Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 918 439.1k 874

  • @randomlyselected maalesef 2016 yılı öncesinde turist vizem yoktu, turist vizesi alacak şartlardada değildim, hayat işte bir yerden sonra nasip kısmet diyoruz bu çekiliş artık yılbaşı ikramiyesi gibi oldu bize..

  • ⭐⭐⭐⭐

    @frkbzdg çok sağolun, seneye mucize gibi birşey olsun ve buradaki siz dahil birçok kişiye çıkmış olsun, yürekten dilerim :)


  • @aysegul çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için umarım gönülden isteyen herkese çıkar ve mutlu olurlar. bizim 4. başvurumuz eşimle yine olmadı. Seneye kesin bizde ama :)))


  • @aysegul tebrik ederim yemin ederim seçilmiş 3 4 kişiyi gördüm aşırı sevindim biz belki başaramadık ama en azından bu yolda hayal kurup başarı elde etmiş insanları görünce aşırı Mutlu olup üzüntümüzü unutuyoruz. Umarım en kısa sürede zorlu süreci rahat bir şekilde geçip Amerika’ya gidersiniz başarılarınızın devamını diliyorum 😊


  • @Merika ne kadar bi yatirim gerekiyor?


  • @poyraz-Korkmaz çok teşekkürler, inşallah seneye biz de sizin için sevinelim :)


  • Merhabalar,
    Benim ilk başvuru senemde çıktı ama dosya numaram 20 binde bu yüzden Ankarayı düşünmedim bile ama dosya taşıma işini de detayıyla nasıl yapılır bilmiyorum. Gürcistan iyi diyorlar ama ben bi tarafımdan Üsküplüyüm buradaki süreçte çok daha rahat olurum iki tarafın da performansları iyiymiş fakat DS-260 doldururken adresi direk başka yer gir dosyan oraya düşsün diyen var ama bunun mülakatta bir risk oluşturup oluşturmadığını kestiremiyorum(henüz deneyimler kısmını okuyamadım) Direk ankara olarak yazıp sonrasında maille taşıma durumu daha doğru gibi geliyor ama bunun kesinliğini de bilemiyorum. Hem ülke seçimi anlamında hem de dosya taşıma sürecinle ilgili her türlü bilgi ve önerinize açığım DS-260 formunu doldurabilmek için bu ikilemden kurtulmam gerekiyor. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, inşallah bu sene çıkmayan herkesin bekleyişi sene son bulur. (Yeşil pasaportum yok, vize isteyen Avrupa ülkeleri düşünemiyorum.)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nilüfer-ALKAN tebrikler 🍀 acele etmeyin ve sakin olun.

    Forumdaki DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığındaki ilk üç iletide neler yapılacağı çok açık anlatilmis durumda. Bu iletileri okudukça aklıniza takılan soruları not alın ve o başlıkta bir mesajda mümkün olduğunca detaylı yazarsanız forum admin ve tecrübeli kullanıcılar size doğru cevapları iletecektir. Hayırlı olsun


  • @aysegul merhabalar tebrik ederim. Herşey gönlünüzce olsun umarım. Başvuruda fotoğrafınızı kendiniz mi çektiniz? Özellikleri nasıldı? Oradan elenmiş olma ihtimaline karşı seneyede aynı hataya düşmeyelim bari

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ugur077 tebrikler. @Serapp Hanim’in ilettiği üzere detayları ve aklınıza gelen soruların cevaplarını DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorabilir ve bulabilirsiniz.

    Bekar veya evli kazananlardan farklı yapmanız gereken 1-2 işlem daha var ama kolay olacak, Allah tamamını erdirsin. Bol şans 🍀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zakaria

    Tebrikler, hayırlı olsun. Heyecandan olsa gerek caps lock açık kalmış, forumda forum kuralları gereği büyük harfler ile yazmamaya özen göstermeniz faydanıza olacak. Bol şans 🍀


  • @zakaria çok tebrik ederiz kardeşim. her şey gönlünce olur umarım. bundan sonraki süreçlerde başarılar diliyorum :)


  • Kazanan Talihlileri tebrik ederim.Allah yollarini acik etsin ,mutluluklari daim olsun


  • @Merika teşekkürler 🙏🏻
    Fotoğrafçıya gittim. İlk günlerde başvurdum, ama o fark etmiyor daha önce ilk günler, orta günler, son günler denedim hiç olmuyordu.


  • @aysegul tebrikler


  • @ATS16 teşekkür ederim, heyecandan öyle oldu bu sefer 😅


  • @frkbzdg teşekkürler 🙏🏻 darısı başınıza


  • @Merika Ben abim ile aynı gün başvurdum. Abim dv2016 dan buyana başvuru yapıyor yaşım tutunca aynı anda başvurduk. Bana ilk başvuruda çıktı ama ona yine çıkmadı Fotoğraf işini şöyle yaptık telefon ile çektik sonra sisteme uygun mu diye sorguladık arka plan beyaz değil dedi Canva uygulamasında arkayı temizledik ve fotoğrafı sisteme yükledik kırpma işlemini de Canva üzerinden yaptık.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bravist tebrikler, süreç ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında sorabilir ve bu konu basliginin ilk üç ilerisinde detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Bol şans 🍀

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Nilüfer-ALKAN Hanim süreç ve form ile ilgili sorularınızı sadece DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor. Türkiye’deki çeşitlilik vizesi kurası (green card) mülakatları ve işlemleri sadece Ankara’dan yapılıyor, Ankara’yi seçeceksiniz.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum