Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

• Merhaba ,

Ailecek Türkiye'ye döneceğimiz için E2 vizesi veya statü değişimine uygun tırımızı satıyoruz.
    Hiç kimseye danışmanlık ücreti ödemenize gerek yok. Tırın yola çıkması için elimden gelen desteği veririm.

Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Tr : +905522623929
    Abd : +19313950810

2023 KENWORTH T680
    Price : $75,000
    Mileage: 336,270 Ml / 7,870 hrs
    Warranty : 5 years /500K Miles

Engine : PACCAR MX-13 | 455 hp
    Transmission : Paccar 12-Speed Automatic

APU : THERMOKING
    Slepper : 76” | Double Bunk | Raised Roof

Clean Title
    Ready to Work

LOW MILEAGE T680's LOADED W/ WARRANTY! DIGITAL DASH, BENDIX SYSTEM EQUIPPED FULL CABINETS WITH REFRIGERATOR AND MICROWAVE, DUAL AIR RIDE SEATS & INVERTER. SMART WHEEL, DUAL FENDER MIRRORSFLEET MAINTAINED. 5/500 BASE VEHICLE WARRANTY

• ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 3
  • 8
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.7k

| | | |