• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. zehrof
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Z
    • Profil
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 13
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    zehrof

    @zehrof

    17
    İtibar
    32
    Profil Görüntülemeleri
    13
    İleti
    0
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum izmir Yaş: 34

    zehrof Takip etme Takip Et

    zehrof tarafından gönderilen en iyi iletiler

    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

      Eveet Biraz uzun ve detaylı anlatacağım okuyanlara şimdiden başarılar diliyorum..

      19.06.2026 Saat 11:20 ve 11:25'e iki randevu aldık eşimle. Saat 10:00 Civarı Tunalı'ya geçip Döviz bürosundan dolar aldık. Döviz büroları sadece nakiti dolara çeviriyor. Tunalı da çoğu bankanın şubesi mevcut. Dolarlarımızı aldıktan sonra Unganların olduğu binaya geri döndük. Yürüyerek maksimum 10 dakika sürdü. Unganlar sadece pasaportlarımızı aldı ve resimlerimizi çekti. Ds260 ve randevu çıktılarımız mevcuttu lakin sormadılar. İçeride bir sekreter hanım var ve bütün işleri onunla yürütüyorsunuz kendisi seslenip yönlendiriyor. Eşimle beraber sırayla içeri çağırdılar. Sekreter hanım boy ve kilo ölçümü gerçekleştirdi. İçeride siyah bir önlük veriyorlar ve sadece iç çamaşırlarınız kalacak şekilde soyunup üstünüze önlüğü giyiyorsunuz. Akabinde eşime de bana da doktor bey geldi. Okuduğum deneyimlerde Hülya hanım ilgileniyor kadın ziyaretçilerle denilmişti ama benimle Mehmet bey ilgilendi, sanırım müsaitliğe göre değişiyor. Doktor bey herhangi bir kronik hastalığım olup olmadığını sordu, akabinde çocuk deneyip denemediğimizi ; kendisine düşünmediğimizi söylediğimde Amerika da yaparsınız gibi bir cümle kurdu.( Pause kalkacak sinyali gibi algıladık herhangi bir dayanağı olmasa da bu cümle bizi ümitlendirdi) Tansiyonumu ölçtü ve akabinde 2 adet aşı yaptı ki aşıların ne olduğunu söylemedi bile 🙂
      Sonrasında sekreter hanım düzen lab'a inmemiz gerektiğini iletti. Düzen labda iki kişi için 4300tl ödeme yaptık. İşlemi kart ile gerçekleştirdik. Sonrasında bir odaya alıp kanlarımızı aldılar. Hemşirenin eli hafifti ama eşimin damarını bulmakta biraz zorlandı. Röntgen için farklı bir odaya geçtik ve kadınların iç çamaşırlarını çıkartmalarını isteyip bir önlük giydiriyorlar.
      Düzendeki işlemler bitince tekrar yukarı çıktık. Unganlara 800 dolar ödeme yaptık. Biz ödememizi dolarla gerçekleştirdik. Tl ve kart ile ödemelerde kur biraz daha yüksek çıkıyor, başkalarının ödemelerine şahit olduk bu yüzden dolarla gitmenizi tavsiye ederiz.
      Cumartesi saat 12'ye kadar çalıştıklarını beyan ettikleri için biz pazartesi almaya gittik dosyamızı. Kapılar kapalıydı korkup geri dönmeyin temizlik sırasında kapıları kapatıyorlarmış. Biz kapıyı çalıp Meşhur sarı zarflarımızı kapıdan teslim aldık. Çalışanlar da Mehmet bey de gayet güler yüzlü , naif insanlardı.

      24.06.2026 : Konsolosluk günü
      Saat 07:30 civarı konsolosluğun önüne ulaştığımızda kapıda bekleyen onlarca kişiyi görüp şoke olduk. İnsanlar çok erken saatlerde gelip sıraya geçiyorlar sanırım. Neyse ki polis randevu saatinize göre sırayı düzenliyor. Bizim randevumuz saat 08:30 da olduğu için ortalarda bir yerde sıraya geçtik. Önümüzde dört çocuklu bir çift vardı ve küçük çocukları o kadar çok bağırıyor yaramazlık yapıyordu ki 6da uyanmış bir insanın sabır sınırlarıyla dans ediyordu resmen. Lütfen çocuklarınıza sahip çıkın 🙂 Konsolosluğun bahçesinde uzunca sıralar var. Ben takı gözlük vs sorun olur diye düşündüğüm için saat bile takmadık. Çoğu kişide takı saat gözlük mevcuttu sanırım sorun çıkarmıyor. Bahçede sıra ilerlerken birer birer çağırılıp (sıradaki gelsin şeklinde) pasaportlarınızı bırakıyorsunuz ve sıranın soluna geçip isminizin okunmasını bekliyorsunuz. Burada kadın personel güneş gözlüklerini çıkarın, elleri cepten çıkarın ; düzgün sıraya geçin gibi uyarılarda bulunuyor. Aile aile yahut birey birey çağırıyorlar.
      İsmimiz okunduktan sonra içeriye girdik, pasaportlarımızı aldık ve xrayden geçtik. Kısa bir mesafe yürüyerek diğer binaya geçiş yaptık. Binaya girdikten sonra vezne sırasına giriyorsunuz. Burada da iki kişi için 660 dolar ödeme yaptık. Veznedeki kişi size bir numara veriyor ve evrak teslimi için numaranız diyor. (Sakın bu kağıdı atmayın) gişelerin sağ tarafına geçiyorsunuz ve numaranın yanmasını bekliyorsunuz. Bizim evraklarımızın hepsi apostilli, çevirili, noter onaylıydı. Hatta extra fotokopi çektirip gitmiştik. E devlet çıktıları da yanımızdaydı. Sadece apostilli evrakları aldı ve kopyaları geri verdi. Mülakat dili olarak Türkçe seçtik. Sonrasında ekranları izlemeye başladık. Size evrak teslimi için dedikleri numara aynı zamanda mülakat numaranız. Otururken diğer mülakatları çok rahat dinleyebiliyorsunuz. Hatta Türkçe seçmiş birine ingilizce bilen memur denk geldi ve bir deneyelim dedi. Adam tamam demek durumunda kaldı.

      Bizim sıramız geldiğinde bankoya yaklaştık. Bayan görevli aksanlı bir Türkçe konuşuyor ama bence çok şekerdi 😄Önce bize yemin ettirdi (bütün metni okumadı yemin ediyor musunuz? ediyoruz) Önce asıl talihli olan eşimin akabinde benim parmak izlerimi aldı. Biz soruları cevaplarken kendisi notlar alıyordu klavyeyi kullanarak. Sorular:
      -Nereye gideceksiniz?

      • Ne iş yapacaksınız?

      • Hiç Amerikada yaşadınız mı?

      • Daha önce evlendiniz mi? (ben hiç , ilk kez dedim ingilizce düşünüyordu beynim nedense 🙂 )

      • Hastaneye gittiniz mi? Hanfendim siz hastaneye gittiniz mi?

      • Pause biliyorsunuz? Her şey complated ama pause var bu yüzden pause kalkınca bize mail atın.
        Önce unuttu sanırım bir minik sendeledi Meşhur 221g yazılı kağıdı doldurdu.
        Eşim pause kalkarsa pasaportları ikimiz mi getirmeliyiz birimiz mi diye sordu. İzmir de yaşadığımız için yolu ikimiz tekrar yapalım istemiyoruz. Bilmiyoruz olarak cevap aldık. Ve hafif sevinç hafif buruklukla konsolosluktan çıktık.
        Bütün çalışanlar ilgili ve güler yüzlülerdi, bu yüzden hiç kasılmayın. Buradan deneyimleri ve yanıtları ile yardımı dokunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürler Yesilkartforum ailesi.

      Umarım deneyimimizin faydası dokunur, Pause'nin kalktığı güzel günlerde görüşmek üzere..

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @tumra Süreç içerisinde dosya taşıma yapan ve geri taşıma yapıp numarası bizden yüksek kişilerin mülakat alması da bence haksızlık. Ama nasip. Bizim mülakatımız gelene kadar pause kalkar inşallah deyip avutuyoruz kendimizi...

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Selamlar, umarım günleriniz güzel geçiyordur. 24 Haziran için mülakat planlama mailimiz geldi. Tatlı telaşlar içerisindeyiz ama pause yüzünden sağlık raporu alıp almamak konusunda muallakta kaldık. Konu hakkında deneyimleri okudum ama netleşemedim... Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @Gizem-Güler biz eşimle biraz düşündük konu hakkında ve öğrendiğimiz kadarıyla sağlık raporu geçerlilik süresi 6 ay. E zaten her halükarda da önümüzde kalan süre belli. Mali yıl bitince zaten ihtimalimiz kalmıyor. Pause açılırsa yığılma olur ve yer bulamama ihtimalimiz olur gibi hissediyoruz. Açılmazsa da gidecek olan para olsun en azından denedik deriz.. Sanırım alacağız ben hala net olmasam da 🙂

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @aysegul muhtemelen denk gelemedim çokça stresli bir dönem yaşıyoruz malum.. Teşekkür ederim bilgilendirme için ^^

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @Serapp Hallettimm , ilginiz için teşekkürler 🌸

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

      Biz de panik, heyecan, umut; umutsuzluk arasında gelip gidiyorduk sizi çok iyi anlıyorum .Mülakat aslında geç gelmedi, 186xxlerde numaramız. Hatta biz de gelmedi acaba ds-260'dan mı diye düşündük. (Evlendikten sonra yollamayı tercih ettik. Eşim kazandığını 1 eylülde fark ettiği için 😄) Dosya taşıyanlar yüzünden ufak bir gecikme yaşansa da ucundan mülakat alabildik sanırım, umarım sizlerin de bir an önce gelir randevularınız. Pause biter diyerek bekledik, belki sizin mülakatlara kadar pause biter de pasaportları bırakırsınız. Malesef 221g ile dönmek hala değişik duyguları barındırıyor.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof

    zehrof tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

      Biz de panik, heyecan, umut; umutsuzluk arasında gelip gidiyorduk sizi çok iyi anlıyorum .Mülakat aslında geç gelmedi, 186xxlerde numaramız. Hatta biz de gelmedi acaba ds-260'dan mı diye düşündük. (Evlendikten sonra yollamayı tercih ettik. Eşim kazandığını 1 eylülde fark ettiği için 😄) Dosya taşıyanlar yüzünden ufak bir gecikme yaşansa da ucundan mülakat alabildik sanırım, umarım sizlerin de bir an önce gelir randevularınız. Pause biter diyerek bekledik, belki sizin mülakatlara kadar pause biter de pasaportları bırakırsınız. Malesef 221g ile dönmek hala değişik duyguları barındırıyor.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

      Eveet Biraz uzun ve detaylı anlatacağım okuyanlara şimdiden başarılar diliyorum..

      19.06.2026 Saat 11:20 ve 11:25'e iki randevu aldık eşimle. Saat 10:00 Civarı Tunalı'ya geçip Döviz bürosundan dolar aldık. Döviz büroları sadece nakiti dolara çeviriyor. Tunalı da çoğu bankanın şubesi mevcut. Dolarlarımızı aldıktan sonra Unganların olduğu binaya geri döndük. Yürüyerek maksimum 10 dakika sürdü. Unganlar sadece pasaportlarımızı aldı ve resimlerimizi çekti. Ds260 ve randevu çıktılarımız mevcuttu lakin sormadılar. İçeride bir sekreter hanım var ve bütün işleri onunla yürütüyorsunuz kendisi seslenip yönlendiriyor. Eşimle beraber sırayla içeri çağırdılar. Sekreter hanım boy ve kilo ölçümü gerçekleştirdi. İçeride siyah bir önlük veriyorlar ve sadece iç çamaşırlarınız kalacak şekilde soyunup üstünüze önlüğü giyiyorsunuz. Akabinde eşime de bana da doktor bey geldi. Okuduğum deneyimlerde Hülya hanım ilgileniyor kadın ziyaretçilerle denilmişti ama benimle Mehmet bey ilgilendi, sanırım müsaitliğe göre değişiyor. Doktor bey herhangi bir kronik hastalığım olup olmadığını sordu, akabinde çocuk deneyip denemediğimizi ; kendisine düşünmediğimizi söylediğimde Amerika da yaparsınız gibi bir cümle kurdu.( Pause kalkacak sinyali gibi algıladık herhangi bir dayanağı olmasa da bu cümle bizi ümitlendirdi) Tansiyonumu ölçtü ve akabinde 2 adet aşı yaptı ki aşıların ne olduğunu söylemedi bile 🙂
      Sonrasında sekreter hanım düzen lab'a inmemiz gerektiğini iletti. Düzen labda iki kişi için 4300tl ödeme yaptık. İşlemi kart ile gerçekleştirdik. Sonrasında bir odaya alıp kanlarımızı aldılar. Hemşirenin eli hafifti ama eşimin damarını bulmakta biraz zorlandı. Röntgen için farklı bir odaya geçtik ve kadınların iç çamaşırlarını çıkartmalarını isteyip bir önlük giydiriyorlar.
      Düzendeki işlemler bitince tekrar yukarı çıktık. Unganlara 800 dolar ödeme yaptık. Biz ödememizi dolarla gerçekleştirdik. Tl ve kart ile ödemelerde kur biraz daha yüksek çıkıyor, başkalarının ödemelerine şahit olduk bu yüzden dolarla gitmenizi tavsiye ederiz.
      Cumartesi saat 12'ye kadar çalıştıklarını beyan ettikleri için biz pazartesi almaya gittik dosyamızı. Kapılar kapalıydı korkup geri dönmeyin temizlik sırasında kapıları kapatıyorlarmış. Biz kapıyı çalıp Meşhur sarı zarflarımızı kapıdan teslim aldık. Çalışanlar da Mehmet bey de gayet güler yüzlü , naif insanlardı.

      24.06.2026 : Konsolosluk günü
      Saat 07:30 civarı konsolosluğun önüne ulaştığımızda kapıda bekleyen onlarca kişiyi görüp şoke olduk. İnsanlar çok erken saatlerde gelip sıraya geçiyorlar sanırım. Neyse ki polis randevu saatinize göre sırayı düzenliyor. Bizim randevumuz saat 08:30 da olduğu için ortalarda bir yerde sıraya geçtik. Önümüzde dört çocuklu bir çift vardı ve küçük çocukları o kadar çok bağırıyor yaramazlık yapıyordu ki 6da uyanmış bir insanın sabır sınırlarıyla dans ediyordu resmen. Lütfen çocuklarınıza sahip çıkın 🙂 Konsolosluğun bahçesinde uzunca sıralar var. Ben takı gözlük vs sorun olur diye düşündüğüm için saat bile takmadık. Çoğu kişide takı saat gözlük mevcuttu sanırım sorun çıkarmıyor. Bahçede sıra ilerlerken birer birer çağırılıp (sıradaki gelsin şeklinde) pasaportlarınızı bırakıyorsunuz ve sıranın soluna geçip isminizin okunmasını bekliyorsunuz. Burada kadın personel güneş gözlüklerini çıkarın, elleri cepten çıkarın ; düzgün sıraya geçin gibi uyarılarda bulunuyor. Aile aile yahut birey birey çağırıyorlar.
      İsmimiz okunduktan sonra içeriye girdik, pasaportlarımızı aldık ve xrayden geçtik. Kısa bir mesafe yürüyerek diğer binaya geçiş yaptık. Binaya girdikten sonra vezne sırasına giriyorsunuz. Burada da iki kişi için 660 dolar ödeme yaptık. Veznedeki kişi size bir numara veriyor ve evrak teslimi için numaranız diyor. (Sakın bu kağıdı atmayın) gişelerin sağ tarafına geçiyorsunuz ve numaranın yanmasını bekliyorsunuz. Bizim evraklarımızın hepsi apostilli, çevirili, noter onaylıydı. Hatta extra fotokopi çektirip gitmiştik. E devlet çıktıları da yanımızdaydı. Sadece apostilli evrakları aldı ve kopyaları geri verdi. Mülakat dili olarak Türkçe seçtik. Sonrasında ekranları izlemeye başladık. Size evrak teslimi için dedikleri numara aynı zamanda mülakat numaranız. Otururken diğer mülakatları çok rahat dinleyebiliyorsunuz. Hatta Türkçe seçmiş birine ingilizce bilen memur denk geldi ve bir deneyelim dedi. Adam tamam demek durumunda kaldı.

      Bizim sıramız geldiğinde bankoya yaklaştık. Bayan görevli aksanlı bir Türkçe konuşuyor ama bence çok şekerdi 😄Önce bize yemin ettirdi (bütün metni okumadı yemin ediyor musunuz? ediyoruz) Önce asıl talihli olan eşimin akabinde benim parmak izlerimi aldı. Biz soruları cevaplarken kendisi notlar alıyordu klavyeyi kullanarak. Sorular:
      -Nereye gideceksiniz?

      • Ne iş yapacaksınız?

      • Hiç Amerikada yaşadınız mı?

      • Daha önce evlendiniz mi? (ben hiç , ilk kez dedim ingilizce düşünüyordu beynim nedense 🙂 )

      • Hastaneye gittiniz mi? Hanfendim siz hastaneye gittiniz mi?

      • Pause biliyorsunuz? Her şey complated ama pause var bu yüzden pause kalkınca bize mail atın.
        Önce unuttu sanırım bir minik sendeledi Meşhur 221g yazılı kağıdı doldurdu.
        Eşim pause kalkarsa pasaportları ikimiz mi getirmeliyiz birimiz mi diye sordu. İzmir de yaşadığımız için yolu ikimiz tekrar yapalım istemiyoruz. Bilmiyoruz olarak cevap aldık. Ve hafif sevinç hafif buruklukla konsolosluktan çıktık.
        Bütün çalışanlar ilgili ve güler yüzlülerdi, bu yüzden hiç kasılmayın. Buradan deneyimleri ve yanıtları ile yardımı dokunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürler Yesilkartforum ailesi.

      Umarım deneyimimizin faydası dokunur, Pause'nin kalktığı güzel günlerde görüşmek üzere..

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @zehrof, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Az önce de eşime gelen gerekli evraklar ve hatırlatmaları içeren mailde benim için : '' Please submit the DS-260 form for ''zehrof' at your earliest convenience. We kindly remind you to ensure that all information is accurate and up to date before submitting the forms. Please submit the forms at your earliest convenience. Otherwise, we will not be able to conduct your interview in the interview day. ''

      yazıyordu. Oysa ki ds260'ı doldurup yollayalı çok oldu. Ceac'da ds260 formum accompany kısmında görünüyor . Bu standart bir mail mi yoksa konsolosluğa sormalı mı @gucarslan (Tag için özür dilerim ama panik oldum biraz yanıt gelmediği için, herhangi bir kaynak da bulamadım.. )

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Az önce de eşime gelen gerekli evraklar ve hatırlatmaları içeren mailde benim için : '' Please submit the DS-260 form for ''zehrof' at your earliest convenience. We kindly remind you to ensure that all information is accurate and up to date before submitting the forms. Please submit the forms at your earliest convenience. Otherwise, we will not be able to conduct your interview in the interview day. ''

      yazıyordu. Oysa ki ds260'ı doldurup yollayalı çok oldu. Ceac'da ds260 formum accompany kısmında görünüyor . Bu standart bir mail mi yoksa konsolosluğa sormalı mıyım?

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @aysegul muhtemelen denk gelemedim çokça stresli bir dönem yaşıyoruz malum.. Teşekkür ederim bilgilendirme için ^^

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      24 Haziranda mülakata gireceğiz, boşanma evrağına çeviri ve apostil yaptırmamız gerekiyor mu ben forumda buna istinaden bir bilgi bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Pause'nin bittiği günler diliyorum herkese 🙂

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @erkane yanıtınız ve paylaştığınız deneyim için teşekkür ederim. Yolunuz açık, şansınız bol olsun

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @Gizem-Güler biz eşimle biraz düşündük konu hakkında ve öğrendiğimiz kadarıyla sağlık raporu geçerlilik süresi 6 ay. E zaten her halükarda da önümüzde kalan süre belli. Mali yıl bitince zaten ihtimalimiz kalmıyor. Pause açılırsa yığılma olur ve yer bulamama ihtimalimiz olur gibi hissediyoruz. Açılmazsa da gidecek olan para olsun en azından denedik deriz.. Sanırım alacağız ben hala net olmasam da 🙂

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Selamlar, umarım günleriniz güzel geçiyordur. 24 Haziran için mülakat planlama mailimiz geldi. Tatlı telaşlar içerisindeyiz ama pause yüzünden sağlık raporu alıp almamak konusunda muallakta kaldık. Konu hakkında deneyimleri okudum ama netleşemedim... Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

      @Serapp Hallettimm , ilginiz için teşekkürler 🌸

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Z
      zehrof