• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. burakszgun
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 25
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

burakszgun

@burakszgun

1
    İtibar
    30
    Profil Görüntülemeleri
    25
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

burakszgun Takip etme Takip Et

burakszgun tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan diyelim ki 2026 süreci başlamadan kcc ile dosyamızı hong konga taşıdık bu sene konsolosluk ben çalışma izni istiyorum ve ya oturma izni istiyorum diyebilir mi bu durumda tekrar ankaraya mı taşıyacağız dosyamızı

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      burakszgun

2025 mülakat sayfasında sormuştum serap hanıma teşekkürler cevap vermiş burdan da sorayım mülakatların tamamını okudum şunu merak ediyorum aktif olarak çalıştığımız için işten izin alma durumu bizleri sıkıntıya sokuyor sürecimizi bangkok da mı yoksa hongkong da mı daha hızlı tamamlarız acaba mesela hongkongda sağlık muayenesiyle vize mülakatı arasında gün fazla genelde ama bangkokta da pasaportun geri alınmasında uzun günler bekleyen olmuş ve ikisi arasındaki maliyetlerde ne kadarlık bir oynama olur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

B
      burakszgun

arkadaşlar bangkok'da mülakat aldıktan sonra dosyamızı ankara'ya geri taşımak istersek nasıl bir süreç izleniyor bilen var mı

B
      burakszgun

burakszgun tarafından gönderilen son iletiler

@sinemmurat39 ds260 onay sayfasında altta AA ile başlayan confirmation no yazan numarayı girmeniz gerekiyor diye biliyorum

B
      burakszgun

merhabalar mülakatta amerikada yaşayan arkadaşımın adresini verecektim ancak temmuzda kira sözleşmesi bitiyor sizce süreç olumlu ilerlerse amerikaya girişte adres mi değiştirmeliyim yoksa işyeri adresi kabul oluyor mu işyeri adresini vermeliyim

B
      burakszgun

@kemal85 aynısını yaptım ben de ama başka arkadaşlarda daha detaylı şeyler yazıyordu hatalı mı yaptım diye şüphelendim

B
      burakszgun

Ekran görüntüsü 2026-03-30 084831  11.jpeg bazı arkadaşların ustravel kaydında farklı şeylerinde yazdığı görülüyor benim bu şekilde oluştu doğru mudur acaba randevu teyit kısmında ise henüz randevu planlanmamıştır yazıyor yardımcı olabilir misiniz

B
      burakszgun

@Okan-1 Ekran görüntüsü 2026-03-30 084831  11.png ben de bu böyle oluşturdu randevu randevu reyidinde de hiçbir randevu planlanmadı yazıyor bilen biri yazabilir mi acaba

B
      burakszgun

@Okan-1 merhaba benim ustravel kaydımda sizin görüntüdeki gibi konsolosluk randevu ayrıntıları yazmıyor,belge teslimat bilgileri,mrv ücret ödemeleri,barkodlar gibi sekmeler yok yanlış mı yaptım acaba bilgisi olan var mı

B
      burakszgun

arkadaşlar bangkok'da mülakat aldıktan sonra dosyamızı ankara'ya geri taşımak istersek nasıl bir süreç izleniyor bilen var mı

B
      burakszgun

2025 mülakat sayfasında sormuştum serap hanıma teşekkürler cevap vermiş burdan da sorayım mülakatların tamamını okudum şunu merak ediyorum aktif olarak çalıştığımız için işten izin alma durumu bizleri sıkıntıya sokuyor sürecimizi bangkok da mı yoksa hongkong da mı daha hızlı tamamlarız acaba mesela hongkongda sağlık muayenesiyle vize mülakatı arasında gün fazla genelde ama bangkokta da pasaportun geri alınmasında uzun günler bekleyen olmuş ve ikisi arasındaki maliyetlerde ne kadarlık bir oynama olur yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

B
      burakszgun
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

merhabalar sürecini tamamlayan herkesi tebrik ederim mülakatların tamamını okudum şunu merak ediyorum aktif olarak çalıştığımız için işten izin alma durumu bizleri sıkıntıya sokuyor sürecimizi bangkok da mı yoksa hongkong da mı daha hızlı tamamlarız acaba mesela hongkongda sağlık muayenesiyle vize mülakatı arasında gün fazla genelde ama bangkokta da pasaportun geri alınmasında uzun günler bekleyen olmuş yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

B
      burakszgun
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@RuhunGemisi merhabalar hayırlı olsun gss nedir acaba

B
      burakszgun