• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İsmail Babalık
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 5
    • İleti 40
    • En İyi 15
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

İsmail Babalık

@İsmail Babalık

2
    İtibar
    99
    Profil Görüntülemeleri
    40
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Rize Yaş: 26

İsmail Babalık Takip etme Takip Et

İsmail Babalık tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Amerika'da Şehir değişimi ile ilgili 2 soru

Merhaba arkadaşlar iyi günler kolay gelsin,

Öncelikle eğer ben bu konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Şimdi benim Amerika ile merak ettiğim ve sorusunun cevabını bir türlü bulamadığım bir soruyu sormak istiyorum.

Amerika'da ilk Los Angeles'da 1 araba ve Los Angeles ehliyeti aldığımızı varsayalım, ama daha sonra siz bir nedenlerden dolayı Neveda'ya taşınmanız gerekti. Ama arabanızın plakası CALIFORNIA ama siz onu Neveda yapmak zorundasınız, bu nasıl olacak?

2- Ehliyet daha önceden Los Angeles'te alındığı için nasıl Neveda ehliyetine dönüştürülecek? Neveda'da Yazılı ve Direksiyon sınavına tekrar mı girmek gerekir? Bu sorunun cevabını bilip cevaplayan herkese teşekkür ederim 🙂

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

@Ryback, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@İsmail-Babalık Bu iletinizi Vatandaşlık Başvuru Süreci konusuna da atabilirseniz, başvuru yapmayı düşünen arkadaşlar için gözden kaçmamış olur.

Tamamdır 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: 2020 Başkanlık Seçimi

Seçimlerde Biden mi önde götürüyo trump mı hiç bişey anlamadım

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık

@Masda, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi

Trump göçmenlik siyasetini işsizlik/ekonomi üzerine temellendirirken, Biden sağlık/pandemi üzerinden aynı (göçmen karşıtı) politikayı devam ettire bilir mi ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Merak etme, biden göçmenlere karşı çok samimi Trump gibi değil hatta Biden dedi ki Amerika'da kaçak konumuna yani vizesi bitmiş kaçağa düşen kişilere GreenCard yolu açacağını bile söylemişti. Ve GreenCard Çekilişini daha ılımlı yapacağınıda söylemişti. Trump gibi değil Biden.

İsmail Babalık
      İsmail Babalık

İyi bir oh çektim artık 4 sene GreenCard kaldırılacak diye korku içerisinde yaşamayacağım artık huzurlu bir şekilde Açık Lise derslerime çalışabilirim 🙂

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

@crazycells, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

@İsmail-Babalık, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

Merhaba sevgili YeşilKart Forum Sakinleri 🙂

Bu sene kısmet ederse ilk GreenCard Lottery başvurumu gönderiyorum ^ Lakin, ben Amerika'da kimseyi tanımıyorum, bu yüzden de DS-260 forumunda diyor ki "Amerikada bir tanıdığınızın Adı ve Adresi" ben bu bölümü nasıl pas geçeceğim? Bir yol buldum ama ne kadar olanaklı bilmiyorum 😞 Bulduğum yol şu şekilde;

Herkes bilmiyo ama bazıları illaki bilir forum içerisinden https://amerikapostam.com açıklamasına şöyle yazmışlar https://imgur.com/q6pPfqR ben burdan Posta kutusu alıp GreenCard'ın ve SSN'in gönderimini buraya sağlıyabiliyormuyum, DS-260 Formunda bu nasıl karşılanım? Ben bazen ne demek istediğimi tam olarak anlatamıyorum umarım anlatabilmişimdir teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Bunu yapmak yerine, @Turquoise-Horizon 'in adres saglama hizmetinden yararlanabilirsiniz bence. Daha garanti ve basinizi agirtmayacak bir cozum:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/3468/ds-260-göçmenlik-formu-ve-dv-süreci-danışmanlığı-turquoise-horizon

Teşekkür ederim 🙂 AmerikanPostam'ı bir kenara attım ve o defteri kapattım ^^ Not defterime Turquoise Horizon'u ekledim gün geldiğinde yazacağım teşekkür ederim yardımınız için||spoiler||

Emlak içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@crazycells

@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@İsmail-Babalık, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Merhaba

Bugün araştırmalarım neticesinde aklıma bir sorunun daha takıldığını gördüm.. Seneye bu zamanlarda Allah nasip eder ise Turist Vizesi ile Amerikada bulunmuş olacağım onun heyecanı ile fiyat araştırması yapıyorum.. Durumum aktarmasız Gidiş-Geliş'e yetmiyor, ama Aktarmalı uçuşlara yetiyor.. Bir bilet fiyatı gördüm gidiş geliş için 610 Dolar biletin detayları ise şöyle:
      İstanbulda bineceksin diyor Frankfurtta ineceksin diyor Frankfurttan los angeles'de ineceksin diyor beni Frankfurttan los angeles uçağının kapısına geçirirlermi? Turist vizesi ile teşekkür ederim 🙂

Maalesef turist, ogrenci ve calisma vizeleriyle su an icin Avrupa uzerinden ABD'ye giris yapilamiyor. Su iletiyi inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/149394

Sıkıntı yok reis ❤ Zaten ben uçak biletini masraflarımı biriktirecek parayı toparladığımda dünya normale bile dönmüş olur 🙂

Yolculuk içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık

@hadi-BE, içinde söyledi: 2020 Başkanlık Seçimi

Tayfun HOPALI

ABD seçim sonuçlarını korkuyla bekliyor

ABD seçim sonuçlarını korkuyla bekliyor

Amerikan halkı seçimlere bir gün kala seçim sonrası çıkabilecek olaylardan dolayı korku ve endişe içinde...

Şöyle bir haber okudum şimdi. Sizce de olaylar çıkar mı?

Belkide bu seçimler Netflix te ki Z nation'un gerçek dünyada gerçekleşeceğini ifade ediyordur? xD

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

Yahu bu Trump hakikatten yokluk zamanında yanlışlıkla seçilmiş bir başkan yahu gitmeden yapabildiği son öpücüğünü yapıp gidiyo 😅

İsmail Babalık
      İsmail Babalık

İsmail Babalık tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@Gökhan-AKGÜL-0, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Allahım sen bizleri 8 mayıs akşamı valiz siparişi vermeyi nasip eyle Ya Rabbim amin 🤲
      Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

He ya şansa mansa çıkarsa valizim bile yok

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@Orcrist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Resp3xt Ne zaman başvurdunuz?Ben ayın dördünde başvurdum ve hala
      Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır.Bu ne pasaportmuş gönderemediler.
      Aynı durumdayım bende bekliyom knk 10 yıllık çıkarttım

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@crazycells hocamın yardımları sayesinde bende ilk başvurumu bu sene göndermek için gerekli tüm evraklarımı hazırladım (Yeni Lottery fotoğrafı) - (Okul Diploması) - (10 Yıllık Pasaport) şimdi pasaportun gelmesini bekliyorum tek kaygım inşallah son günden bikaçgün önceye gelir

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: 2035'de California'da benzinli ve dizel araçların yasaklanması hakkında bir sorum var

@knnrn, içinde söyledi: 2035'de California'da benzinli ve dizel araçların yasaklanması hakkında bir sorum var

ve ban, not a retrospective one, meaning used fossil-fuel-powered cars can still be bought and sold in the state, and there are no restrictions on used vehicle ownership. However, it seems likely that there would be restrictions on the registration of new vehicles that don't meet the eventual CARB standards." Kaynak: https://www.motortrend.com/news/california-ban-gas-diesel-executive-order-newsom/
      Yani, 2035'ten sonra satılacak tüm yeni araçlar sıfır emisyonlu olacak, ancak bu tarihten önce satın alınmış araçlar kullanılmaya ve satılmaya devam edecek.
      Bence 2035'e kadar nükleer enerji ile çalışan, uçabilen ve hatta zamanda yolculuk yapabilen araçlar bile çık

Teşekkür ederim ^^

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • 2035'de California'da benzinli ve dizel araçların yasaklanması hakkında bir sorum var

Merhaba arkadaşlar iyi günler kolay gelsin 🙂

Benim sizlere bir sorum olacak ama ben bu soruyu sormadan önce şunu söylemek isterim; Ben başlık oluştururken biraz ne diyeceğimi bilemiyorum anlamsız bir başlık açtıysam ve konuyu yanlış yere açtıysam bunun için de özür dilerim

