Merhaba Arkadaşlar , belirsizlik devam ederken forumun mental sağlık şu şekilde
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bu yıl kazanmayı çok istiyorum
Yüce Yaratıcımızdan saygılarımla rica ediyorum. Lütfen beni Amerika'da iyi insanların arasında yaşama imkanına kavuştur. Lütfen Yüce Efendim.
bu yıl çıkacak gibi hissediyorum.
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese selamlar.Bu günlerde tekrar fotoğraf konusu açılıyor. bende bir şey sormak istiyorum fotoğraf çekilirken sakal ve bıyık problem yaratırmı? tıraş olmalımıyım?
sakal ve bıyık problem yaratmaz
@Chromium seçimide kaybedersek işte o zaman green card başvuruları daha çok olacak. Şansımız dahada azalacak.. kısır döngüye girecek olay.

@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar, gidemeyecek durumu olupta sadece şansını denemek için başvurmamalarını rica ederim. Bu sefer gerçekten gitmek isteyen kişileri engellemiş oluyorsunuz. Gitmek için durumu olup kararlı olan arkadaşlar da eminim ki bu düşüncededir.
aynen öyle rüştü kardeşim. yazınıza katılıyorum. pasaport şartıyla bir bölümü elendi bu kişilerin. fakat hala önemli bir sayıda var olduklarını düşünüyorum. artık bu çekilişle ilgilenen yöneticiler bu kişileri bir şekilde eleseler çok iyi olacak hiç degilse gözümüz arkada kalmaz. gitmek isteyen bir kişi gitti deriz.
@Doğan-Hazar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
arası ilişkil
her ülkede böyle yorumlara denk gelmek mümkün olabiliyor. iç siyasette olur böyle fakat mesele Amerika olunca süper güç tabi insanlar bir durup düşünüyorlar. çin bir yandan yükselişte vs.. etrafımda da böyle insanlar var ABD yakında bitti bitecek diye. ben inanmıyorum. adamlar 200 sene sonrasını bile garantiye almışlardır. Trump ülke kötüye gitsede tekrar fırsatını bulup seçilsem derdinde heralde..
başvuruyu tamamladım an itibariyle. herkese bol şans.
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Dinçer-Küçük Bende çözemedim bir türlü. Bekleyelim bakalım @crazycells geldiğinde yardımcı olur. Çok teşekkür ederim sana da ilgilendiğin için
ben teşekkür ederim.
Bende başvuruyu tamamladım bugün. 3.başvurum olacak. Umarım KALPTEN isteyen herkese çıkar. Bu siteyi ayakta tutan herkese teşekkürler.
5.başvuruda da çıkmadı. Olsun şansımızı seneye deneriz. Bu site ayakta kalsında gerisi gelir zaten. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar , yönetici arkadaşlar. Ali üstad hepsine teşekkür ederim kendi adıma.

herkese bol şans arkadaşlar. saatler kaldı artık.
4.Başvuruyu da yaptık. Herkese bol şans.
@beyzakr size de bol şanslar dilerim.
Herkese bol şans. umarım bu yıl başvurularda patlama olmaz. benimde 4.başvurum olacak.
@Chromium seçimide kaybedersek işte o zaman green card başvuruları daha çok olacak. Şansımız dahada azalacak.. kısır döngüye girecek olay.