Arkadaslar herkese selam,bende bu senenin talihlileri arasındayım DS260 i dun doldurup gonderdim....
koray2831 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@berkibirdinc Sizinkini öne aldiriyorum Berki bey....Mayıs girmeden onayınız gelir....
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaslar Merhaba,
Bende bu senenin talihlileri arasindayim.
DS260 formunu dun gonderdik bakalım hayırlısı... -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aysegul Acikcasi o sürecleri beklemek bizi urkuttugu icin biz hemen schengen alip dosyamizi tasidik....umarim herkes hızlı bir sekilde vizesini alır....gecen sene 3XXX tanıdıgımız vardi buradan mayıs ta sıra geldi....
-
@aysegul Sürecin ilk basindan beri dogru,yapıcı ve tamamen şeffaf bilgiler vererek çoğu insana yardimci olan bir kullanıcının da bu şekilde üzüldüğünü/kırıldığını görmek benim açımdan da üzüntü verici....Aysegül Hanım bence yaptiginiz şeyi kendinizi kısıtlamadan devam etmenizi rica ederim...en ufak bir bilgi bile çok işimize yariyor....
-
@aysegul Aynen...bende son 8-10 senenin tarihlerine baktim ozellikle son 3 sene dediginiz gibi 08/08....neyse bakalım bugünden ümitliyim....olmadi en gec yarin bekliyoruz.....gece yine uyku yok:)
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ephedra Cidden böyle mi cevap verdiler?
-
@deebee Günaydin...Ben yanılıyor olabilirim ama Cuma gunu sadece Ankara ve Bukres konsolosluklarından mail geldi...Bukres ten mail gelen kisi CN 3XXX....benim CN2XXX ama Viyana....bakalım bu hafta ici gelirse harf sirasina gore gonderiliyor gibi dusunecegim...
-
@cttl Cok tesekkurler....harf siralamasina göre düsünmemein sebebi Cuma sadece Ankara ve Bukres ten randevu mailleri geldi...ki bukresten randevu alan CN3XXX...benim CN2XXX olamama ragmen mail gelmedi o yuzden oyle dusundum....bakalım bugun Bangkok vs olursa heralde bize de haftaici sıra gelir diye dusunuyorum...Dediginiz gibi schengen imiz vardi ve dedik ki beklemeyelim Viyana'ya tasiyalım...Bakalım kısmet....
-
Bülteni amerika saatine göre bekliyorduk....maili de ayni saat dilimine göre mi yoksa bagli bulundugumuz konsolosluk saat dilimine göre mi beklemeliyiz? Böyle böyle akıl saglıgımızı yitirmeyelim de bu süreçte:)
koray2831 tarafından gönderilen son iletiler
-
@aysegul Sürecin ilk basindan beri dogru,yapıcı ve tamamen şeffaf bilgiler vererek çoğu insana yardimci olan bir kullanıcının da bu şekilde üzüldüğünü/kırıldığını görmek benim açımdan da üzüntü verici....Aysegül Hanım bence yaptiginiz şeyi kendinizi kısıtlamadan devam etmenizi rica ederim...en ufak bir bilgi bile çok işimize yariyor....
-
@Flight101 Eyvallah Hocam.....aşı konusunda bir dünya markasısın valla cok tesekkur ve tebrik ediyorum...:)
-
@aysegul 2 linktede ayni asi kartinin gorseli var (cocuk)....eger kabul görüyor ise bizler icin hic bir problem yok....Bu belgeyi doldurup kase+imza yeterli oluyorsa harika....
-
@aysegul Evet bunu okudum aysegul hanım ama en alttaki asi kartlari cocuk icin sanırım....baktiniz mi bilmiyorum ama Çocuk aşı kartı yaziyor.....
Bu arada @Flight101 e bu konuda cok tesekkurler harika detayli anlatmis... -
Merhabalar...Antikor testi sonucu eksik olan asilarimizi burada yaptirirken yapılan asılar e-nabız sisteminde gorunuyor fakat onlari download edebilecegimiz .pdf formati tarzı bir secenek yok malesef....Saglık ocagında da yok....Asi kartını nasıl olusturuyoruz?
-
Arkadaslar , excel listemizde Ekim ayina Hongkong ve Bangkok tan randevu alan arkadaslara da randevu iptal maili gitmis mi?
-
@aysegul Aynen...bu sene neden böyle oldu bilmiyorum ama dediginiz gibi genelde ilk bulten ile acıklanıyordu...bakalım 2-3 haftaya yeni bülten acıklanır muhtemelen
-
Arkadaslar ülke bazında talihli sayıları açıklanmadi degil mi? 2.bulten de belki....
-
@aysegul Bende aynen böyle düşünüyorum.....o zaman excel i bu bilgiye dayanarak doldurmak saglıklı mı sizce?
-
Excel formunu dolduran arkadaslar 2nl maili mi almislar yoksa KCC den gelen şu tarihte randevunuz oluşturulmuştur mailine istinaden mi excel'i dolduruyorlar?