Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru
1 1 98 1

• Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz.

Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim.

Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu.

İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.

Benzer Başlıklar

• Houston merkeze yakın oda ilanı

İlan ve Duyuru konaklama kiralik ev houston
    7
    1 Oy
    7 İleti
    465 Bakış
    cgokhanC
    @Mahmut-Tuncel çok teşekkür ederim özelden iletişim bilgilerimi size yazacağım.
  • Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)

İlan ve Duyuru
    15
    2
    9 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Ramazan-Demirel, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı) mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz Yukaridaki linke gidip "Apply to this vacancy"e tiklamaniz gerekiyor. Daha sonra sitede hesap olusturarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Boston'da oda veya stüdyo arıyorum.

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    270 Bakış
    N
    Merhaba. 5 Ocak 2022'de başlayacağım görevim dolayısıyla Aralık ayı içerisinde Boston'a taşınacağım. İş yerim Boston Common'a yürüme mesafesinde. Tek kişiyim ve iş yerime kolayca ulaşım sağlayabileceğim, metro hattı üzerinde (özellikle red,green,blue line) stüdyo veya oda arıyorum. Yardımcı olabilirseniz veya yönlendirme yaparsanız çok sevinirim.
  • Nj/ Sevkiyat Elemanı İş İlanı

İlan ve Duyuru
    5
    3 Oy
    5 İleti
    405 Bakış
    TgbyldzT
    @ahmetkocyigit Merhaba, sevkiyat görevi için çalışma izni ve ABD driver licence gereklidir. İlgili ilanlarımız operasyon yoğunluklarımızdan dolayı bir çok platformdan sıklıkla duyurulmaktadır. Güncel alımlarımız 1- Kargo operasyon elemanı 2- Kargo Operasyon Sevkiyat elemanı(driver) 3- Operasyon Supervisor adayıdır. Ücret aralığı rollere göre değişebilmektedir. Diğer detaylar görüşmelerde aktarılmaktadır. Güzel günler dileriz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k