Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Berber okulu ile vize almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
2 2 345 3

Benzer Başlıklar

• CampUSA İçin Vize Almak

3
    0 Oy
    3 İleti
    278 Bakış
    utkudkU
    Ben sponsorumu kendim buldum fakat randevu bulamıyorum. Kamp mayısın ortasında başlıyor galiba randevu bulamayacağım için gidemeyeceğim.
  • 0 Oy
    5 İleti
    765 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • Randevu Ücretinin İadesini Almak

5
    0 Oy
    5 İleti
    253 Bakış
    crazycellsC
    @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Randevu Ücretinin İadesini Almak @denizci10, içinde söyledi: Randevu Ücretinin İadesini Almak @cüneyt-tarıkman bildiğim tek şey paranın asla alınmayacağı... Normalde böyle bir şey tabiki olmaz ama 2 senedir ertele ertele insanların planlarını hiçe sayıyorlar resmen.. Hala milletten para alıp randevu vermeleri çok saçma. Resmen maaşlarını almak için 2022 Kasım ayına randevu vermeleri hiç etik gelmiyor bana.. isterseniz AIS'e ulasip parayi geri istediginizi soyleyin. Olagandisi durumlar yasandigi icin, belki istisnalar yapiyorlardir... Fakat normalde sayin @denizci10 'un dedigi gibi bu parayi geri vermiyorlar.
  • ABD dil okulu önerileriniz

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    445 Bakış
    crazycellsC
    Su bolumu incelemeniz gerekiyor: https://yesilkartforum.com/forum/category/119/i̇ngilizce-dil-eğitimi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k