DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl Hayatını yaşayamıyorsan en azından vaktini mutlu olduğun şeylerle geçirmeye bak. Mesela ben İstanbul da olsam muhakkak çapariyi alır ilk bulduğum deniz kenarına olta atarıdm :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Valla ben mecburi yakakent taraflarında yaşadım 1-2 sene pek iyi yer olduğunu düşünmüyorum ama tatil için tercih edilebilir
Benim dedigim farkli nedenlerdi aslinda...
-
@newbie97 Çok sevdiğim birisi çalardi yillar önce... Hala anisi bende durur...
-
Forumda piyano ya da keman çalan var mı acaba , varsa bana özelden yazabilir mi?
-
Günler azaldıkça heyecan ve umudumuzun artması lazım bizde tam tersi oluyor :D
-
Günler azaldıkça heyecan ve umudumuzun artması lazım bizde tam tersi oluyor :D
heyacan yok hocam. :) Keşke ilk başvurudaki gibi heyacan olsa ama hayatta herşey ters gidince. insanda birşey kalmiyor. :)
-
@newbie97 Evet genel olarak tüm forumdaşlar olarak üzerimizde bi bıkkınlık var sanki o eski heyecanımız pek yok 🥲
-
@gtx295 Bence hayat herkesin karşısına ömründe 1 seferde olsa güzel bir şans veya fırsat sunuyor. Bak kimlere kimlere çıkıyor bize mi çıkmayacak :)
-
@lawyergirl Ben arada bir açıp geçen senenin açıklanma canlı yayınlarını izliyorum. Yayınları izlerken deliriyorum ya millet yayıncıya konfirmasyon numarasını bile doğru düzgün atamıyor, ya başı ya sonu eksik oluyor yada doğum yılını yazmıyor varya bakarken ben çıldrıyorum. Yahu kopyala yapıştır ne kadar zor olabilir ki
-
-
@gtx295 Bence hayat herkesin karşısına ömründe 1 seferde olsa güzel bir şans veya fırsat sunuyor. Bak kimlere kimlere çıkıyor bize mi çıkmayacak :)
Hocam sadece çikip çikmamasi olayi değil aslinda. Hayat kötü gidiyor hayatimda bu kadar dibi gördüğümü hatirlamiyorum. Öyle ki herşey üst üste geliyor kendimi 2022 kasim dan beri topluyamiyorum...
-
@gtx295 Hocam ama artık bir değişiklik yapmanız lazım yani nereye kadar daha böyle gidebilirsiniz
-
Ha gerçi ben değişiklik yapıyor muyum yapmıyorum greencarddan medet umuyorum işte :D
-
@gtx295 Hocam ama artık bir değişiklik yapmanız lazım yani nereye kadar daha böyle gidebilirsiniz
Hocam gerçekten kolay değil benim için. Birakamiyorum kafami toparliyamiyorum hep birşeyler oluyor.
Benim şuan da farkli bir ortamda olmam gerekiyordu. Nasil kazanicam tekrar hiçbir fikrim yok...
-
@gtx295 Kazanmaya odaklanırsanız kazanamazsınız, bence durup bir bulunduğunuz ortamın farkında olun kaybettiniz yani gitti artık o kadar şey bu durumu kabullenmeniz lazım aksi halde bu sorunu aşamazsınız
-
Uykusu gelmeyen forum üyelerine… Sahiden iyi mi geceler.
https://www.instagram.com/reel/C2DwHPzOEtl/?igsh=MXBmbmc4ZmpvOXkxcQ== -
@gtx295 Kazanmaya odaklanırsanız kazanamazsınız, bence durup bir bulunduğunuz ortamın farkında olun kaybettiniz yani gitti artık o kadar şey bu durumu kabullenmeniz lazım aksi halde bu sorunu aşamazsınız
Hocam öyle tabi birşekilde bazi şeyleri kabullendim. Ama o rakam az bir miktar değil... 100k olsa gene bu kadar koymazdi :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Uykusu gelmeyen forum üyelerine… Sahiden iyi mi geceler.
https://www.instagram.com/reel/C2DwHPzOEtl/?igsh=MXBmbmc4ZmpvOXkxcQ==Elle çizilmiş gibi. Fakedir bu fake 😂
-
Herkese iyi geceler. Sabaha kadar ayakta kalmaya devam...
-
Bugünü de bitirdik. Herkese iyi geceler. :crossed_fingers: :united_states:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum