Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İstanbul Tuzla'da Çalışacak Mutfak Personeli Aranıyor

İlan ve Duyuru
2 2 219 1
  • ⭐⭐⭐⭐

Tuzla organizede büyük bir fabrikanın mutfağında çalışacak, hazırlık servis ve bulaşık alanında görev alacak, mutfağın temizliği ve düzenini sağlamaktan da sorumlu olacak 3-4 kişilik bir ekibe takviye BİR personel aranıyor. Kadın ve ya erkek olabilir, SGK, Servis, Yemek, Asgari ücret ile çalışacak, Derhal sigortası başlayacak.
    Çok büyük olanaklar değil biliyorum, ablam bu mutfağın şefi, ekibi için böyle bir personel ihtiyacı doğmuş, Kendisi bir kaç yıldır orada çalışıyor. Personel ihtiyacından bahsettiğinde, öncelikle forumumuzda bu alanda iş arayışında olan varsa değerlendirsin istedim. İlgilenenler ve ya bir yakını ilgilenecek olanlar bana yazarsa ablamla iletişime geçiririm.

• Güzel düşünceniz için tebrik ederim. İyi forumlar.

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    94 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • Kadın bakımı üzerine iş aranıyor...

Taşındı İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    154 Bakış
    cevdet uygurC
    Merhaba sevgili dostlar. Saç tasarımı. Cilt bakımı ve Tırnak bakımı üzerine Florida'nın Orlando şehrinde bir Kadın arkadaşım için iş araştırması yapıyoruz... İşinde uzman bir personel arayışı içerisinde olan iş yerlerine buradan duyurmak istedim... Çalışma arkadaşı arayan iş yerleri benimle iletişime geçebilir. Teşekkürler
  • Bebek bakıcısı aranıyor (Kentucky)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    224 Bakış
    Özge TürkayÖ
    3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için [email protected] adresine yazabilirsiniz.
  • İngiltere'de Çalışacak Berber Aranıyor

İlan ve Duyuru
    22
    1 Oy
    22 İleti
    10k Bakış
    Taner YıldırımT
    @Minerva merhaba 8 yıldır erkek kuaförüyüm yurt dışında çalışmayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k