuçları açıklanmadan sohbet odası sayfa sayısı 1000'i buluyordu. Bu geleneği devam ettirelim ya 😃

Alsana bir totemci daha🤠🤠 arkadaşa yardımcı olalım dostlar. Forumun 1. Kuralı totemcilere yardımcı olun 😂😂

Hocam yanlış anlamışsın. Ben totem falan o tarz şeyler inanmam 😃 Sadece son 2 senedir o şekilde görmeye alışık olduğum için gelenek devam etsin diye diyorum 😃

Melih Tokal
      Melih Tokal

Son 2 senedir çekiliş sonuçları açıklanmadan sohbet odası sayfa sayısı 1000'i buluyordu. Bu geleneği devam ettirelim ya 😃

Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Rufus Rica ederim.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Rufus "Forgot Confirmation Number" seçeneğine tıklayıp ordan e-mail adreslerini girip deneyerek bulabilirsin.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

@yesilturk, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@Megatron oraları bilmiyorum maalesef, hiç gitmedim. Ancak yaptığım araştırmalarda iyi bir yer gibi. Burada sizin beklentiniz çok önemli. Biz mesela Houston'a gideceğiz kısmetse. Houston çok sıkıcı ve vasat bir yer. Ancak bizim kriterlerimize göre uygun. Nedir bunlar diye soracak olursanız, en önemlisi çevremizin olması. Okullar iyi, evler daha ucuz ve geniş, iş imkanları ki bu da aslında uzaktan calisilacagimiz için en öncelikli kriter değil. Direkt uçuşun olması, konsolosluğun ve Türk marketlerinin ve komitesinin olması gibi bizim için artıları var. En beğendiğim yerler ise san jose, austin, VA (Washington dc civarı), san Diego.

Peki araştırdığınız kadarıyla sizce Houston, Uber/Lyft, Amazon Flex, Ubereats vb. gibi işler için de uygun mu?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

@sadıkkurtoglu Bildiğim kadarıyla Türkiye'deki üniversite diploması büyük ihtimalle orda geçerli olmayacak. Denklik alması gerekiyor. Eksik olanları da orda tamamlamalı. @Richmond Bunun cevabını daha iyi bilir. Yanlış hatırlamıyorsam denklik almıştı o da.

Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Türkiyeden Amerikaya binek araba nakli ve satış işlemi

Hazır konusu açılmışken ben de bir şey sorayım. Mesela Amerika'da olmayan markalar var. Misal Amerika'da sallıyorum Skoda marka araba kullanmak istiyorum ama orda satışı olmadığı için aracı Türkiye'den satın alıp Amerika'ya getirtebilir miyim? Bunu hep merak etmişimdir.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal
    • RE: Yaşadığınız Eyaletlerin Olumlu ve Olumsuz Yönleri

Bu konunun açılması iyi oldu bence. Seve seve takip edeceğim. Özellikle Texas eyaletinden yorumları görmeyi heyecanla bekliyorum.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      Melih Tokal
      Melih Tokal

@rupica Nasipte varsaaaa 😃

Melih Tokal
      Melih Tokal

@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Herkese selam, uzun zamandır ilk başvuru yaptığım zamanki heyecanı kaybetmiştim şimdi gün azaldıkça tekrar nabız yükselmeye başladı.
      Salak gibi başvuru yaptığımda sanki GC çıkmış da gidecekmişim gibi algı yaptım etrafıma tabii ilk başvuru olunca insan hemen çıkacak sanıyor 🤭
      Geçenlerde mahallemde yaşayan 18 yaşındaki bir genç otobüste arkadaşına GC sohbeti yapıyordu, meğer geçen sene kazananıymış gitmek için hazırlık yapıyordu, hemen sohbete atıldım tabii. Umudum tekrar yeşermeye başladı açıkçası.
      Dilerim isteyen herkesin bu sene umutları gerçek olur ve dalga geçen herkesin çenesini kapatırız 😏

İlk seferimde benim de sizin gibi heyecanım üst noktalardaydı hatta sanki kazanmışım gibi tribe girip ev, iş, araba vs. ne varsa araştırıyordum ve forumdan çıkmıyordum bile 😃 Ama artık o istek ve heyecan kalmadı. Alışıyor insan zamanla.

Melih Tokal
      Melih Tokal