Konuya gelecek olur isek evet sanırım hemen hemen herkes duymuştur California'da 2035'de benzinli ve dizel araçlar yasaklanacak ama daha önce benzinli ve dizel araç sahibi olan kişilere ne olacak? Kişiler bu durumda ne yapacak? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa benim aklımı yiyip bitiren bu soruyu cevaplayabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🙂

İsmail Babalık
      İsmail Babalık

@crazycells, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

@İsmail-Babalık, içinde söyledi: Green Card ile ABD'ye giriş yapmadan ev kiralamak/adres belirlemek

Bu sene kısmet ederse ilk GreenCard Lottery başvurumu gönderiyorum ^ Lakin, ben Amerika'da kimseyi tanımıyorum, bu yüzden de DS-260 forumunda diyor ki "Amerikada bir tanıdığınızın Adı ve Adresi" ben bu bölümü nasıl pas geçeceğim? Bir yol buldum ama ne kadar olanaklı bilmiyorum 😞 Bulduğum yol şu şekilde;

Herkes bilmiyo ama bazıları illaki bilir forum içerisinden https://amerikapostam.com açıklamasına şöyle yazmışlar https://imgur.com/q6pPfqR ben burdan Posta kutusu alıp GreenCard'ın ve SSN'in gönderimini buraya sağlıyabiliyormuyum, DS-260 Formunda bu nasıl karşılanım? Ben bazen ne demek istediğimi tam olarak anlatamıyorum umarım anlatabilmişimdir teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

Bunu yapmak yerine, @Turquoise-Horizon 'in adres saglama hizmetinden yararlanabilirsiniz bence. Daha garanti ve basinizi agirtmayacak bir cozum:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/3468/ds-260-göçmenlik-formu-ve-dv-süreci-danışmanlığı-turquoise-horizon

Teşekkür ederim 🙂 AmerikanPostam'ı bir kenara attım ve o defteri kapattım ^^ Not defterime Turquoise Horizon'u ekledim gün geldiğinde yazacağım teşekkür ederim yardımınız için||spoiler||

Emlak içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık

Emlak içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: Amerika'da havalimanından çıkar çıkmaz SSN Öğrenmek

@cnpist, içinde söyledi: Amerika'da havalimanından çıkar çıkmaz SSN Öğrenmek

https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu burayi okuyun ltf. @admin sizden ricam basligi kitler misiniz. tesekkurler

teşekkür derim 👩❤👩

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • Amerika'da havalimanından çıkar çıkmaz SSN Öğrenmek

Merhaba iyi günler kolay gelsin öncelikle 🙂

Ben merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum, farzedelim size GreenCard çıktı tüm kontrol noktası işlemlerini halletiniz. Havalimanından çıktıktan hemen sonra bir yerde SSN öğrenmek mümkün mü? Yani eve gelmesini beklemeden

İsmail Babalık
      İsmail Babalık
    • RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@crazycells

@crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@İsmail-Babalık, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Merhaba

Bugün araştırmalarım neticesinde aklıma bir sorunun daha takıldığını gördüm.. Seneye bu zamanlarda Allah nasip eder ise Turist Vizesi ile Amerikada bulunmuş olacağım onun heyecanı ile fiyat araştırması yapıyorum.. Durumum aktarmasız Gidiş-Geliş'e yetmiyor, ama Aktarmalı uçuşlara yetiyor.. Bir bilet fiyatı gördüm gidiş geliş için 610 Dolar biletin detayları ise şöyle:
      İstanbulda bineceksin diyor Frankfurtta ineceksin diyor Frankfurttan los angeles'de ineceksin diyor beni Frankfurttan los angeles uçağının kapısına geçirirlermi? Turist vizesi ile teşekkür ederim 🙂

Maalesef turist, ogrenci ve calisma vizeleriyle su an icin Avrupa uzerinden ABD'ye giris yapilamiyor. Su iletiyi inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/149394

Sıkıntı yok reis ❤ Zaten ben uçak biletini masraflarımı biriktirecek parayı toparladığımda dünya normale bile dönmüş olur 🙂

Yolculuk içinde yayımlandı
      İsmail Babalık
      İsmail Babalık