ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
-
AMERIKA BIRLEŞİK DEVLETLERİNDE YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN İYİ FIRSAT -
CDL SÜRÜCÜ LİSANSLI TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR!- SOLO SÜRÜCÜLER
- TAKIM SÜRÜCÜLERİ
- OWNER OPERATÖRLER
7/24 GÖNDERİM FİLO HİZMETİ
SOLO: Haftada 2500-3000 MİL
TAKIM: HAFTADA 3500-6000 MİL
MİL İÇİN 0.70 $ -0.80 $ !!!
[email protected]
+19095660626 (Telegram)
-
@rusteamahmet, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
- TAKIM SÜRÜCÜLERİ
- OWNER OPERATÖRLER
[email protected]
+19095660626 (Telegram)
Merhaba owner operator işi için bir kaç sorum olacaktı yanıtlarsanız sevinirim.
Soru 1: belli bir yaş üstü panelvan Araç isteniyor buraya kadar hersey tamam 100 bin $ lık sigorta bedeli gibi istenilen evraklar var bu evrakları nasıl temin ediyoruz sigortacıya 100 bin dolar ödeme mi yapılması gerekiyor bu konuda bilginiz varsa cevap verirseniz çok minnettar kalırım.
Diğer sorum da araç benim kendi aracım sigorta işlemide tamam diyelim şirkette kendi aracımla bu işi yapabilmek için bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor mu ? Teşekkürler -
hocam ne kadar sürelik deneyim aranıyor?
-
@ser_gün86, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
hocam ne kadar sürelik deneyim aranıyor?
Sergün bey kendi araştırmalarıma göre söylüyorum temiz sicil kaydı istiyorlar hem adli hem trafik için tecrübe en az 1 yıllık ehliyet sahibi isteniyor bazı iş ilanlarında gördüm bunu nj de yaşıyorsan yada yakınsanız o bölgede bir görüşmem var ben Türkiye’de olduğum için gidemiyorum sizi yönlendire bilirim bu ayın 20 sinde saat 11 de. Mail olarak adres ve istenilen belgeleri yolladılar bana adresi felan yalnız panelvan bir aracınızın olması şartı isteniyor 2011 veya 2014 model ve üstü olması gerek daha eskilere exper raporu tarzı bir belge ile gitmeniz gerek.
-
-
İmkanı olanlar değerlendirebilir güzel fırsat gibi duruyor.
-
@TMG, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
@mukeya, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
@rusteamahmet, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
- TAKIM SÜRÜCÜLERİ
- OWNER OPERATÖRLER
[email protected]
+19095660626 (Telegram)
Soru 1: belli bir yaş üstü panelvan Araç isteniyor buraya kadar hersey tamam 100 bin $ lık sigorta bedeli gibi istenilen evraklar var bu evrakları nasıl temin ediyoruz sigortacıya 100 bin dolar ödeme mi yapılması gerekiyor bu konuda bilginiz varsa cevap verirseniz çok minnettar kalırım.
Diğer sorum da araç benim kendi aracım sigorta işlemide tamam diyelim şirkette kendi aracımla bu işi yapabilmek için bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor mu ? Teşekkürler100 bin dolar teminatli bir sigorta almaniz gerekiyor. Sahis sirketi kurarsaniz iyi olur, boylelikle vergiden duseceginiz kalem sayisi cogalir.
Sayın TMG çok teşekkür ederim cevabınız için 100 bin dolar teminatlı sigorta için 100 bin dolar ödememi isteniyor yoksa normal bir sigorta bedeli (örn: aylık 1000 dolar sigorta ödemesi diyelim )ve herhangi bir olumsuz durumda sigortanın karşılayacağı temin bedeli mi bu 100 bin dolar.
-
-
@TMG, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
@mukeya, içinde söyledi: ABD de yaşayan türk vatandaşlar için iş fırsatı. CDL TIR şoförleri aranıyor!!!
- TAKIM SÜRÜCÜLERİ
- OWNER OPERATÖRLER
[email protected]
+19095660626 (Telegram)
Diğer sorum da araç benim kendi aracım sigorta işlemide tamam diyelim şirkette kendi aracımla bu işi yapabilmek için bir şahıs şirketi kurmamız gerekiyor mu ? Teşekkürler100 bin dolar teminatli bir sigorta almaniz gerekiyor. Sahis sirketi kurarsaniz iyi olur, boylelikle vergiden duseceginiz kalem sayisi cogalir.
Sayın TMG çok teşekkür ederim cevabınız için 100 bin dolar teminatlı sigorta için 100 bin dolar ödememi isteniyor yoksa normal bir sigorta bedeli (örn: aylık 1000 dolar sigorta ödemesi diyelim )ve herhangi bir olumsuz durumda sigortanın karşılayacağı temin bedeli mi bu 100 bin dolar.
Ticari sigorta yaptirmadigim icin bilmiyorum ama 100 bin dolarlik teminat sigortasinin odemesi herhalde aylik 150-200$e filan gelir.
Teşekkürler 🙏
-
-
CDL A takım Şöförü Ananıyor.
Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum
80 cpm
Sağlık sigortası
1 hafta ücretli tatil4 yada 5 gün yolda geçiyor
Hafta sonu eve gelinirBeni arayın
Teşekkür
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

alice-5.jpeg