Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
1 1 52 1

• Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397

Benzer Başlıklar

• Bebek bakıcısı aranıyor (Kentucky)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    224 Bakış
    Özge TürkayÖ
    3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için [email protected] adresine yazabilirsiniz.
  • TIR Şöförü Aranıyor!

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    291 Bakış
    M
    CDL A takım Şöförü Ananıyor. Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum 80 cpm Sağlık sigortası 1 hafta ücretli tatil 4 yada 5 gün yolda geçiyor Hafta sonu eve gelinir Beni arayın [email protected] Teşekkür
  • Maddi Hasarlı Kaza Olayı

Kilitli İlan ve Duyuru
    32
    0 Oy
    32 İleti
    792 Bakış
    crazycellsC
    @samuraisamet, içinde söyledi: Maddi Hasarlı Kaza Olayı Karşı taraf kırmızı ışıkta geçti Benim arabaya vurdu bende diğer arabaya vurdum bende sadece Fred Loya State Liability vardı benim arabayla diğer arabayı çektiler çocuğun arabayı çekmediler şimdi ne yapmalıyım kimseyi aramadım avukat bulmak istiyorum. Hem boynum ve belim de ağrıyor doktora göstermek buradan da tazminat açmak istiyorum araba ön kapıdan vuracaktı son anda gaz yaptım arka tekerden vurdu ölümden döndüm arabam gitmiyor çekildi. İlk defa kaza yaptım bilmiyorum ne yapmalıyım? cok gecmis olsun. polis raporu tutturdunuz mu? sonrasinda bir hastaneye gidip doktor raporu almanizi da tavsiye ederim, tum agrilarinizi doktora belirtmelisiniz. Bu raporlari aldiktan sonra diger araclarin sigorta sirketleriyle iletisime gecebilirsiniz. diger arac sahiplerinin sigorta bilgileri sizde mi?
  • İngilizcesi çok iyi olan biri ulaşabilir mi bana

Taşındı İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    238 Bakış
    RhonsterR
    @merveyağmur çok teşekkür ederim ilgin için problem solved :D video için ingilizce metni isteyecektim sağolsun forumdan @goblis yardımcı oldu. https://youtu.be/koDt_L1O5Sg
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k