Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sırbistan,Gürcistan veya Karadağdan F2 vizesi almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
1 1 422 1

• Merhaba, benim eşim Amerika'da F1 vizesiyle, ben de onun yanına gitmek istiyorum 1-2 aylığına ve sonrasında Türkiye'ye geri geleceğim sonra belki aralıklarla gidip geleceğim sadece eşimi görmek için. İstanbul ve Ankara'da bekleme süresi 2-3 ay gibi gözüküyor fakat ben daha önce almak istediğimden Sırbistan, Gürcistan veya Karadağda olna konsolosluklara randevu almayı düşünüyorum.
    Başka ülkeden gidip almış olanlar var mıdır? Bu konuda tecrübelerinizi iletebilir misiniz?

Benzer Başlıklar

• Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak

7
    0 Oy
    7 İleti
    427 Bakış
    crazycellsC
    @Enis-Burak-Akyürek, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak Merhaba,daha once yarida kalan masterimi bitirmek icin posta yardimiyla vizemi yenilemeye yolladik. Mart ayinda b1 vizemizi esimle birlikte almistik. Yollayali felan bir hafta oluyor ama sistemden kontrol ettigimde hala no status diyor . Tahmini olarak bekleme suresi nedir? (Heycanliyiz biraz o yuzden sabirsizlaniyoruz 🐒) Birkac hafta icinde gorunur, mulakatsiz vize yenileme islemi 1 ay kadar surebiliyor, bilginize.
  • Randevu Ücretinin İadesini Almak

5
    0 Oy
    5 İleti
    253 Bakış
    crazycellsC
    @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Randevu Ücretinin İadesini Almak @denizci10, içinde söyledi: Randevu Ücretinin İadesini Almak @cüneyt-tarıkman bildiğim tek şey paranın asla alınmayacağı... Normalde böyle bir şey tabiki olmaz ama 2 senedir ertele ertele insanların planlarını hiçe sayıyorlar resmen.. Hala milletten para alıp randevu vermeleri çok saçma. Resmen maaşlarını almak için 2022 Kasım ayına randevu vermeleri hiç etik gelmiyor bana.. isterseniz AIS'e ulasip parayi geri istediginizi soyleyin. Olagandisi durumlar yasandigi icin, belki istisnalar yapiyorlardir... Fakat normalde sayin @denizci10 'un dedigi gibi bu parayi geri vermiyorlar.
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
  • Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

91
    0 Oy
    91 İleti
    18k Bakış
    A
    @Burak-Oral Merhaba F1 vizenizi nasıl aldınız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k