Merhabalar,
- 19 Aralik Giris : Dallas Fort Worth
- 6 Ocak SSN
- 10 Ocak yani dun itibariyle Green Kart elime ulasti...
Ama adresle ilgili ciddi stress yasadim cunku, DS260 icin Amerikada verdigim adres degismisti, konsoloslukta da update etmeyi unuttum, havalaninda giristeki polis ile yeni adres sisteme girildi ama...
Sari zarfi iceri goturunce, iceride isleme alan polis bu sekilde update olmayacagini soyleyip bi form numarasi yazdi kagida, bunu degistir dedi bana ancak chatgpt ile kontrol ettigimde o formun kayip greencard yenileme formu oldugunu gordum, bende update etmedim, sadece sonrasinda USCIS uzerinden adres change formu doldurdum ama ordada kayit bulnamadi demisti.. Ne olacak diye beklerken dun itibariyle elime ulasti..
USPS uzerinden informed delivery icin kayit olunmasini siddetle tavsiye ederim, cunku USCIS te adres formu doldururken zip kodu yanlis yazdigimda bana uyari ekrani cikarip adres bu sekilde kayitli diyerek USPS teki kaydettigim adresi gostermisti fyi..
Hangisi dogru adrese ulasmasina sebep oldu bilmiyorum ama bisekilde geldi.. Umarim bekleyen herkes en kisa zamanda alir, sevgiler..
Mulakat tarihini biryerlerden gorebiliyor muyuz ?