DV2022 Bekleme Odası
-
daha amerikaya gitmeden boceklerden, irkciliktan bahsediyorsunuz
-
@Rhonster İşim gereği deniz kenarında olmam gerekiyor. Zaten deniz görmeden de yaşayamam Allah korusun :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
-
Umarım bi sene daha bekleyenlerden olmazsınız.. Çok şey istemediniz bugünlere kadar.. Kaderiniz yüzünüze gülsün..Bu kadarını da yapsın artık...
-
@Hyller o zaman dans 🙃
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Umarım bi sene daha bekleyenlerden olmazsınız.. Çok şey istemediniz bugünlere kadar.. Kaderiniz yüzünüze gülsün..Bu kadarını da yapsın artık...
@YapayalnızGotoU-S öncelikle inşallah 2021 ler gider sizin gönlünüze göre olsun
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster İşim gereği deniz kenarında olmam gerekiyor. Zaten deniz görmeden de yaşayamam Allah korusun :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:
İşiniz nedir acaba?
-
@HAYAT florida en iyi 4. eyaletmiş lise basketbol u için 1 numara california 2 georgia 3 new york
-
@Rhonster abi umarım seni timsahlar yemez
-
@Batuhan-X için rahat olsun :)
-
@Ping-PONG Yat Tasarımcısıyım. Aynı zamanda Matemati Öğretmenyim ama orada öğretmenlik yapabileceğimi sanmıyorum.
-
Seatle diyince aklıma hep Jean Christopher grange geliyor hep kitaplarında Seatle ın sokakları vardı 🙈
-
@Rhonster Özellikle baktığınız bir site var mı incelemek için soruyorum sadece. Genel olarak mı yazdınız google a?
-
@Hyller Çok Teşekkür Ediyorum Bizim için istedikleriniz için..
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Çok Teşekkür Ediyorum Bizim için istedikleriniz için..
İlk kazandığınızı gördüğünüzde ne hissettiniz. @YapayalnızGotoU-S en merak ettiğim an
-
@HAYAT okullar için greatschools u takip ediyorum.
-
@Rhonster Teşekkür ederim. Sizin çocuğunuz var mı?
-
@HAYAT henüz bekarım :) tabi geleceği düşünerek adım atıyorum şimdiden.
-
@Rhonster Her şey gönlünüzce olsun:folded_hands: :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Hyller Birlikte Gitmek istediklerime çıkmayınca aşırı üzülmüştüm. Kendi adıma sevinecek durumum olmadı. Prosedürlere ve Case Number gibi olaylara yabancı olduğum için hep bir tereddüt vardı..Sanırım o Tereddütte Haklıymışım..:)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT florida en iyi 4. eyaletmiş lise basketbol u için 1 numara california 2 georgia 3 new york
Bir NBA takımı olan her şehir lisesi iyidir Basketbol için🙃
@HAYAT
New Orleans is my favorite teamSize Pelicans Won't Bow Down diyorum.
Hem oğlunuza basketbol geleceği ve iyi liseler sunan hem de size deniz kenarında hayat sunan, güney şehri ve jazz müziğe dair çok ley bulabileceğiniz bir seçenek sundum.Offff offf
Bu arada Pelikanlar eğilmeyecek. Siz olsanız da olmasanızda 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum