DV2023 Sohbet Odası
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
herkese iyi pazarlar.. gereksiz başvuru tek cümle ile nasıl engellenir, ektedir.. :D

Hepsi bu kadar kolay olsa keşke 😌
vazgeçmek yok, eğer bir heves başvuracak birisi ise biraz masraflardan ve amerika'da kimsenin iş, güç, ev ayarlamayacağından bahsederseniz bir daha adını bile anmaz diye düşünüyorum.. 😃
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hayallerabd olabildiğince yokuşa sürüyoruz taktik bu :D
keşke bu şart gelmeden önce aklımıza gelseydi de pasaport şart deseydik.. hatta şimdi de 100 dolar başvuru ücreti var mı desek ne yapsak¿ kazara pasaportu olan da öylesine başvurabilir ama 100 dolar net vazgeçirir.. 😂
bu arada edit : çekilişin ücretli "olmaması" tarafındayım.. yanlış anlaşılma olmasın.. 😃
-
@hayallerabd elimizden geleni ardımıza koymuyoruz :D
-
@hayallerabd nerdesin sennnnnn
-
@Rhonster bayramdan sonra hastalık/cenaze derken her zamanki günlük ziyaretlerimi yapamadım ama şimdi standart ziyaretlerime döndüm.. 😃 e malum pek sık da yazmıyorum zaten.. asıl haberler sende ama hiç sesin soluğun çıkmıyor.. noooldu o işler¿ 😃
-
2022 için başvuru sayısı açıklandı mı? takip edebilen oldu mu?
-
Arkadaşlar, işimden dolayı bir süredir pek foruma giremiyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Biriken 50 sayfayı müsait olup okuduğumda aranıza döneceğim. 🙃
-
@Ping-PONG köpek balıklarına dikkat et :D
-
@quikless 2022 istatistikleri başlığında yayınladılar
-
2 ay kadar bir süre kaldı başvuruya hâla heyecanlıyım ilk seferde almak bana nasip olacakmı bakalım..
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
herkese iyi pazarlar.. gereksiz başvuru tek cümle ile nasıl engellenir, ektedir.. :D

Tebrik ederim böyle gereksizler yüzünden seçilme şansımız varsa bile gereksiz başvuru yüzünden daha da azalıyor.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
2 ay kadar bir süre kaldı başvuruya hâla heyecanlıyım ilk seferde almak bana nasip olacakmı bakalım..
Hacı sen kendini çok şartlıyorsun umarım her şey gönlünce olur.
-
@Corleone93 tek çarem bu şuan benim için biliyorum çok fazla umut bağlıyorum kim bilir belki çok isteyen alır
-
yeni nesil ( sözüm meclisten dışarı :D ) dinlemeyi bilmeden yetişiyor ve afedersiniz sığır gibi geliyor laf anlatılmıyor ya
-
Arkadaşlar 2019'da Trump zamanında bir meslek ve puan dağılımı yapılmıştı. O halen geçerli mi bilgisi olan var mı? Bir de dvd hakikaten random mi? Zira bazı meslek grupları daha avantajlı diye bir duyum aldım yazılım, elektronik ve..
-
@Rhonster eğitim öğretim yerlerde gezerse çocuklarda bu şekilde yetişir..ama yinede bu ülkeyi kurtaracak olan o gençler emin ol
-
@dozbilen evet random dvdler bulunmakta ne istediğinize bağlı tabi.
-
@aayhann en ufak umudum yok aradan sıyrılanlar var ama azınlık malesef.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dozbilen evet random dvdler bulunmakta ne istediğinize bağlı tabi.
Çekiliş için diyorum hakikaten tamamen tesadüfi mi yoksa bazı meslek grupları eğitim seviyesi daha mı avantajlı oluyor acaba?
-
@dozbilen ben bilmem eşim bilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum