Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E1 tüccar vizesi Ortak Arıyorum!

İlan ve Duyuru
4 3 479 3

• Herkese Merhaba,
    Küçük bir işletmem var. Sanayici ve üreticiyim. Tasarımcısının ben olduğum firmama patenti olan hayvancılık sektörüne cihazlar üretmekteyim. Pazar araştırması sonucu ve Türkiye deki üretim maliyetlerinin yükselmesi insanlarında alım gücünün düşmesi nedeni ile üretimi Türkiye de yapıp satış ve dağıtımı yurtdışından yapma kararı aldım. 10 yıldır ilk defa şirketim için kaygı duydum. Amazon ve ebay satışları adet ve sayılar gayet iyi. Çok fazla da marka ve satıcının olaya dahil olmadığı düzgün bir reklam planlaması ile kısa sürede iyi sonuçlar alınabilecek elimde özel bir ürün var. Stoğumda suan 1000 adet cihaz bulunmakta. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde israil, umman ve dubai ye ihracat gerçekleştirdim. Perakende olarak Almanya, yunanistan, polonya, ve bir kaç afrika ülkesine tekil cihaz gönderdim.

2 Yıldır Amerika'nın piyasa araştırmasını yapıyorum. Bu yılda net kararımı verdim ve eşimi ikna ettim ve bu yönde adımlar atmaya başladım.

1 Yıllık bir iş palanım var. Güvenilir, dürüst, iş takibi bilen, paranın ne anlama geldiğini bilen, vizyoner, takım çalışmasını seven, saygılı, daha önce ticaret geçmişi olan ve eğer teklife dönüş yapacak olan arkadaşım Türkiye den ise acelesi olmayan çünkü hattın kurulması ve ticaretin başlatılıp kazanç elde edilmesi vergi beyanı 1-2 yıllık süreç. Bu yola benle çıkabilecek Ortak aramaktayım.

Yapmış olduğum iş planı E1 ve E2 vizesine uygun bir plan fakat üretim ilk etapta Türkiye den olacağı için E1 kategorisine uygun. E1 içinde ticaretin başlamış olması gerekiyor. Aslında buda bir avantaj sayılır Amerika ya yerleşmeden iş zaten başlamış oluyor. Ortaklık için bir bedel biçmedim. İlgilenen arkadaşım olursa elimde malım olduğu için aslında çok fazla bir yatırım gerekmiyor. Eyalet seçimi nasıl yaptım, avukat, muhasebe, vergi, ürünlerin gönderilmesi v.s iş planında mevcut.

Lütfen gerçekten bir iş yapmak isteyen enerjik ne istediğini bilen iş bitirici arkadaşlarım çağrıma cevap versin.

• Hala projeye devam mı? görüşebiliriz dilerseniz

• Bu ileti silindi!

• Hala projeye devam mı?

Benzer Başlıklar

• San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    FourayF
    Merhabalar, Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım. Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.
  • Florida’da E2 Vizesi için Uygun Devren İşyeri

İlan ve Duyuru
    24
    1 Oy
    24 İleti
    898 Bakış
    A
    @charon birçok başlıkta yazıyor, bazı konularda biraz sivri dilli olsa da özellikle yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür kısmından sonrasına tamamen katılıyorum. Satılacak bir ürün varsa alıcısına göre kendini filtrelemesi lazım. Araba alacağım, Benim 80K param varsa 80-100K arası filtre yaparım biraz pazarlık payı koyarım, biraz bütçeyi zorlama payı koyarım aklımda birkaç marka vardır falan.... Satıcı hiç olmazsa fiyat - eyalet - sektör belirtilmiş olsa atışmalar bu kadar olmazdı, arayan yada mesaj atanlar daha net fikirlerle irtibata geçerdi. Teşekkürler
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    516 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    675 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k