Bu bölümü, yesilkartforum.com/ilan sayfamız açılana kadar ilan ve duyurularınız için kullanabilirsiniz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• 'rebate' ve 'settlement' duyuruları...

7 Konu
    30 İleti
    MuhtaradanaM
    @ziyaku tebrikler, gerçekten Türkiye'deki benzer olaylar aklımıza geldiğinde güzel bir karar. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yemeksepeti-hacklendi-mi-aciklama-geldi-verileri-yayinlama-tehdidiyle-fidye-talebinde-bulundular-41940206 Bizde anca skeçlere malzeme oluyor. Video 04:58 https://youtu.be/h-3Xeps2xXQ?si=047KaWfeJN-x980_
  • NY ta oda arıyorum.

2
    1 Oy
    2 İleti
    204 Bakış
    mahmut yıldırımM
    Merhaba , ny brooklyn deki flatemate odadan ay sonunda ayrılacağız. Brooklyn BayRidge'te Aralık başı itibariyle kalmak isterseniz burayı tavsiye edebilirim.
  • İstanbul Tuzla'da Çalışacak Mutfak Personeli Aranıyor

2
    4 Oy
    2 İleti
    219 Bakış
    DoğaniçkeD
    Güzel düşünceniz için tebrik ederim. İyi forumlar.
  • LA'de 2 yas 8 aylik kizimiz icin tam zamanli dadi arayisimiz var.

3
    2 Oy
    3 İleti
    424 Bakış
    G
    Merhaba ABD de oturma iznim yok hatta vizem de yok, yakında randevum var görüşmeye gideceğim. Çocuklarla aram çok iyi kendi yeğenime kuzenime baktım. Annem babam öğretmen ben biyoloğum bir ünlü bir şirketten ayrıldım. Görüşmek isterseniz bana cevap yazabilirsiniz. Sevgiler
  • San Diego'da konaklama için yardım edecek birileri var mı?

Taşındı
    2
    0 Oy
    2 İleti
    416 Bakış
    crazycellsC
    @Gülcan-Sevindik-0 su basliklari bilgi icin inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/603/kısa-süreli-kontratlı-ev-veya-oda-kiralamak https://yesilkartforum.com/forum/topic/3161/san-diego
  • Kopegimiz icin Amerika'dan Turkiye'ye ilac getirmek

9
    5 Oy
    9 İleti
    437 Bakış
    Z
    @Feka7 cok tesekkur ederiz cok sevindik Yarin sabahtan kargonun nya 17ekime kadar yetisme durumu icin veteriner ile gorusup sizle irtibata gececegiz
  • Virginia eyaletinde Kiralik Esyali Ev

kiralik ev
    4
    2 Oy
    4 İleti
    760 Bakış
    C
    @Betul-Urgancioglu Merhabalar Herndon'da 1 sene yaşadım oncesinde ....Oğlum ile birlikte yaşıyorum 2 kisiyiz....havaalanina yakın bir bölgede midir ev acaba....apartment complex içinde bir daire midir olanaklar nelerdir ve eğer sizden 4 aylık devir olarak alırsam şartlar neler olacak bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....iyi günler dileğiyle
  • ABD'de Ulusal Müze Günü (18 Eylül 2021 Cumartesi)

4
    1
    13 Oy
    4 İleti
    234 Bakış
    crazycellsC
    @Rüzgar merak etmeyin sayin @Rüzgar , her yil oluyor bu... ilgi bekledigimden cok oldu :) o nedenle bundan sonra da boyle aktiviteleri foruma aktaracagim...
  • Gelisen markamiza yatirimci ariyoruz

Taşındı
    4
    2 Oy
    4 İleti
    579 Bakış
    sinan ruscukluS
    @revigen, içinde söyledi: E2 ye uygun isletmemi satiyorum 2017 senesinde California’da yaptigim kucuk yatirim ile E2 vizesi aldim. Kendi markamiz ile nutraceutical konseptinde uretim yapip Online satis yapmaktayiz. Vizemizi takip eden 2 sene icinde, dunyanin 5. Buyuk ekonomisi olan Kaliforniya’da isler hizli gelisti. Ben ve ailem basarili gecirdigimiz 3 yilin ardindan; is yaptigimiz firmalardan birinin verdigi sponsorluk ile statumuzu degistirdik. 2 cocugumuzla Kaliforniya Orange County de yasiyoruz. Ciddi satis / odenmis vergi/ 3 yil gecmisi olan / uygun kira kontratli ofisi ve deposu olan isletmemizi satmak istiyorum. Statu degisikligimizden dolayi artik E2 ihtiyacimiz kalmamistir. Sirket calismaktadir. Borcu yoktur. Ozellikli urunler ve markalari uretmekte ve ozellikli bir anlasma ile satmaktadir. Ilgilenen arkadaslarin [email protected] adresinden iletisime gecmesini rica ediyorum Saygilarimla iyi günler. konunun üzerinden çok geçmiş ama bir güncelleme verebilir misiniz. ayrıca detayları da verebilirseniz süper olur.
  • Almanya veya Avrupa ülkeleri için Ulusal Vize Danışmanı Önerisi

Taşındı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    101 Bakış
    Barış SB
    danışman bulundu teşekkürler.
  • Chicago IL de yer alan şirketimizde çalışmak üzere takım arkadaşı arıyoruz

1
    2 Oy
    1 İleti
    471 Bakış
    M
    Depo elemanı, forklift ehliyeti olan veya tecrübesi olan tır ve konteynır boşaltma ve yüklemede deneyimli. Paketleme yapabilecek. Gelen ürünlerin adet ve özellik kontrolleri yapabilecek Sürücü ehliyeti olmalı. Part time çalışma gün ve saatleri mesai saatleri içindedir. Amerika'da legal olarak çalışma izin olan (Green Card veya vatandaşlık) Şirketimiz kimseye sponsor olmamaktadır. İyi derecede İngilizce bilecek nakliyeciler ile hem telefonda hem de e posta üzerinden iletişime geçebilecek. Office programlarını kullanabilen (Word, Excel) İlgilenen adayların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermesini rica ederiz.
  • Poshmark satış

2
    0 Oy
    2 İleti
    194 Bakış
    B
    Merhaba ben ilgileniyorum. Konu güncelse biraz detaylandırırmısınız
  • Nj/ Sevkiyat Elemanı İş İlanı

5
    3 Oy
    5 İleti
    406 Bakış
    TgbyldzT
    @ahmetkocyigit Merhaba, sevkiyat görevi için çalışma izni ve ABD driver licence gereklidir. İlgili ilanlarımız operasyon yoğunluklarımızdan dolayı bir çok platformdan sıklıkla duyurulmaktadır. Güncel alımlarımız 1- Kargo operasyon elemanı 2- Kargo Operasyon Sevkiyat elemanı(driver) 3- Operasyon Supervisor adayıdır. Ücret aralığı rollere göre değişebilmektedir. Diğer detaylar görüşmelerde aktarılmaktadır. Güzel günler dileriz.
  • Bu başlık silindi!

Kilitli
    2
    0 Oy
    2 İleti
    46 Bakış
  • Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.

37
    16 Oy
    37 İleti
    2k Bakış
    H
    Merhaba Arkadaslar, Orhan arkadasimiz Universite egitimine devam edecegi icin bu is ilani gunceldir. Yasadigim yerdende bulabilirim birilerini ama istiyorumki Turkiye'de hazir greencarti olup stres ve endise icinde olanlara yardimci olabileyim. Ilgileniyorsaniz bana mesaj birakabilirsiniz. Hazir greencartli olmaniz ve en kisa zamanda gelebilmeniz gereklidir.
  • IELTS | TOEFL

Kilitli Taşındı
    3
    0 Oy
    3 İleti
    169 Bakış
    crazycellsC
    @ertevl evet, dediginiz gibi bir anlama da geliyor olabilir. Bu tur sahtecilikleri forumda istemedigimiz icin konuya aciklik getirilene kadar ilk iletiyi kaldirip basligi kilitliyorum.
  • Amerikada Yaşayanlar İçin Corona Virüs Testi

4
    8 Oy
    4 İleti
    351 Bakış
    crazycellsC
    @peterr991 bu baslik olusturuldugunda henuz asi yoktu piyasada, o nedenle yazilanlara o acidan bakmalisiniz... Su anda test yaptirmak yerine tabii ki herkes asi yerlerine gidip asi olmali.
  • NJ İş İlanı

4
    4 Oy
    4 İleti
    638 Bakış
    S
    @Tgbyldz Çok teşekkürler Amerika ya gelmeye yakın sizlerle iletişime geçmek isterim hayırlısıyla vizemizi alabilsek .
  • New jersey haledon

Kilitli
    3
    -3 Oy
    3 İleti
    252 Bakış
    F
    Bu bolum sadece ilan ve duyurular icin kullanilmaktadir. Bu tarz sorularinizi asagidaki gibi kategoriler altinda sorunuz. https://yesilkartforum.com/forum/category/48/new-jersey
  • NJ/ Calisma arkadaslari ariyoruz

7
    2 Oy
    7 İleti
    512 Bakış
    marti2771M
    2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
  • Çeşitlilik vizesi için başlattığımız kampanyayı lütfen imzalayın

3
    1 Oy
    3 İleti
    226 Bakış
    N
    2020 de yeşil kart talihlisi misiniz?Hani 7 Mayıs ta açıklanacaktı ama 6 Haziran a ertelendi?Ben onunla ilgili hiçbir işlem yapmadım form doldurma gibi.Geç mi kaldım onu sorucaktım??
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k