Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS2019 formu olmadan randevu günü almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
1 1 69 1

• Merhaba soru başlıktaki gibi. Yakın zamanda vize işlemlerine başlayacağımız iletildi karşı kurumdan ama tarih almakla ilgili bir sorun olmaması açısından, DS2019 formunu almadan önce vize görüşmesi için randevu tarihi alabilir miyim?

Benzer Başlıklar

• Sırbistan,Gürcistan veya Karadağdan F2 vizesi almak

1
    0 Oy
    1 İleti
    423 Bakış
    D
    Merhaba, benim eşim Amerika'da F1 vizesiyle, ben de onun yanına gitmek istiyorum 1-2 aylığına ve sonrasında Türkiye'ye geri geleceğim sonra belki aralıklarla gidip geleceğim sadece eşimi görmek için. İstanbul ve Ankara'da bekleme süresi 2-3 ay gibi gözüküyor fakat ben daha önce almak istediğimden Sırbistan, Gürcistan veya Karadağda olna konsolosluklara randevu almayı düşünüyorum. Başka ülkeden gidip almış olanlar var mıdır? Bu konuda tecrübelerinizi iletebilir misiniz?
  • J1 - Vize görüşmesi yapmadan yeniden vize almak

32
    0 Oy
    32 İleti
    3k Bakış
    Ö
    @ardausaw j1 vizelerinin hepsi için mülakat şartı getirildi, hükümetin değişmesi ile beraber. Artık drop-box bir opsiyon değil malesef, in person görüşmeye gitmek zorundasınız
  • ABD ye yüksek lisans için gelip kalıcı olma

1
    1 Oy
    1 İleti
    481 Bakış
    LordBoltonL
    Örneğin antrenörlük bölümünden mezun oldum ve BESYO alanlarından birinde ABD de yüksek lisans yaptım yaptıktan sonra OPT ye başvurabilir miyim? Yoksa sadece belirli mesleklere mi oluyor ve başvurabiliyor isem başvurumu kabul etmeyip sınırdışı edilmesi şansım ne kadardır?
  • Community College (CC) sonrası OPT ya da H1B almak...

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) opt
    9
    0 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    D
    Merhaba 19 yasindayim 2 aydir New Yorkta dil okulunda F1 ogrencisiyim. Trade school a basvurmak istiyorum ancak aklimda bir soru var katilmak istedigim program 1 yillik bu 1 yilin ardindan OPT ye basvurabiliyor muyum?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k