[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş formu doldurdum. Bana herhangi bi mesaj gelecek mi yada direk gruba mı alacaklar beni
-
@Ahmet-Demetgül kontroller sağlandıktan sonra bir eksik yoksa telegrama eklenirsiniz uygulamadan bildirim gelir
-
-
@gucarslan Yani ben ordayken onlar geldiğinde hava limanında problem yaşamadan giriş yapabilecekler? Bundan dolayı havalimanında takılan olmuş çünkü ondan dolayı soruyorum tekrar.
-
@Emre-Kurtulmuş süpersin tşk ederim
-
Merhaba Ben bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Green card sonuçları açıklandıktan ne zaman süre sonra DS260 formu açılıyor. Ynai bu yıl çekiliş 6 mayısda açıklanacak ve formu 7 mayısda doldurabilir miyiz? Bir süre olayı vs var mıdır? Pasaport çıkartmak için soruyorum.
-
Merhabalar, 2023 talihlilerindeniz, 12bininci sıradayız. 4.tip maili aldık ama henüz mülakat tarihi gelmedi. 7 ay önce Muskat’a taşındık, resident vizemiz var. Mülakat sürecini buraya taşımamızı mı önerirsiniz yoksa hiç ortalığı karıştırmayıp olağan akışında mı takip edelim? Değerli fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@busradincer Elinizde alternatifinizin olması güzel bir şey. Konsolosluk performansını ve ülkenin kazanan sayılarını iyi inceleyin buna göre bir karar verebilirsiniz.
-
@busradincer bulunduğunuz ülkenin performansını incelemeniz lazım. Ankaranın performansı ortada iyi gitmiyor. Ama sizin tercih edebileceğiniz konsolosluk daha mı iyi bunu incelemeniz lazım son karar için. Alternatif olması her zaman iyidir
-
MERHABA arkadaşlar başka sayfalarda bulamadım o denli size sormak istiyorum ben green card kazanmam halinde ABD'ye tek gitmeyi düşünüyorum bu durumda ds260 olsun yada mülakat bunlara ailemi de eklmek zorunda mıyım yani mülakata tek gitsem olur mu yoksa aile fertlerini de götürmem gerekiyor mu şimdiden teşekkürler
-
@Serhad DV mülakatından mı bahsediyorsunuz?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
-
@gucarslan evet
-
@gucarslan Merhaba Uğur bey. Acaba bu ay da mı mülakatlar EU için verilmeyecek? Düşünceleriniz nedir acaba? Ayın bitmesine 3 gün kaldı...
-
@aslanamca bilmek güç.. normalde ankara mayıs için mülakat dağıtmalı ama bunu nisan ayının başında da yapabilir.
tahminin, önümüzdeki gün(ler)de ve haftada bir möülakat dağıtımı, mayıs için.
umalım ki çok sayıda olsun.. -
@Emre-Kurtulmuş peki konsolosluk performansını nereden inceleyebilirim? Bir internet sitesi vs var mıdır?
-
@busradincer hazırladığımız siteden bakabilirsiniz;
-
@achillesoag peki konsolosluk performansını ve kazanan sayılarını nereden inceleyebilirim? Bir internet sitesi vs var mıdır?
-
@busradincer forumu incelemeye ne dersiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5354/sayılarla-dv2023?page=1
-
Merhaba;
Green Card çıktıktan 6 ay içerisinde evlenildiğinde bunu bildiriyoruz form açtırıyoruz vs. peki bu değişiklik kişinin sırasını etkiliyor mu? Bir kaç yerden en sona alınıyor sıra diye duydum bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum