Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
2024 başvuru için pasoport gerecekmi
-
@batuu eylül ayında yayınlanacak başvuru kılavuzuna kadar kimse kesin bir şey diyemez
-
Green card başvurusu yaptım bir numara verildi fakat bu konuda hiçbir bilgim yoktur, bu konuyla ilgili olarak gereken evraklar nelerdir ve yapmam gerekiyor lütfen bilgi verir misiniz saygılar sunuyorum
-
@crazycells Merhaba Hocam. Dv2023 için başvuruda bulunduğum email adresimi unutdum.(comfirmation number-ımı biliyorum)4-5 tane mail adresim var onlardan biri olması lazım. Kazandığım taktirde başvuru yaptığım mail adresinin hangisi olduğunun anlaya bilme şansım varmı?
-
@Rufus "Forgot Confirmation Number" seçeneğine tıklayıp ordan e-mail adreslerini girip deneyerek bulabilirsin.
-
@Melih-Tokal çok teşekkür ederim.
-
@Rufus Rica ederim.
-
@Rufus merhaba. Comfirmation number ınızı biliyorsanız dogum tarihi ile soyadını yazınca sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer comfirmation number ınızı unutursanız o zaman maili yazmanız gerekiyor.
-
Selamlar yarın sonuçlar açıklandıktan sonra resmi sitede durumu kontrol et kısmından istenilen bilgileri giriyoruz öle değil mi?
-
@DreamXC55, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selamlar yarın sonuçlar açıklandıktan sonra resmi sitede durumu kontrol et kısmından istenilen bilgileri giriyoruz öle değil mi?
Merhaba,
https://dvprogram.state.gov/ sitesinden size verilen Confirmation Number, Dogum yılınız ve Soyadınızı girerek öğreneceksiniz. yarın saat 19:00 da -
@Erkand cevap için teşekkürler
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Bu sene kazandım Ekim Kasım arasındaki başvuruda tekrar çekiliş e katılmak istesem problem olurmu
-
@coldplay3 Tekrar katılabilirsiniz.problem olmaz.
-
C celica bu başlıktan bahsetti
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Yeşil kart için başvuru yapmak istiyorum mümkün mü şuan yapmam
-
@alpertetik11 ekim ayında
-
@alpertetik11 eylül 15nden sonra başvuru kılavuzu yayınlanır bu kılavuzda hem tarihler hemde şartlar yazar ekim ile kadım ayları arasında olur tam tarihler bu kılavuzda yazacak ayrıca 2 senedir zorunlu olan pasaport şartı devam mı yoksa kalktı mı onuda görmüş olacağız yerel mahkeme kalkırdı ancak hükümetin temyize gitme hakkı var ondan herkes bu kılavuzu bekliyor
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
GC basvurusunda eski T.C. Nüfus Cuzdani ile basvuru yapilabiliyor mu? Yapilabiliyorsa eski olmasi olumsuzluk yaratir mi?
-
@Ferhat-Kar nüfus cüzdanı ne alaka yanlış mı yazdın. Amerika ne yapsın bizim kimliğimizi başvuru sadece pasaportla oluyor.
-
@ayvalik10 biliyorum sadece yazan birini gordum de ondan sordum ne alaka dedim
-
Bu sene pasaport zorunluluğu varnı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum