Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Chicago Is Ilani

İlan ve Duyuru
2 2 835 1

Benzer Başlıklar

• Chicago’da oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    C
    @ayvalik10 teşekkürler hepsine bakınıyorum şu an :)
  • Is ariyorum..Su anda Chicago’dayim.

İlan ve Duyuru
    10
    3 Oy
    10 İleti
    755 Bakış
    erdemguiE
    @ayvalik10 inceledim hepsini daha once tesekkurler ilgi ve yardim cabaniz icin.Bir sure daha burada kalacagim gibi gorunuyor simdilik.En mantiklisi oyle gorunuyor.
  • CDL drivers needed in Chicago. Amazing opportunity for Turkish citizens living in USA

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    319 Bakış
    crazycellsC
    @Ahmet45, içinde söyledi: CDL drivers needed in Chicago. Amazing opportunity for Turkish citizens living in USA Türkiyede hali hazırda tır şoförüyüm dil eğitimi almaya başladım greencard'a yeni başvurdum amerikaya daha hızlı gidebilmek ve A clas CDL almak için ne önerirsiniz? Bazı firmalar davetle sözleşmeli alıyorlar diye duydum böyle bişey varsa önerebileceğiniz bir firma var mı? sorulariniz icin ilan bolumunu kullanamazsiniz maalesef, ABD'de Yasam kategorisindeki ilgili basliklarda sorularinizi sorabilirsiniz.
  • Chicago da iki gece konaklama

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    ynsylmzY
    @bekircanari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

6

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k