Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TIR Şöför aranıyor (CDL A Drivers) Columbus OH

İlan ve Duyuru
1 1 177 1

• CDL A Sürücüleri aranıyor Ohio Eyaletinde

AMERIKA BIRLEŞİK DEVLETLERİNDE YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN İYİ FIRSAT -
    CDL A SÜRÜCÜ LİSANSLI TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR!

SOLO SÜRÜCÜLER
    TAKIM SÜRÜCÜLERİ

Sağlık sigortası sağlanır

Solo 70 cpm (70 cent her mil için)
    Takım 80 cpm (80 cent her mil için)

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    86 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    156 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Bebek bakıcısı aranıyor (Kentucky)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    224 Bakış
    Özge TürkayÖ
    3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için [email protected] adresine yazabilirsiniz.
  • Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    294 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k