[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sanaldeniz teşekkür ederim, büyük çerçeveden bakmaya başlamak gerek anlaşılan..
-
22xxx sıralamam var hala erak isteği gelmedi normal midir?
-
@Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@sanaldeniz
Merhaba, ds260 formunu gönderdikten sonraki bir süreç olarak belirtilen kilit açma olayı nedir. Nasıl yapılır bilgi rica ediyorum.Sn. @Güler-Özçelik , öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz ileride soracağınız sorulara ve yardım isteklerinize Case Numaranız ve bulunduğunuz aşama görülerek daha etkin ve hızlı cevaplar gelir. Lütfen sürecinizi aşağıdaki linkte tarif edildiği gibi imzanıza taşıyın.
LINK >>>>> https://bit.ly/3cIMFIwDS260 formu gönderildikten sonra statüsü COMPLETED olur ve KCC'ye gider. Bu noktadan sonra form üzerinde herhangi bir değişiklik, ekleme, çıkarma yapamazsınız. Yani LOCKED durumundadır. Sonradan formu dolduruken bir hata yaptığınızı farkederseniz, eksik bir bilgiyi ekleme ihtiyacı olursa veya durumunuzda bir değişiklik olursa (evlenme, doğum, boşanma, vefat vs) formu güncellemeniz gerekir. Bunun için KCC'ye email göndererek formun açılmasını talep edersiniz.
Form açtırma emaili nasıl ve nereye gönderiliyor bütün bilgiler aşağıdaki linkte:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/12 -
@Bilgehan-Bulut-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
22xxx sıralamam var hala erak isteği gelmedi normal midir?
Sn. @Bilgehan-Bulut-0 , öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz ileride soracağınız sorulara ve yardım isteklerinize Case Numaranız ve bulunduğunuz aşama görülerek daha etkin ve hızlı cevaplar gelir. Lütfen sürecinizi aşağıdaki linkte tarif edildiği gibi imzanıza taşıyın.
LINK >>>>> https://bit.ly/3cIMFIwDS260 formunuzu ne zaman gönderdiniz?
KCC şu anda evrak talep maillerini DS260 formunun gönderilme tarihine göre gönderiyor. Şu anda 14 Mayıs'a kadar göndermiş olanlar bu evrak talep maili alıyorlar.Numaranız itibariyle acele etmenizi gerektiren bir şey yok. Sabırla bekleyin ve gerekli evrakları şimdiden hazırlayın. Talep maili gelince gönderirsiniz. O evrakları tamamlayıp göndermek 20-30 dakikalık bir iş zaten.
-
Merhaba dvlotteryde Bulgaristan secenegi yok.Yani cogu ulke var ama neden olmadigini anlayamadim.Bilgisi olan var mi ? Tesekkur ederim
-
@Güler-Özçelik Eğer ds260 ı düzenlerken bir hata yapmışsanız ve hata yaparak formu göndermişseniz, daha sonra formu açtırmak ve form üzerinde işlem ve gereken düzeltmeleri yapmak için ds260 formunun kilidini açtırmanız gerekiyor. Bunun için KCC'ye mail atmanız gerekmekte. Bu maile bu sıralar tahmini 45-60 günde geri dönüş yapılarak ds260 formunun kilidi tekrar açılarak, size yeniden düzenleme yapmak için olanak tanınıyor...
-
herkese iyi günler.KCC bugun evrak talebinde bulundu.Şuan pasaportun ilk sayfasını tarıyorum.Onun dışında vukuatlı Nüfus kayıt örneği ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydı dışında başka belgeye gerek yok diye biliyorum.Konu başlığının ilk sayfasını okudum gözümden kaçan birşey olabilir diye tekrar yazdım :) Evlenme veya boşanma durumu olmadı daha önce,herhangi bir suçtan ceza veya mahkemem de yok.2023'e kadar tecilliyim yani askerlik de yapmadım.Dosyaları pdf çevirme konusunda da dönüştürücü programlarla mı yapacam.Google da pdfsimpli adlı internet sitesinden de dönüştürme yapılabiliyormuş,nasıl yapmamı önerirsiniz. Yardımlarınız için çok teşekkürler.İmzamda görünüyor ama yine de yazacam,DS 260 formunu 13 mayısta göndermiştim.İnşaallah sorunsuz bir dönem olur da kazanan talihliler vizelerine kavuşur.
