Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card sahibi olanlar için retail iş imkanı

İlan ve Duyuru
4 3 1.4k 3

Benzer Başlıklar

• Kadın bakımı üzerine iş aranıyor...

Taşındı İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    154 Bakış
    cevdet uygurC
    Merhaba sevgili dostlar. Saç tasarımı. Cilt bakımı ve Tırnak bakımı üzerine Florida'nın Orlando şehrinde bir Kadın arkadaşım için iş araştırması yapıyoruz... İşinde uzman bir personel arayışı içerisinde olan iş yerlerine buradan duyurmak istedim... Çalışma arkadaşı arayan iş yerleri benimle iletişime geçebilir. Teşekkürler
  • İş önerisi

İlan ve Duyuru
    15
    2 Oy
    15 İleti
    778 Bakış
    Manwe6265M
    @It-s-thilda, içinde söyledi: İş önerisi @Rhonster evet fakat planım şu yönde, californiada ev tutmak değil ev arkadası arayan birinin yanına geçmek (daha önce miamide de bu sekilde yasadim ve uygun fiyata kaldım) başlarda serverlık vs yaparsam kaldırabilirim diye düsünüyorum saatlik ücret + tip ile ne düşünüyorsunuz ben miami deyim dil geliştirmek için herhangi bi iş arıyordum buldum komi olarak başladım tiplerde dahil kazanılan parayla geçinmeye yetmiyor,ben abim de kalıyorum. doordash uber gibi işler yaparsan daha karlı ve o kadar yorucu değil
  • En Yakın İş için Hemen Amazona Gidin

İlan ve Duyuru
    9
    1 Oy
    9 İleti
    908 Bakış
    hayallerabdH
    WaT için bulunduğum dönem Albertsons marketinin alışveriş kartını kullandığım için hala mail gelmeye devam ediyor.. az önce "We're Hiring - Apply Today" diye bir mail geldi.. sanırım ıp dolayısıyla ben linki açamıyorum (google üzerinden de firmanın sitesine ulaşamadım) ama Amerika'da olup iş arayan arkadaşlar bir sitesine girip kontrol ederlerse özellikle şu sıkıntılı dönemde, belki size göre de bir pozisyon vardır..
  • Amerikan Konsoloslugu Green Card Lotosu Soru-Cevap Oturumu

İlan ve Duyuru
    1
    6 Oy
    1 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Green Card cekilisine dair onemli sorusu olanlarin dikkatine! Konsolosluk Bölümü Çeşitlilik Göçmen Vize Kurası ile ilgili sorularınızı canlı cevaplayacak! ABD Büyükelçiliği'nin Konsolosluk Bölümü uzmanları, 24 Ekim Çarşamba günü saat 14:00-15:00 arasında Çeşitlilik Göçmen Vize Kurası hakkındaki tüm sorularınıza Facebook sayfamizdan canlı cevap verecekler. Hemen takviminize işaretleyin, bu fırsatı kaçırmayın! kaynak ve facebook sayfasi: https://www.facebook.com/usdos.turkey/photos/a.129039224015/10155910401919016/?type=3&theater [image: loZMiw.png]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k