Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Satılık Full Ev Eşyası New Jersey

İlan ve Duyuru
3 3 276 3

• Türkiye’ye kesin dönüş yapacağımız için, 3+1 evimizin full eşyalarını satıyoruz. Hepsi sadece 9 ay önce alındı. Örnek olabilmesi açısından bazı fotoğrafları ekledim, isteyene ayrıntılı da gönderebilirim. En geç 25 Haziranda alınması gerekmektedir.
    2700$

• IKEA Malm King size çekmeceli karyola, içinde mattress firm yatak, 2 adet komodin, 1 şifonyer, 1 makyaj masası-aynası, 1 tam boy ayna
    • IKEA Malm Full size çekmeceli karyola, içinde mattress firm yatak, 1 adet komodin
    • 1 adet twin size çekmeceli karyola, mattress firm yatak, bilgisayar masası ( karyola ve masa ışıklı)
    • çocuk oyuncak saklama dolabı
    • IKEA Glostat Loveseat
    • Lazy Boy
    • IKEA Ekadelen 6 kişilik ( açılıp 8 kişilik olabilen ) masa ve sandalyeleri
    • IKEA Pınntorp 4 kişilik mutfak masası ve sandalyeleri
    • 2 adet salon, 1 adet çocuk odası, 1 adet mutfak halısı, 2 tane yolluk
    • Sehpalar
    • IKEA Kallax Tv Ünitesi
    • Keurig K-Cafe Special Edition kahve makinesi
    • Tefal Ütü
    • Isıtıcı Radyatör
    • Tefal Ingenio tencere - tava seti
    • Tefal Düdüklü Tencere
      -Tost Makinesi
    • Tabaklar, bardaklar, çatal kaşık takımı, rondo, rende, cam saklama kapları vs
    • İsteyen olursa yastık yorgan battaniye

Şimdiden teşekkürler. !![alt metni](![görsel url](![görsel url](IMG_1032.jpeg IMG_1037.jpeg IMG_1044.jpeg IMG_1058.jpeg IMG_1048.jpeg IMG_1046.jpeg IMG_1045.jpeg IMG_1039.jpeg IMG_1028.jpeg IMG_1022.jpeg IMG_1018.jpeg IMG_1017.jpeg görsel url)))IMG_1028.jpeg IMG_1017.jpeg IMG_1022.jpeg IMG_1046.jpeg IMG_1045.jpeg IMG_1058.jpeg IMG_1037.jpeg IMG_1038.jpeg IMG_1040.jpeg

• @pinaryilmaz dönüş sebebiniz nedir, herkes gitmek için can atarken sizin kesin dönüş yapmanız ilginçmiş. Paylaşmak isterseniz belki kimine fikir verirsiniz😉 Her şey gönlünüzce olsun🍀♾️

• Hakkınızda hayırlısı olsun. Dönüş sebebinizi bende duymak isterim.

Benzer Başlıklar

• New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.

İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Virginia eyaletinde Kiralik Esyali Ev

İlan ve Duyuru kiralik ev
    4
    2 Oy
    4 İleti
    759 Bakış
    C
    @Betul-Urgancioglu Merhabalar Herndon'da 1 sene yaşadım oncesinde ....Oğlum ile birlikte yaşıyorum 2 kisiyiz....havaalanina yakın bir bölgede midir ev acaba....apartment complex içinde bir daire midir olanaklar nelerdir ve eğer sizden 4 aylık devir olarak alırsam şartlar neler olacak bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....iyi günler dileğiyle
  • New Jersey'de direksiyon dersi

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    245 Bakış
    R
    New jersey de bildiginiz direksiyon dersi veren varmi
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    675 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k