İsmim de türkçe karakter var,belgeleri isimlendirirken ismimi olduğu gibi mi yazacam? -
@goldenhill, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
herkese iyi günler.KCC bugun evrak talebinde bulundu.Şuan pasaportun ilk sayfasını tarıyorum.Onun dışında Nüfus kayıt örneği ve Vukuatlı adli sicil kaydı dışında başka belgeye gerek yok diye biliyorum.Konu başlığının ilk sayfasını okudum gözümden kaçan birşey olabilir diye tekrar yazdım :) Evlenme veya boşanma durumu olmadı daha önce,herhangi bir suçtan ceza veya mahkemem de yok.2023'e kadar tecilliyim yani askerlik de yapmadım.Dosyaları pdf çevirme konusunda da dönüştürücü programlarla mı yapacam.Google da pdfsimpli adlı internet sitesinden de dönüştürme yapılabiliyormuş,nasıl yapmamı önerirsiniz. Yardımlarınız için çok teşekkürler.İmzamda görünüyor ama yine de yazacam,DS 260 formunu 13 mayısta göndermiştim.İnşaallah sorunsuz bir dönem olur da kazanan talihliler vizelerine kavuşur.
İsmim de türkçe karakter var,belgeleri isimlendirirken ismimi olduğu gibi mi yazacam?Evrak gönderimi ile ilgili aşağıdaki konu başlığının ilk mesajını okuyun lütfen. İhtiyaç duyacağınız tüm detaylar fazlasıyla var.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri -
Hala evrak isteği gelmemiş olması şaşırtıyor. Görüyorum ki bana yakın durumdaki herkes çoktan maili almış. Bu bana tuhaf geldi ama sanırım yakın arada gelir
-
@smartcells pdf olayını anlatabilir misiniz? Türkçe karakter yok o tamam.
-
@ertosavage gelir inşaallah hocam sabırlı olun. Ben de yakın zamanda geleceğine pek inanmıyordum.
-
Herhangi bir dökümanı PDF'e çevirmek için PRINT/YAZDIR dedikten sonra hedef cihaz olarak printer yerine "Microsoft Print to PDF" seçerseniz dökümanınız PDF olarak kaydedebilirsiniz.

-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herhangi bir dökümanı PDF'e çevirmek için PRINT/YAZDIR dedikten sonra hedef cihaz olarak printer yerine "Microsoft Print to PDF" seçerseniz dökümanınız PDF olarak kaydedebilirsiniz.

Konudan biraz bağımsız olacak ancak, gerek sosyal konularda gerekse işim gereği sayısız foruma üye oldum, insanların bu denli duyarlı ve yardımcı olduğu başka forum görmedim (stackoverflow ve github hariç) :)
Vallahi .pdf e dönüştürmeye kadar anlatıyorsunuz ya, bravo! :)
Gerçi bu noktada, çok basit google aramasıyla halledilebilecek bir konu için forum üyelerinin vaktini işgal etme konusunda tereddütüm de yok değil :) Neyse, pozitif karmaya devam! :) -
@Kryptonite Evet,pozitif karmaya devam...
-
DV2022 talihlileri olarak ilk Evrak Onayını aldık!
Türkiye talihlilerinden ve forum/telegram grubumuzdan bir arkadaşımıza (CN 4xx) ilk Evrak Onayı gelmiştir.Şimdiye kadar her şey normale yakın ilerliyor. Sürecimizin yolunda gitmesi ve hepimizin vizelerine kavuşmasını canı gönülden diliyorum.
Hepimize hayırlı olsun.
-
@smartcells Bu arkadaş evrak talebi almış mıydı, yoksa beklemeden mi göndermişti evraklarını?
-
@darkside, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells Bu arkadaş evrak talebi almış mıydı, yoksa beklemeden mi göndermişti evraklarını?
İlk evrak talebi alan arkadaşımızdı zaten. Aldıktan bir kaç gün sonra evraklarını göndermiş.
-
@smartcells Anladım.. Bakalım diğer evrak talebinde bulundukları kişilere case number'a bakmadan onay verecekler mi. Çünkü şu an ilk 2300 kişi içinden evrak talebinde bulundukları kişi sayısı çok az. Umarım eylülde hızlıca ilerletirler süreci
-
Merhaba bugün biz de evrak onayımızı aldık. Evrak talebi için önceden hazırlıklara başladığımız için talepten 2 gün sonra evrakları göndermiştik. (20/08/21) Buıgün itibariyle evrak onayımız geldi. Şimdi mülakat tarihi için beklemedeyiz. https://dvprogram.state.gov/esc/(S(reuzx5smgseigrjh2ofcmvyr))/default.aspx web adresinde de takip edeceğiz.
-
@darkside önümüzdeki sureci daha net gorebilmek adina ilk 2300 oncelikli olsa super olup onay almada. Bircogu evrak talebi almadan yollamak zorunda kaldi. Umarim en yakin zamanda alirlar onaylarini
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum