@bkaraca umarım “current”olur da gerçekten gitmek isteyen herkes hayallerine kavuşabilir.
demetdemirsf
@demetdemirsf
demetdemirsf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sayılarla DV2026Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, dosyamı Viyana’ya taşıdım ve teyit maili attığımda KCC ile birkaç mail anlaşamamış olsak da bugün mülakat yerimin Viyana olduğunu doğruladılar. Paylaşmak istedim.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@jcmaxwell Amin, şans bir yerlerden göz kırpıyor. Umarım herkes için en iyisi en güzeli olur
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Zaman geçmiyor, yeni bülten gelmiyor. Lütfen yüzümüz gülsün

-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Serapp Yeni vize sistemine bağlı olarak yaşadığım form sorununu bugün büyük oranda çözdüm. Yaptığım hata bildirimlerine rağmen yapıcı geri dönüşler olmuyordu. Bugün 08503901950 numarasını aradım, çok yardımcı oldular. Yeni bir profil açtım ve her şey halloldu, minik bir pürüz var sadece, doğum tarihini yanlış yazmışlar. Onun için de ayrıca talep oluşturdum. Belki bu tür sorunlar yaşayanlar varsa diye belirtmek istedim.
-
Bülten açıklandııııı , 11.000 🥳 gözümüz aydın bir hareket oldu nihayet
-
Geldi yeni bülten, yine sabit kalmış

-
@winter-is-coming siz diğer ay current olursunuz inşallah. Sabit kalmadan hızlı bir şekilde devam ederse umarım benim gibi yüksek numaralara da şans güler sanki

-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@istanbullover Tüm pasaport bilgileri yanınızda olsun, sizin yardımcı olmanıza müsaade ederler diye düşünüyorum. Ben de eşimin başvurusuyla ilgili işlem yaptırdım. 08503901950 burayı arayabilirsiniz.
-
@MomisCan current olup, kota dolmadan vize alabilirsem şahane

demetdemirsf tarafından gönderilen son iletiler
-
Yeni hayatlarında herkese başarılar ve bolca mutluluklar dilerim... Öte yandan da Trump kararıyla sürecin bu şekilde baltalanması ve özellikle yüksek CN'ler için umudun daha da azalmasını hazmetmek zor. Böylesine bir şansın olma ihtimali, GC çıkma olasılığı o kadar düşükken çıktı ama olanlar yüzünden hayallerimizden vazgeçmek zorunda kalıyoruz.
-
@winter-is-coming siz diğer ay current olursunuz inşallah. Sabit kalmadan hızlı bir şekilde devam ederse umarım benim gibi yüksek numaralara da şans güler sanki

-
Bülten açıklandııııı , 11.000 🥳 gözümüz aydın bir hareket oldu nihayet
-
@tumra bu yıllarda covid pandemisi hakimdi belki etkisi olmuştur, umarım bu yıl da all current görürüz
-
@bkaraca umarım “current”olur da gerçekten gitmek isteyen herkes hayallerine kavuşabilir.
-
Aşırı can sıkıcı olmaya başladı gerçekten, her zaman ayın 9-11’inde açıklanan bültenin bu sene açıklanası yok. Her an bu süreci de kafalarına göre bitirebilirler mi kaygısı yaşıyorum

-
Bülten kaç açıklanacak acaba
-
Şaka gibi bir artış olmuş bültende, 1000 bile değil, sadece 750
-
Yeni bülten 8500 olarak açıklandı, daha büyük bir sayı bekliyordum

-
@Shahidoglu inanması güç ama bir o kadar da mutlu edici bir tahmin