DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@armina bir çok sebepten olabilir.
parmakizinizi tam alamamışlardır, bir evrakta anlamadıkları bir nokta vardır vs.
telaş edilecek bir konu değildir, merak etmeyin. -
Ama direk görüşmeye çağırmaları normal mi ? Çünkü belge eksik dememiş.
-
@armina ben de belge eksik demedim ki zaten :)
parmağınızı siz gitmeden yollayabiliyorsanız öyle deneyin ama çağırdılarsa gidin bence.
davete icabet elzemdir.. -
@gucarslan Rahatlatıcı cevaplarınız için teşekkürler
-
@eceslc ben de saglık kontrolune gittim oyle bir mail gelmedi, kontrolden ertesi sabah mail attilar iki pdf ve ofise (unganlara) gitmeme gerek kalmadıgını söylediler herhangi bir dokuman ve cd vermeyeceklermis sizde de böyle mi?
-
@eceslc Erken verme durumları oluyor mu sağlık raporunu sordunuz mu?
-
Bu ileti silindi! -
tamamdır teşekkür ederim sanırım istedigimizde alabiliyoruz diye biliyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Selimdiskaya52 en erken muayeneden sonraki iş gününde veriyorlar.
-
@defne-şimşek öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
:exclamation_mark:
forum sistemi, iletilerin belirli bir onay prosedürüne göre ilerlemesi üzerine kuruludur.
kullanıcılar, belirli bir ileti sayısına ulaşana kadar iletileri onaya düşer ve moderasyon tarafından onaylandıktan sonra forumda yer alır.eğer bir kullanıcının iletisi altında imzasını görmüyorsanız, öncelikle onun imzasını tamamlaması hakkında bilgi verin, sorusunu cevaplamadan önce.
kullanıcılar, forum kurallarına uymadıkları sürece forumdan destek alamazlar.
her ne kadar bu konu çok büyük bir şey gibi görünmese de, ileti sahibib dosya bilgileri (cn, region, mülakat yeri) bilgilerini bilmeden sorularını cevaplamanız sağlıklı değildir.diğer türlü siz cevapladıkça; onlar imzalarını oluşturmamaya, bilgilerini excel'e girmemeye devam edecek.
sonra da sizi suçlayacak, onlara yanlış / hatalı bilgi verdiniz diye.saygılarımızla
yeşilkartforum organize suçlarla mücadele birimi -
Bu ileti silindi! -
merhaba,
pasaportumu yenileyerek süresini uzattım. ustraveldeki pasaport numaramı değiştirmem gerekiyor. sistem üzerinden numarayı değişimine izin vermiyor. bunun için ustravel üzerinden mail atmam mı gerekecek eğer bu şekilde ise pasaport numarası değişimi için sistem üzerinden atabileceğim bir mail örneği var mıdır, yoksa eğer bir örnek paylaşabilirmisiniz.
saygılarmla -
Bu ileti silindi! -
@Selimdiskaya52 en erken muayeneden sonraki gün saat 4ten sonra alabiliyorsunuz. Sonraki günlerde saat kısıtı yok. Biz sonraki gün öğlen alabilir miyiz diye sorduk ama mümkün olmadığını söylediler.
-
@defne-şimşek Merhaba Defne Hanım,
Bana da aynı mail geldi:
“Your results for the medical visa examination have been electronically submitted to the US Embassy. The information sheet generated by the electronic system is attached. You may provide this to the embassy as proof of submission.”
Gittiğimde evrak teslimi yapıldı. Mailde Vaccination ve Information belgeleri yer alıyor ancak Unganlar kapalı bir zarf ve CD veriyor.
Bu nedenle, eğer size de benimkine benzer bir mail geldiyse, evraklarınızı Unganlar’dan almanız gerekiyor. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum