• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. harunelresit
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 21
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

harunelresit

@harunelresit

11
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

harunelresit Takip etme Takip Et

harunelresit tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gezip göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Eşim hala vizeleri görelim ondan sonra heyecanlanalım diyor 🙂 Biraz daha temkinli olmakla beraber inşallah güzel bir gezi olur diyorum artık etrafa 🙂

Evet güzel haberi verelim... İşlemler tamamlandı ve visa statüsü ıssued oldu 🙂 bekledik ama sonu güzel bitti. Tekrar forum nezdinde sizlere de teşekkür etmek istedim.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      H
      harunelresit
    • RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@harunelresit, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Arkadaşlar merhaba.
      Mülakatsız vize başvuru süreçlerini zorlanarak da olsa tamamladım. Ancak ups premium teslimat noktası için ücret yatırıp 1Z ile başlayan irsaliyeyi bilgisayara kaybederim diye pdf olarak kaydetmiştim. Bugün dokümanları çıkarıp kargo hazırlığını bitireyim derken ilgili evrakın boş bir sayfa olarak kaydedildiğini fark ettim. bu irsaliyeye tekrar ulaşabileceğim bir yol var mıdır? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar konuyla ilgili olarak ulaştığım bir kaynak "[email protected]" adresine mail atarsanız durumu anlatan, yardımcı olabileceklerini söylemişti. dediği gibi de oldu ve yaklaşık bir saat sonra mailime dönüş yaparak takip kodunu ilettiler. belki başka bir arkadaşımızın işine yarar diye paylaşmak istedim. herkese mutlu günler dilerim.

H
      harunelresit

@Serapp çok teşekkürler bilgi için Serap Hanım.

H
      harunelresit

@mesut1905 üstat normalde Ağustos 2026 tarihinde Amerika ya gitmek istiyorduk. hatta ds160'da da bunu belirttik. Ancak araştırdığım kadarıyla 3 aya kadar da sürecin devam edebileceği söylendi. Bizde bekleme kararı aldık. Eylül ayında bir yurtdışı planlama daha yapmıştık. En kötü gitmeyebiliriz diye düşündük.

H
      harunelresit

@mesut1905 ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. İlk yazdığımdan beri her sorumuza cevap verdiniz. inşallah sonuç güzel sonuçlanır en kısa vakitte. sizlere tekrar haber vereceğim mutlaka.

H
      harunelresit

@T-C-Kubilay-Dikici eşim ve bizim ufaklığın hala inceleme aşamasında görünüyor. sadece beni mi red ettiler diyorum artık 🙂

H
      harunelresit

@Serapp keşke dediğiniz gibi olsa 🙂 çok mutlu oldurduk ailecek. bir grup halinde bir gezi planlayıp sadece bizim gidemeyecek olmamız beni çok üzecek açıkçası.

H
      harunelresit

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@harunelresit maalesef şu sebep demiyor geçen hafta bir tanıdığım red yedi ve kesinlikle ihtimal vermeyeceğim bir profili vardı çok iyi bir üniversitede okuyor son sınıf öğrencisi onlarca kez avrupaya gitti pasaport yaprakları hep dolu aile şirketinde hisse sahibi şirketin yıllık cirosu 22milyon dolar burada hisse sahibi babasının amerika vizesi var kız kardeşinin vizesi var bu arkadaşım red yedi hiç soru sormamış bile annen baban ne iş yapıyor yurt dışına gittin mi sonra ret demiş dediğine göre o gün herkes red verdiler sırada beklerken hiç onay alan yoktu demişti

Kubilay Bey özellikle sizlere yazmak istedim. vizelerimizin red olduğunu düşündüğümü söylemiştim. Geçen hafta elçilikten bir mail aldım ve idari işlemlerin bittiği ve tekrar pasaportlarımızı ve ds formlarımızı göndermemiz gerektiği yazıyordu. bende kendilerine ulaşmak için danışma hattını uzun uğraşlar sonucu düşürerek yetkili biriyle görüştüm. Evet doğrudur pasaportlarınızı gönderin vize işlemlerini sonuçlandıralım dediler. Pozitif oldu değil mi dedim. onun bilgisi veremeyiz dediler. ama pasaportları tekrar geri çağırmaları sebebiyle hayırlı olsun diyebiliriz galiba 🙂 Bu süreçte her zaman cevaplarınız ile yanımızda oldunuz teşekkür maksatlı sizlere yazmak istedim.

H
      harunelresit

@T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gezip göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Eşim hala vizeleri görelim ondan sonra heyecanlanalım diyor 🙂 Biraz daha temkinli olmakla beraber inşallah güzel bir gezi olur diyorum artık etrafa 🙂

H
      harunelresit

harunelresit tarafından gönderilen son iletiler

@harunelresit, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Evet güzel haberi verelim... İşlemler tamamlandı ve visa statüsü ıssued oldu 🙂 bekledik ama sonu güzel bitti. Tekrar forum nezdinde sizlere de teşekkür etmek istedim.

H
      harunelresit

H
      harunelresit

@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@harunelresit maalesef şu sebep demiyor geçen hafta bir tanıdığım red yedi ve kesinlikle ihtimal vermeyeceğim bir profili vardı çok iyi bir üniversitede okuyor son sınıf öğrencisi onlarca kez avrupaya gitti pasaport yaprakları hep dolu aile şirketinde hisse sahibi şirketin yıllık cirosu 22milyon dolar burada hisse sahibi babasının amerika vizesi var kız kardeşinin vizesi var bu arkadaşım red yedi hiç soru sormamış bile annen baban ne iş yapıyor yurt dışına gittin mi sonra ret demiş dediğine göre o gün herkes red verdiler sırada beklerken hiç onay alan yoktu demişti

Kubilay Bey özellikle sizlere yazmak istedim. vizelerimizin red olduğunu düşündüğümü söylemiştim. Geçen hafta elçilikten bir mail aldım ve idari işlemlerin bittiği ve tekrar pasaportlarımızı ve ds formlarımızı göndermemiz gerektiği yazıyordu. bende kendilerine ulaşmak için danışma hattını uzun uğraşlar sonucu düşürerek yetkili biriyle görüştüm. Evet doğrudur pasaportlarınızı gönderin vize işlemlerini sonuçlandıralım dediler. Pozitif oldu değil mi dedim. onun bilgisi veremeyiz dediler. ama pasaportları tekrar geri çağırmaları sebebiyle hayırlı olsun diyebiliriz galiba 🙂 Bu süreçte her zaman cevaplarınız ile yanımızda oldunuz teşekkür maksatlı sizlere yazmak istedim.

H
      harunelresit

tahminim kesin red aldığımız yönünde. çünkü ufaklığın pasaportunda herhangi bir vize yoktu. zannediyorum bizlere de yakında cevap gelecektir.

H
      harunelresit

@Serapp, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Tüm forum üyelerine. Yeşil pasaportlu 3 kişilik ailemiz ile maalesef vize başvurumuz yaklaşık bir aylık bekleyiş sonrasında red edildi. pasaportlarımızı bugün vfs globalden alabileceğimi gösteren bir mail alınması sonrası vize kontrol sayfasından "refused" olarak kaldığını gördüm. zannediyorum başka yapacak bir şey kalmadı 🙂

Pasaportları almadan kesin emin olmayın derim. Bazı durumlarda sistemde önce refused görünüp daha sonra issued’a dönebiliyor. Böyle örnekler de oldu.

merhaba tekrardan. Bugün pasaportu almaya gittiğimde ufaklığın pasaportunu gönderdiklerini gördüm. içerisine de sarı kağıdı koymuşlardı idari işlemler sebebiyle bizlerden haber bekleyen yazan. ama benimki veya eşim ile ilgili hala bir işlem yok. bu konuda biraz daha bekleyelim mi sizce yoksa bir mail atılmalı mı konuyla ilgili olarak? fikirlerinizi merak ettim.

H
      harunelresit

@Serapp keşke dediğiniz gibi olsa 🙂 çok mutlu oldurduk ailecek. bir grup halinde bir gezi planlayıp sadece bizim gidemeyecek olmamız beni çok üzecek açıkçası.

H
      harunelresit

@T-C-Kubilay-Dikici eşim ve bizim ufaklığın hala inceleme aşamasında görünüyor. sadece beni mi red ettiler diyorum artık 🙂

H
      harunelresit

Maalesef sebep ile alakalı bir açıklamada olmadığı için hep merak edeceğim neden reddedildiğimizi 🙂

H
      harunelresit

Tüm forum üyelerine. Yeşil pasaportlu 3 kişilik ailemiz ile maalesef vize başvurumuz yaklaşık bir aylık bekleyiş sonrasında red edildi. pasaportlarımızı bugün vfs globalden alabileceğimi gösteren bir mail alınması sonrası vize kontrol sayfasından "refused" olarak kaldığını gördüm. zannediyorum başka yapacak bir şey kalmadı 🙂

H
      harunelresit

@mesut1905 ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. İlk yazdığımdan beri her sorumuza cevap verdiniz. inşallah sonuç güzel sonuçlanır en kısa vakitte. sizlere tekrar haber vereceğim mutlaka.

H
      harunelresit