Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!

İlan ve Duyuru
11 7 4.6k 8

Benzer Başlıklar

• Amerika'da yaşayan Türkler için Online İngilizce Özel Ders programı

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    357 Bakış
    sıla5566S
    Eğitim online olacaksa nerede yaşandığının bir önemi var mı?
  • Tır şoförü olarak iş arıyorum.CDL A var.Tecrübem yok.

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    295 Bakış
    Sadullah BaçinS
    @Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
  • TIR Şöför aranıyor (CDL A Drivers) Columbus OH

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    177 Bakış
    M
    CDL A Sürücüleri aranıyor Ohio Eyaletinde AMERIKA BIRLEŞİK DEVLETLERİNDE YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN İYİ FIRSAT - CDL A SÜRÜCÜ LİSANSLI TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR! SOLO SÜRÜCÜLER TAKIM SÜRÜCÜLERİ Sağlık sigortası sağlanır Solo 70 cpm (70 cent her mil için) Takım 80 cpm (80 cent her mil için)
  • Houstonda Bir Türk Vuruldu

Kilitli İlan ve Duyuru
    27
    1
    1 Oy
    27 İleti
    1k Bakış
    adminA
    Forum uyemiz @newman , diger uyeleri asagilamak amaciyla yorum yazdigina kanaat getirildiginden dolayi forumdan 15 gunlugune uzaklastirilmistir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k