Arkadaşlar 12 Kasıma Bangkok ta randevu oluşturulmuş , umarım herkes randevusunu alır sorunsuz vizesine ulaşır..
05kartal16
@05kartal16
05kartal16 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar Bangkok'ta mülakatı geçtik , forum da emeği geçen özellikle Güçar beyin şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gece gündüz tüm sorunlara içtenlikle cevap veren tüm arkadaşlara müteşekkirim...
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@melisbasdurmus hayırlı olsunMelis Hanım , bizde de at Bangkok olmuş
-
@Cihat-58 Bey aynı durumdayız, herkes Ankaraya güvenmeyin Cn niz bıcak sırtı taşıyın çok erken gidersiniz diyorlardı şindi O CN ile dosya mı taşınır diyorlar , inşallah ortada kalmayız Current olduk yeni uygulama geldi.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rasitcenngiz her şeyi detaylı yazman çok güzel olmuş, yeni hayatında başarılar..
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Kübra-Kırmacı tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar darısı bizim başımıza ...
-
@berkinozdagli Vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar..
-
@06adm38 Şimdi den hayırlı olsun, Mülakat tarihi de almışsınız, demek ki hayatınızın bir ksımını yurtdışında geçirecekmişsiniz, geçte olsa gideceksiniz İnşallah...
-
@bakarmisin100 Aşı kartına tetraxim diye yazdır muhakkak ama dün mülakatta bir arkadaş Türkiye de aşımı oldum diyor hemde bahsi geçen aşı Doktor adı yazmıyor diye tekrar aşı yapıyor .
-
@ATS16 Merhaba mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim , forum mobilden üzerinden biraz karışık gelmişti. Formu okudukça herseyin cevabının olduğunu gördüm tecrübeli arkadaşlara ilgilenen herkese minnettarım...
05kartal16 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@CARL-COX teşekkür ederim , uygun zamanda deneyimlerimizi paylaşırız.
-
Arkadaşlar Bangkok'ta mülakatı geçtik , forum da emeği geçen özellikle Güçar beyin şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gece gündüz tüm sorunlara içtenlikle cevap veren tüm arkadaşlara müteşekkirim...
-
@bakarmisin100 tetramix aşısını özellikle yazdır aldığın belgeye Bangkokta bir arkadaş Türkiye de yaptırdığı halde Tetramix yazmadığı için tekrar aşı yaptılar.
-
@bakarmisin100 Aşı kartına tetraxim diye yazdır muhakkak ama dün mülakatta bir arkadaş Türkiye de aşımı oldum diyor hemde bahsi geçen aşı Doktor adı yazmıyor diye tekrar aşı yapıyor .
-
@aysegul Hanım vizeniz hayırlı olsun , yeni kıta da yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.
-
@gucarslan Bey bir arkadaş benim gibi dosyasını Bangkok'a taşımış benim CN48xx onun CN57xx, ben DS260 kendim için olanı aynı gün gece saat 1 gibi gönderdim oğlum ve eşimin DS260 formunu 5 Mayıs'ta doldurdum , bu arkadaş 11 Mayıs'ta doldurmuş benim randevu günüm 12 Kasım O'nun randevu günü 4 Kasım çok ilginç değil mi, buyıl değişik bir parametreleri var ama nedir zamanla öğreneceğiz.
-
@H-A 2,3 doz olması gereken aşılar varsa Amerika da olursunuz deyorlar ve aşı defteri kapatıyorsunuz diye okumuştum...
-
Arkadaşlar 12 Kasıma Bangkok ta randevu oluşturulmuş , umarım herkes randevusunu alır sorunsuz vizesine ulaşır..