Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yatılı Bebek Bakıcısı Arıyoruz @Howard Beach, NY

İlan ve Duyuru
2 2 913 2

Benzer Başlıklar

• San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    81 Bakış
    FourayF
    Merhabalar, Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım. Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.
  • Bebek bakıcısı aranıyor (Kentucky)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    225 Bakış
    Özge TürkayÖ
    3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için [email protected] adresine yazabilirsiniz.
  • New York'ta ortak ev arkadaşı arıyorum.

İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    Merhaba New York'ta kiralık oda bakıyorum. İlgili linki bulamadığım için buraya yazdım. Şu an ev arkadaşı arayan ya da bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    1 Oy
    2 İleti
    200 Bakış
    mahmut yıldırımM
    Merhaba , ny brooklyn deki flatemate odadan ay sonunda ayrılacağız. Brooklyn BayRidge'te Aralık başı itibariyle kalmak isterseniz burayı tavsiye edebilirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k