DV2020 bekleme odası
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Selamlarrrrrrr yeşill karttttt ailesiiiiiiiii 😘🤭🤗😅🎉🎉🎉🎉🎉🎶🎵🎵🎶🎵🎶
Güzel bir güne hazırmıyıııııızzzzz? 🤗
Bizde gün yarılandı bile :)
-
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Selamlarrrrrrr yeşill karttttt ailesiiiiiiiii 😘🤭🤗😅🎉🎉🎉🎉🎉🎶🎵🎵🎶🎵🎶
Güzel bir güne hazırmıyıııııızzzzz? 🤗
@topraxxx sizin oba da kalk borusu yeni çaldı sanırım :)
Biz kalktık, ateşi yaktık, çayı demledik, közde patates içinde yumurtayı yaptık, peynir, zeytin, domates vs kahvaltı tamamlandı. Şimdi ateş başında çay keyfi yapıyorum ;) -
@ayvalik10 eskiden magazinde bir geyik vardı" tostumu yedim bekliyorum/geliyorum" diye ona binaen yazmıştım o cümleyi😊
Not selected tan sonraki süreci çok yazdım başka başka sayfalarda, daha ne diyem yıkılmıştık tabi ama böylesi daha iyi oldu çünkü çok değişik şeyler öğrendim hayattan bu sene...o yüzden şimdi geçen seneki gibi heyecanlı değilim...geçen yıl eşimi Avrupa'ya gitmeye iknâ edememiştim ama bu sene gc olmazsa gideceğiz gibi görünüyor her ne kadar önceliğim Amerika olsa da, artık başvurulara ordan devam ederiz. Çocukların okulu var onun kapanmasını bekliyoruz kısacası yoksa benim bavulum hep hazır😏 -
@anilcangokben yaşla ilgili bir durum söz konusu değil. Gençlere de çıkıyor. Sizinki kısmetsizlik maalesef hepimizde olan🤣
-
😬😬😬 az kaldı.
Ben de yeni yeni uyanmaya çalışıyorum 😊 -
Geçen pazar herkese iyi birer hafta dilemiştim . Hemen yeni pazar geldi . Zaman su gibi resmen . Herkese iyi bir hafta geçirmesini diliyorum . 09
-
@dreams_usa gün daha yeni başlıyor.... Keyfiniz bol olsun.doya doya yiyin efendilerrrr amerikada zor bulursunuz bu keyfiiiii 😅
-
@egeada DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar sevgili üyeler. Size bir sorum olacaktı.
Biz iki küçük çocuklu bir aileyiz. Ve de daha önce hiç yurtdışı çıkışımız olmadı. Yoğunluk çocuklar vs sebeplerden. Ancak eşimin Florida’daki arkadaşını bir hafta on gün ziyaret etmek istiyoruz. Hepimizin yeşil pasaportu var. Eşim rütbeli asker bu arada. Evimiz arabamız bazı kredi borçlarımız var☺️ Sizce bize vize verirler mi? Bize bu durumda arkadaşının davetiye göndermesi avantaj mi yoksa dezavatanj midir? Tesekkur ederim sindiden☺️En ufak bir sıkıntı yaşamadan alırsınız. 30 sn.lik bir mülakatla vizeniz verilecektir. Gerekli belgeleri hazırlayıp yanınızda bulundurun yeter, zaten büyük ihtimalle hiçbirini istemeyeceklerdir. Hiç boşuna davetiyeyle filan da uğraşmayın, adres olarak kalacağınız yeri belirtmeniz yeterli olur.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Bu arada şu başlıktan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz, bu sayfa sizin sorularınız için yanlış yer. İyi günler
-
@daydreamer çok teşekkür ederim☺️ İçim rahatladı
-
Sonunda tek sayıya inebildik😊👍#9# iyi pazarlar.
-
221 saat sonra You have random selected yazısıyla karşılaşıp, kendimi dışarı atarak ıssız bir yerde sesim kısılana kadar bağırmak istiyorum 😂
-
Herkese Selamlar.
Abd merakı bende üniversite yıllarımın ilk senesinde İlkay Zaman'nın videoları ile başladı. Fakat greencard'a başvurmak hiç aklıma gelmemişti çok istiyordum lakin Amerika'ya gitmeyi. Artık bu ülkeye ait olmamayı hissetmeye başladığımda gc başvurma zamanımın geldiğini farkettim. 4 gözle Gc çıkmasını bekliyorum umarım gönülden isteyen herkese çıkarda herkesin hayalleri gerçek olur. Good Luck herkese. -
18'imde başvuramadım 19'da İl Başvuruda Benimsin Umarım.
-
2 yıldır aynı fotoğrafla başvuruyorum. direkt elenme sebebi midir acaba? bazıları bunun önemli olmadığını söylüyorlar.
-
Son 6 aylık fotoğrafınız olsun. Elenirsiniz diyorlardı. Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa yerine fotoğraf çektirip koymak daha iyi olur.
-
........
-
@gokcell çıkarsa foruma ısmarlarsınız artık o dediğiniz alengirli içecekten 🤭🤗😅
-
@keepdreaming şartlarda iki yıl üst üste aynı fotoğrafı kullanmayın diyor büyükelçinin videosunda da bunun üstüne basa basa kesinlikle yapmayın dedi eğer olurda sistem sizi görmeyip seçerse mülakatta bu nedenden dolayı elenirsiniz büyük ihtimalle.
-
........
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum