Arkadaşlar merhaba.
Bayanlarda katılım daha az olduğu ve kazanan oranında cinsiyet eşitliği sağlandığı için bayanlara Green Card çıkma olasılığının daha fazla olduğu söyleniyor bilgisi olan var mı ? Pasaportu olmadığı nedeniyle kız arkadaşım başvurmuyor bahsetmiş olduğum durum doğru ise kendisinede pasaport çıkarıp şansımızı arttırmayı planlıyoruz.
Birkan Öztürk
@Birkan Öztürk
Birkan Öztürk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Atlantis00 fotoğraf 6 ay içinde çekilmiş ancak arka fon farklı bunu pc üzerinde ayarlasam?

-
@Birkan-Öztürk yardımcı olabilir misiniz rica etsem @crazycells
Birkan Öztürk tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar başvuru yaparken adres kısmında ilçe belirtmeden iki defa şehir olarak girmişim herhangi bir sorun olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
-
@ayvalik10 eskiden kastım 6 ay içinde çekilmiş değil de son 1 sene içinde çekilmiş bir resmi kastediyorum olası kazanma durumunda fark oluşturmayacak şekilde fakat bunun için de bulunan resimlern arka fonunda oynamalar yapmam gerekiyor bununda sorun teşkil edip etmeyeceğini bilmiyorum açıkçası
-
@Birkan-Öztürk yardımcı olabilir misiniz rica etsem @crazycells
-
@Atlantis00 fotoğraf 6 ay içinde çekilmiş ancak arka fon farklı bunu pc üzerinde ayarlasam?

-
Merhabalar, askerde bulunan kardeşim adına başvuru yaparken eski bir fotoğrafını arka fonu pc üzerinden beyaz şekilde ayarlayıp başvuru yapsam bir sorun olur mu?
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba, başvuru sırasında mail adresi kısmını küçük harfle doldurmuşum sorun olur mu? @crazycells
-
@crazycells Merhaba arka plandan kurtulup mu başvurulmalı yoksa arka plandan kurtulduktan sonra beyaz fon ekleyip mi başvurulmalı?
-
Merhaba, fotoğrafta arka planı parlaklığını gölge vb kalmayacak şekilde düzenlemek problem oluşturur mu ?
-
Merhaba, kendi çekimimiz olan başvuru fotoğraflarında arka fonda oluşacak gölge vb aksaklıkları telefondaki fotoğraf uygulamalarıyla gidersek (oynasak) sorun olur mu?
-
@yigitsagun Fotoğraf son 6 ay içerisinde güncel fotoğraf ölçüleri kendim ayarlayıp yüklesem?