• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. enveryldrm
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 26
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

enveryldrm

@enveryldrm

13
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    26
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

enveryldrm Takip etme Takip Et

enveryldrm tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese cok tesekkurler hem ds 160 formunu doldururken hem de mulaka oncesı cok soru sordum ve cevapalr bana cok yardımcı oldu., 12.07.2024 tarihinde sabah 08:15 seansında mülakatımız vardır. Olumlu sonuclandı. sakallı beyfendiye denk geldik. Kendisin oldukca guler yuzlu ve yaklasımı cok ıyıydı. Biz üç kişiydik eşim, ben ve eşimin kardeşi, Bize sadece ne için gittiğimiz ve ne iş yaptıgımız sordu. daha sonra olumlu sonuclandı deyip bizi yolladı 😃

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      E
      enveryldrm
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese cok tesekkurler hem ds 160 formunu doldururken hem de mulaka oncesı cok soru sordum ve cevapalr bana cok yardımcı oldu., 12.07.2024 tarihinde sabah 08:15 seansında mülakatımız vardır. Olumlu sonuclandı. sakallı beyfendiye denk geldik. Kendisin oldukca guler yuzlu ve yaklasımı cok ıyıydı. Biz üç kişiydik eşim, ben ve eşimin kardeşi, Bize sadece ne için gittiğimiz ve ne iş yaptıgımız sordu. daha sonra olumlu sonuclandı deyip bizi yolladı 😃 herkese tekrardan cok tesekkürler

E
      enveryldrm

@murat34 teşekkürler cevap için sanırım aynı düşünceleri paylaşıyoruz başvuru hakkında. Acaba paylaşmak isterseniz kalacak yer olarak nereyi gösterdiniz başvuru formunda.

E
      enveryldrm

@murat34 ds160 formunda boş mu bıraktınız peki ? Bir de eşimin kardeşinin de gelme ihtimali var acaba basvuru yaparken aile olarak başvuru yaptığımızda eşimin kardeşini de aynı başvuruda gösterme durumumuz var mo yani aile bireyi olarak sayılıyormu yoksa ayrı mı başvuru yapması gerekir bilginiz var mı @Drywall @murat34

E
      enveryldrm

@aysegul teşekkürler. Hesapta bulunan nakitin dolar yada Türk lirası olmasının bir önemi varmıdır sizce

E
      enveryldrm

Herkese Merhaba, foruma yeni üye oldum . Vize başvurusu yapmayı düşünüyorum tecrübeli Arkadaşların başvuru hakkında fikrini almak istiyorum . Eşimle birlikte ekim ayında new york a turistik gezi planlıyoruz. Daha önce iki adet schengen vizemiz mevcut. Ben devlet bankasında ( memur değilim) 5 yıldır eşimde bir kurumda 4yıldır uzman olarak çalısıyor. New yorkta arkadaşımız var onun yanında kalmayı planlıyoruz. Acaba mulakatta bunu soylemelımıyız yoksa otelde yada airbnb gibi bir yerde kalacagız mı demeliyiz. 15 günlük bir gezi planlıyoruz acaba hesapta ne kadar para göstermeliyiz sizce. Son olarak muhakkak kesin bir bilgi yoktur ama bizim maddi durumumuzu sistem üzerinden görüyorlar mı yoksa sadece bizim evraklarımıza göre mi değerlendirme yapıyorlar acaba sizce. Teşekkürler bu arada şimdiden

E
      enveryldrm

@notry Öncelikle teşekkürler cevabınız için. ama arkadasımız abd vatandaşı değil Sadece dil okulu için orda acaba o bir sıkıntı oluşturur mu ? Booking ten iptal edilebilir bir rezervasyon yaptırmak mantıklı olur mu acaba.

E
      enveryldrm

@Drywall aslında bizim düşüncemiz konsolosluğun kendileri geldi bide misafir getiriyorlar olmaz demeleri düşüncesi 🙂 İşin şaka kısmı bu tabii ama zaten dil okulunda olanların yanında kalcaz dememiz ters etki yapar mı düşüncesi. Teşekkürler bu arada yol göstericiliğiniz için

E
      enveryldrm

@tufank, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@enveryldrm evet dediğiniz şekilde. eşiniz için de bir form doldurmanız lazım. Randevuyu tek bir AIS hesabı üzerinden grup şeklinde almanız gerekiyor.

çok teşekkürler desteğiniz için, iyi akşamlar

E
      enveryldrm

arkadaşlar merhaba, mulakatta yanımıza kanıtlayıcı belgeleri saymasak sadece pasaport ds 160 ve fotograf goturmemız lazım değil mi ?

E
      enveryldrm

enveryldrm tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese cok tesekkurler hem ds 160 formunu doldururken hem de mulaka oncesı cok soru sordum ve cevapalr bana cok yardımcı oldu., 12.07.2024 tarihinde sabah 08:15 seansında mülakatımız vardır. Olumlu sonuclandı. sakallı beyfendiye denk geldik. Kendisin oldukca guler yuzlu ve yaklasımı cok ıyıydı. Biz üç kişiydik eşim, ben ve eşimin kardeşi, Bize sadece ne için gittiğimiz ve ne iş yaptıgımız sordu. daha sonra olumlu sonuclandı deyip bizi yolladı 😃 herkese tekrardan cok tesekkürler

E
      enveryldrm

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese cok tesekkurler hem ds 160 formunu doldururken hem de mulaka oncesı cok soru sordum ve cevapalr bana cok yardımcı oldu., 12.07.2024 tarihinde sabah 08:15 seansında mülakatımız vardır. Olumlu sonuclandı. sakallı beyfendiye denk geldik. Kendisin oldukca guler yuzlu ve yaklasımı cok ıyıydı. Biz üç kişiydik eşim, ben ve eşimin kardeşi, Bize sadece ne için gittiğimiz ve ne iş yaptıgımız sordu. daha sonra olumlu sonuclandı deyip bizi yolladı 😃

E
      enveryldrm

arkadaşlar merhaba, mulakatta yanımıza kanıtlayıcı belgeleri saymasak sadece pasaport ds 160 ve fotograf goturmemız lazım değil mi ?

E
      enveryldrm

Arkadaslar merhaba, ds 160 formunda en son fotograf yuklendıketen sonra revıew kısmına gecmıyor acaba daha once boyle bır sorun yasan var mı

E
      enveryldrm

@enveryldrm oraya sadece adresi yazmanız yeterli.

çok teşekkurler hocam, ben tekrar dan bir şey sormak istiyorum daha once sormustum ama aklıma takılan bazı seyler var. bızım 3 schgen var pasaportta ama bız vıze aldıgımızda 3 ulke gezdık ama gırıs cıkıs sadece bır yerden. acaba o dıger gırdıgımız ulkelere daha once gıttıgımız yerler olarak yazmalımıyız. Örnegin almanya vizesi ile almanyaya gırıs ve cıkıs yaptık ama ordayken ısvıcre ıtalyaya gırıs yaptık ama bu pasaportlarımızda damgası yok. bunun ıcın sadece almanya mı yoksa dıger ulklerıde yazmalımıyım

E
      enveryldrm

@enveryldrm soruları tek tek değil de grup halinde sorarsanız daha okunaklı olabilir. Aklınıza gelmeyen sorular olabilir elbet onları da ayrıca sorabilirsiniz.

Sorunuz U.S. Contact Information ile ilgili mi? O kısımda “Organization Name in the U.S.:” kısmına otel adını yazabilirsiniz. Detay vermediğiniz ne ile ilgili olduğu tam anlayamadım.

kesınlıkle haklısınız hocam ama yaptıktan sonra farkedıyorum uc tane form doldurunca o yuzden parca parca oldu kusura bakmayın lutfen. sorum Address Where You Will Stay in the U.S. kısmında

E
      enveryldrm

@enveryldrm son 5 yıl içerisinde ziyaret ettiğiniz tüm ülkeleri girebilirsiniz. soru da zaten buna yönelik.

cok tesekkurler hocam, son sorum acaba otelın adresını yazarken sadece adres yazdım otel ısmını yazmadım duzeltmede fayda var mı acaba yoksa ole kalmalı mı cunku sıfırdan doldurmam gerekecek

E
      enveryldrm

@enveryldrm o zaman yeni form doldurabilirsiniz, görüşmeye az kalmış. Askerliği 21 gün yaptıysanız “yes” olarak seçip askerlik şubesi ve diğer detayları girebilirsiniz.

bir de acaba gittiğimiz ülkeleri yazarken sadece vıze sıne sahıp olduğumuz ülkeleri mi yoksa tek bir vizeyle gittiğimiz diğer ülkeleri yazmaktada fayda var mı ispat isterler mi acaba

E
      enveryldrm

@enveryldrm bu işlemleri aynı anda yapmanız gerekmiyor, ikisi farklı konular. ancak DS-160 formunu randevuyu iptal etmeye gerek olmadan sadece 1 kere güncelleme hakkınız var. görüşmeye daha uzun süre varsa bence son 1-2 hafta içerisinde güncellemeniz daha sağlıklı.

hocam randevu 12 temmuz da . eşim ben ve eşimin kardeşi üç kişilik bir grubuz. bugun ds160 ları tekrardan doldurup guncellem yapmayı yarında ott yerını degıstırmeyı dusunuyorum. bır de bedellı askerlık 21 gun gıderk yaptım daha once acaba onu dırekt no mu secmelıyım yoksa yerını yazmakta fayda var mı

E
      enveryldrm

@enveryldrm AIS sitesi üzerinde randevunuz ile ilgili detayların yer aldığı kısımda ya da "devam" tuşuna bastıktan sonra çıkan seçenekler arasında olması lazım.

hocam merhaba tekrardan ve öncelikle teşekkürler, pasaport teslım yerını ds 160 formunu güncelleme yapacaığım ondan sonra mı düzelteyım yoksa once mi ? ve ds 160 formunu tekrardan doldurduktan sonra aıs sıstemıne girdikten sonra kısının solund akalan yerde duzeltme yerıne tıklayarak mı yapacagım. sıze sormamda amaç yanlıs yapıp randevuyu ıptal etmemek yanlıslıkla

E
      enveryldrm