Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Devren Satılık Candy Kiosk’u (Kentucky)

İlan ve Duyuru
1 1 550 1

Benzer Başlıklar

• E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    154 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Knoxville Tennessee E-2 Vizesine Uygun Satilik Candy Kiosku

İlan ve Duyuru
    1
    3
    0 Oy
    1 İleti
    374 Bakış
    Bener Ersoy 0B
    E-2 vizesi almis ve yeni basvuruya uyumlu, her seyiyle hazir, devir aldigin gun para kazanmaya baslayacagin candy kioskum eyalet degisikligi sebebi ile satiliktir. ICINDEKILER square pos sistemi guvenlik kameralari soguk icecek satmak icin mini buzdolabi sicak ve soguk baglantili sink ( lavabo ) urun depolama alanlari etiket makinasi terazi coins ve cash kasasi kilitli ayri bir kasa Fiyati : $85.000 konumu Knoxville'in en iyi yerlesim yeri olan West Knoxville'deki West Town Mall'de https://www.simon.com/mall/west-town-mall mall'un linkini birakiyorum. Detaylar icin mail adresim : [email protected] ( Lutfen sadece ciddi alicilar yazsin ) [image: 1739849277087-image00010-resized.jpeg] [image: 1739849326424-image00009-resized.jpeg] [image: 1739849348047-image00013-resized.jpeg]
  • Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

İlan ve Duyuru
    24
    1 Oy
    24 İleti
    896 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • Houston’da Devren Satılık Alkol Lisanslı Pizza Restoranı

İlan ve Duyuru
    3
    2 Oy
    3 İleti
    711 Bakış
    K
    dükkana uzak başka bir noktada otogalerimiz var ikisine de yetişemiyoruz. buradan gelecek parayla otogaleriyi büyütmek istiyoruz
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k