• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. H A
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

H A

@H A

6
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum LONDON

H A Takip etme Takip Et

H A tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Merhabalar,

• 19 Aralik Giris : Dallas Fort Worth
      • 6 Ocak SSN
      • 10 Ocak yani dun itibariyle Green Kart elime ulasti...

Ama adresle ilgili ciddi stress yasadim cunku, DS260 icin Amerikada verdigim adres degismisti, konsoloslukta da update etmeyi unuttum, havalaninda giristeki polis ile yeni adres sisteme girildi ama...

Sari zarfi iceri goturunce, iceride isleme alan polis bu sekilde update olmayacagini soyleyip bi form numarasi yazdi kagida, bunu degistir dedi bana ancak chatgpt ile kontrol ettigimde o formun kayip greencard yenileme formu oldugunu gordum, bende update etmedim, sadece sonrasinda USCIS uzerinden adres change formu doldurdum ama ordada kayit bulnamadi demisti.. Ne olacak diye beklerken dun itibariyle elime ulasti..

USPS uzerinden informed delivery icin kayit olunmasini siddetle tavsiye ederim, cunku USCIS te adres formu doldururken zip kodu yanlis yazdigimda bana uyari ekrani cikarip adres bu sekilde kayitli diyerek USPS teki kaydettigim adresi gostermisti fyi..

Hangisi dogru adrese ulasmasina sebep oldu bilmiyorum ama bisekilde geldi.. Umarim bekleyen herkes en kisa zamanda alir, sevgiler..

Yolculuk içinde yayımlandı
      H A
      H A
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selam,

Vize sonrasi Amerikaya gitmeden once USCIS Odemesi yapan varmi? Nasil? Birde Amerikaya giris yapan oldumu hic forumdan ?

Bu arada;

"DV2026 Amerikaya Giris" vs. gibi baska bir baslik daha acilsa mi acaba? Cunku bu sene su ICE polisi ve bazi gumruk polisi olaylarindan sonra giris nasil olucak cok merak ediyorum. Orda da herkes giris ve yerlesme deneyimini paylasabilir.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      H A
      H A
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Selam,

Bende gecen hafta Amerikaya giris yaptim DV vizesi ile, benimde adres degistirmem gerekiyordu, boder polisi ile adresi update ettik ama dosyayi iceride teslim ettigimiz polis adres degisikligini online yapmam gerektigini soyledi.

Simdi biraz arastirinca USCIS de Change of Address kismindan adres degisikligi icin formu doldurdum, A number ve Immigraiton fee odeme numarasini soruyor, formu submit ettikten sonra son durumunu tekrar kontriol ettigimde
      " (!) Personal information not found " diye uyari cikiyor.

Sizce problem nedir ? Benzerini yasayan varmi ?

Gündem içinde yayımlandı
      H A
      H A

H A tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Merhabalar,

• 19 Aralik Giris : Dallas Fort Worth
      • 6 Ocak SSN
      • 10 Ocak yani dun itibariyle Green Kart elime ulasti...

Ama adresle ilgili ciddi stress yasadim cunku, DS260 icin Amerikada verdigim adres degismisti, konsoloslukta da update etmeyi unuttum, havalaninda giristeki polis ile yeni adres sisteme girildi ama...

Sari zarfi iceri goturunce, iceride isleme alan polis bu sekilde update olmayacagini soyleyip bi form numarasi yazdi kagida, bunu degistir dedi bana ancak chatgpt ile kontrol ettigimde o formun kayip greencard yenileme formu oldugunu gordum, bende update etmedim, sadece sonrasinda USCIS uzerinden adres change formu doldurdum ama ordada kayit bulnamadi demisti.. Ne olacak diye beklerken dun itibariyle elime ulasti..

USPS uzerinden informed delivery icin kayit olunmasini siddetle tavsiye ederim, cunku USCIS te adres formu doldururken zip kodu yanlis yazdigimda bana uyari ekrani cikarip adres bu sekilde kayitli diyerek USPS teki kaydettigim adresi gostermisti fyi..

Hangisi dogru adrese ulasmasina sebep oldu bilmiyorum ama bisekilde geldi.. Umarim bekleyen herkes en kisa zamanda alir, sevgiler..

Yolculuk içinde yayımlandı
      H A
      H A
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Selam,

Bende gecen hafta Amerikaya giris yaptim DV vizesi ile, benimde adres degistirmem gerekiyordu, boder polisi ile adresi update ettik ama dosyayi iceride teslim ettigimiz polis adres degisikligini online yapmam gerektigini soyledi.

Simdi biraz arastirinca USCIS de Change of Address kismindan adres degisikligi icin formu doldurdum, A number ve Immigraiton fee odeme numarasini soruyor, formu submit ettikten sonra son durumunu tekrar kontriol ettigimde
      " (!) Personal information not found " diye uyari cikiyor.

Sizce problem nedir ? Benzerini yasayan varmi ?

Gündem içinde yayımlandı
      H A
      H A

Selam,

Vize sonrasi Amerikaya gitmeden once USCIS Odemesi yapan varmi? Nasil? Birde Amerikaya giris yapan oldumu hic forumdan ?

Bu arada;

"DV2026 Amerikaya Giris" vs. gibi baska bir baslik daha acilsa mi acaba? Cunku bu sene su ICE polisi ve bazi gumruk polisi olaylarindan sonra giris nasil olucak cok merak ediyorum. Orda da herkes giris ve yerlesme deneyimini paylasabilir.

H A
      H A

Saatlerdir belgelerle ugrasiyorum ceviriydi vs..

Ve suprizz..

Butun resmi belgelerimde dogru olan dogum yerim Askerlik Durum Belgesinde yanlis yazilmis (kutuk ilini yazmislar) ne olucak daha once boyle bir sorun yasayan varmi ?

H A
      H A

Merhabalar, ben hic bir asi kaydima ulasamiyorum, haliyle saglik testine gidince test edildigi kadariyla eksik olanlari tamamlanacagini okudum, ayrica bazi asilarinda 2-3 defa arayla (sure olarak uzun suren) yapildigini gordum

Sorum su, randevu alindiginda 1,5 aydan daha fazla surecek bir asi olacakmidir, interview tarihine kadar asilarin hepsinin yetismemesi problemi oluyor mu?

H A
      H A

Merhabalar, ben hic bir asi kaydima ulasamiyorum, haliyle saglik testine gidince test edildigi kadariyla eksik olanlari tamamlanacagini okudum, ayrica bazi asilarinda 2-3 defa arayla (sure olarak uzun suren) yapildigini gordum

Sorum su, randevu alindiginda 1,5 aydan daha fazla surecek bir asi olacakmidir, interview tarihine kadar asilarin hepsinin yetismemesi problemi oluyor mu?

H A
      H A

Excelden bakiyorumda 21 Agustostan sonra interview e-maili alan kimse yok, bu normal bir durum mu ? Her ayin sonuna dogru mu gonderiliyor randevular yoksa ?

H A
      H A

Selam, Excelde sistemden kontrol ettim diyenler olmus, hangi sistem bu ? 😬 Mulakat tarihini biryerlerden gorebiliyor muyuz ?

H A
      H A