DV2021 Bekleme Odası
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş hoşbuldum o korku bende de var ama düzelemem vs. diye değil hayalleri erteleme korkusu sonuçta süreç uzun olunca beklemek yoruyor sadece
hiç takmıyorum o konuda nasibimde varsa diye çıktım yola ama kendi adıma değil çocuklarımın adına şansları varsa olur olmazsa da olmaz :) gayret bizden taktir ALLAH,tan inşallah.
-
@Oktay-İbiş forumda geçmiş paylaşımlarda ilk seferde çıkanlar görünce ümitleniyorsun 3-5 başvuru yapıp çıkmayan görünce ümitsiz oluyorsun nasip tabi ki önemli olan ortak payda da yeni arkadaş sahibi olabilmek
-
@Oktay-İbiş Vallahi bende takmıyorum ilk seferinde baya heyecanlıydım ama bu sefer çok bir heyecen yok hayırlısıysa çıksın hayırlısı degilse çıkmasın diyorum her defasında bunuda gercekten kalpten diliyorum
-
Günaydın hayırlı işleriniz bol kazanclariniz olsun inşallah
-
@Oktay-İbiş forumda geçmiş paylaşımlarda ilk seferde çıkanlar görünce ümitleniyorsun 3-5 başvuru yapıp çıkmayan görünce ümitsiz oluyorsun nasip tabi ki önemli olan ortak payda da yeni arkadaş sahibi olabilmek
aynen kardeşim. piyango vuran kişilerde saklı seçilmişler :) her şey nasip kısmet ötesi yok ;)
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın hayırlı işleriniz bol kazanclariniz olsun inşallah
günaydın kardeşim h.g sanada kolay gelsin ALLAH güç kuvvet versin kardeşime.
-
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Vallahi bende takmıyorum ilk seferinde baya heyecanlıydım ama bu sefer çok bir heyecen yok hayırlısıysa çıksın hayırlısı degilse çıkmasın diyorum her defasında bunuda gercekten kalpten diliyorum
aynen hayırlı ise olsun hayırsızsa olmasın. çıksında ne olursa olsun mantığında değilim ALLAH,ta nasip etmesin şunun şurasında 20 sene daha yaşar yaşamayız bari onuda adam gibi yaşayalım :)
-
@asilelif @Oktay-İbiş @bidünya @Hyller @dmrtkn kendimle birlikte birkaç arkadaşı daha alıp gidecem usa e :)
:) hayırlısı olsun o vakit kardeşim :)
-
@Oktay-İbiş amin abi inşallah seninde dünden daha çok kazancın olur inşallah
-
@haymatlos_ inşallah neden olmasın zaten mangal yakacaz orada😁
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş amin abi inşallah seninde dünden daha çok kazancın olur inşallah
amin ALLAH razı olsun ebeden kardeşim varol cümlemize inşallah
-
@dmrtkn herkes teksasa mı gidecek ki
-
@haymatlos_ valla ben Texasa gidecem @Oktay-İbiş abide Texas düşünüyor
-
@dmrtkn ilk giriş herhalde en uygun yer orası dünde patlama olmuş petrol tesisinde california da yangın hala var
-
tek gidersem newyork ama ailem ile gidersem teksas. newyork ta akaraba var birde benim meslekle alakalı orada iş olanağı daha iyi.
-
@haymatlos_ hayırlısı olsun inşallah
-
Hayirli sabahlar herkese 🤗 gününüzün iyi gecme dilegiyle selamliyorum sizleri 🤗
-
Biz tam karar veremedik newyork ta arkadasimiz var ama vergiler is durumu özellikle küçük çocuk oldugu için hastalanmamaları açısından sıcak olduğu için houston da tercihler adasında yani kısacası kafa bir milyon kararsızlıkta
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum